Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@Bogdanović

:)   Šta ti je ovo gore plavo, Fedora?

U principu Lubuntu.

ja ga nisam nikako uspio nainstalovat s CD, odakle si ga ti nainstalovao, s DVD ili s CD, na šta si ga ustvari narezao, svaki put kad ga narežem na CD tamo je neki error, fale fajlovi, neki se isto tamo žalili da je ISO od tog posljednjeg izdanja lubunta valjda felerično. Uvijek mi prekine instalaciju s objašnjenjem da ISO obraz nije kompletan. Rezao sam nekoliko puta, uvijek mi instalacija pada na istom mjesto, kad počne kopirat i učitavat fajlove s ISO slike. Znači savlada i formatovanje, naformatuje disk, počne s kopiranjem fajlova s CD na HD i poslije par minuta se zaustavi i napiše error, fale fajlovi. Možda je problem pročitat s CD, možda bi išlo bolje s DVD ali žao mi rezat cijeli prazan DVD zbog Lubunta. A na kraju može biti isti problem i sa DVD-om, ne mora to biti uopšte do medija.

:cheesy:

Па то сам ја одрадио CLI са Убунту miniCD, па сам онда преко apt-get инсталирао. Мада може и да се скине с 'нета oво, па да се директ инсталира.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Beše nekad, sad se pripoveda. To je firma koja će pre nego što ti kažeš Srećna Nova 2013 godina, nestati sa scene. prst ka dole

Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, 

καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...