Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости
Guest ага пије млеко

јаооооооооооо како сте побожниииииииииииииииииииии  smej.gif greengrin greengrin :D

Да, толико побожни а уопште не читају ове поруке што има шаљемо са групе... :D

Подели на овим сајтовима

nasznak12

јаооооооооооо како сте побожниииииииииииииииииииии  0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

Да, толико побожни а уопште не читају ове поруке што има шаљемо са групе... 70A.gif

smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif  bighugbighug

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Hvala za ovo vizuelno 8086.gif

Baš sam se namučio jednu noć da nađem odgovarajuće slike, da se meni dopadnu, a i da se uklapaju međusobno. dada

Kalemi i kalupi su i na naslovnoj strani pouke.org.

Imam u planu još razne tekstove (neki će biti jedna lepa sinteza nekih biblijskih studija nadam se, pokazivanje verodostojnosti Pisma, vanbiblijskih izvora o Hristu itd), videću, s tobom ću se konsultovati oko postavljanja nekih koji će biti više moj lični komentar na određene pojave, da li da otvorim temu ovde, jer neće biti baš za naslovnu stranu. Polako. 0110_hahaha

Подели на овим сајтовима

отворићемо ти целу тему у креативном, ако оћеш - то је најмањи проблем :drugarstvo:

имаћеш практично паралелни блог који се осврће на једно, а своје приватно фурај како оћеш  :drugarstvo:

не да ти инсинуирам да ће ти неко диктирати нешто или слично, једноставно ћемо ти дати просто и слободу а ти сликај како те бије инспирација  :)

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 1 month later...
  • Креирај ново...