Михајло Написано Март 14, 2011 Пријави Подели Написано Март 14, 2011 :229229229: Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 prstgore 0409_feel :cheesy: prstgore :butt: -ono Majkl Džekson je za moje ženče... -eno, strelicom pokazujem gde ste vi (žru) . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Март 15, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2011 дал је могуће да држиш детету прецртано лице 0205_whistling :huh: :bla: :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 дал је могуће да држиш детету прецртано лице :huh: :bla: :cheesy2: :cheesy2: pa, možda ima pedofila... 0205_whistling . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 0205_whistlingЈабучица :huh: Ја скупљам паре... Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 i ja imam jabucicu "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 Нећу да се играм.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 a štoooo? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 a štoooo?Па зезно сам се...Купио сам лаптоп...а после ми јабучица излетела... algabacaju Сада морам да убедим жену да њој треба лаптоп..а да ја купим нови јабучица има одличне преформансе за моју врсту посла.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 grafika? video? "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 grafika? video? И једно и друго.. Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Chevalier Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 ...сазидаћу Цркву своју, и врата пакла неће је надвладати... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 grafika? video? И једно и друго.. pa MAC je onda logican izbor algabacaju ja grafiku 0442_feel "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Март 15, 2011 Пријави Подели Написано Март 15, 2011 319.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука