Милан Меденица :) Написано Јул 15, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 15, 2010 иди бре, заболе ме глава stadaradim joooj клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Meni se zavrte smej.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Јул 26, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 јаооооооооооо како сте побожниииииииииииииииииииии smej.gif greengrin greengrin Да, толико побожни а уопште не читају ове поруке што има шаљемо са групе... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 nasznak12 јаооооооооооо како сте побожниииииииииииииииииииии 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Да, толико побожни а уопште не читају ове поруке што има шаљемо са групе... 70A.gif smej.gif smej.gif smej.gif smej.gif bighugbighug http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Јул 26, 2010 Пријави Подели Написано Јул 26, 2010 Evo moj novi blog - "Osmi dan" http://osmidan.blogspot.com/ Pisaću o svojim razmišljanjima o svemu što ima ikakve veze s Bogom smiley-dance007 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 31, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јул 31, 2010 ала си га визуелно средио свака част :cheesy2: свиђају ми се калеми и калупи :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Hvala za ovo vizuelno 8086.gif Baš sam se namučio jednu noć da nađem odgovarajuće slike, da se meni dopadnu, a i da se uklapaju međusobno. dada Kalemi i kalupi su i na naslovnoj strani pouke.org. Imam u planu još razne tekstove (neki će biti jedna lepa sinteza nekih biblijskih studija nadam se, pokazivanje verodostojnosti Pisma, vanbiblijskih izvora o Hristu itd), videću, s tobom ću se konsultovati oko postavljanja nekih koji će biti više moj lični komentar na određene pojave, da li da otvorim temu ovde, jer neće biti baš za naslovnu stranu. Polako. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2010 отворићемо ти целу тему у креативном, ако оћеш - то је најмањи проблем имаћеш практично паралелни блог који се осврће на једно, а своје приватно фурај како оћеш не да ти инсинуирам да ће ти неко диктирати нешто или слично, једноставно ћемо ти дати просто и слободу а ти сликај како те бије инспирација клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Pa dobro. Mogao bih da na taj deo stavljam sve tekstove s bloga redom, ono što je podobno za naslovnu o. Ivan može da vidi i stavlja na naslovnu, a na samom blogu je svakako sve dostupno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Август 1, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Август 1, 2010 како год желиш клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mиљан Танић Написано Август 1, 2010 Пријави Подели Написано Август 1, 2010 Otvori ti temu pa ću ja kasnije da postavim dosadašnje tekstove. Nadam se da ću večeras/sutra imati već novi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 ovo je moja google početna strana - tzv. homepage http://a.imageshack.us/img94/6089/googj.jpg Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Beban Написано Август 8, 2010 Пријави Подели Написано Август 8, 2010 скоро дизала систем па је сад сређено Nek je torrent tu :P to ej najbitnije greengrin kafica Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Михајло Написано Децембар 16, 2010 Пријави Подели Написано Децембар 16, 2010 Magen VeLo Yera'e מגן ולא יראה, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 17, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2011 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука