PACTKO Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Ма почела сам да скидам (да не кажем даунлоудујем), али није хтело, закочило се и остало тако на пола. После сам скинула са Јутјуба спот, али ово је остало. Никако да се премести негде или обрише. Хвала за линк! :group111: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Nema na čemu .... A jesi li uspela da rešiš problem (da ne kažem problem na engleskom :group111:) ....? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Је л ово- стави у нови фолдер, или преименуј па бриши са SHIFT + DELETE? НЕЋЕ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 6, 2010 Пријави Подели Написано Јун 6, 2010 Pročitaj dalje .... možda neki program za deinstalaciju da instaliraš..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zoxy Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Ма почела сам да скидам (да не кажем даунлоудујем), али није хтело, закочило се и остало тако на пола. После сам скинула са Јутјуба спот, али ово је остало. Никако да се премести негде или обрише. Хвала за линк! Разлога зашто не може да се обрише је тај да га држи неки тренутно активни процес. Ако још увек ниje обрисаnо и нису ти биле од помоћи ове Медине препоруке онда сигурно можеш обрисати из SAFE MODE-a ! Или пак употреби Unlocker већ постадох досадан самом себи са овим Unlocker-ом као што сам већ у пар постово уназад објашњавао деблокирај то њиме па потом га обриши али такође Unlocker-ом а опцију за брисанје наћићеш у палети . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Mislio sam i ja neku noć to da joj predložim, ali izgledalo mi je isuviše komplikovano. Bojao sam se da nešto ne uradi pogrešno...... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Ма почела сам да скидам (да не кажем даунлоудујем), али није хтело, закочило се и остало тако на пола. После сам скинула са Јутјуба спот, али ово је остало. Никако да се премести негде или обрише. Хвала за линк! :cheesy2: Разлога зашто не може да се обрише је тај да га држи неки тренутно активни процес. Ако још увек ниje обрисаnо и нису ти биле од помоћи ове Медине препоруке онда сигурно можеш обрисати из SAFE MODE-a ! Или пак употреби Unlocker већ постадох досадан самом себи са овим Unlocker-ом klapklap као што сам већ у пар постово уназад објашњавао деблокирај то њиме па потом га обриши али такође Unlocker-ом а опцију за брисанје наћићеш у палети . Mislio sam i ja neku noć to da joj predložim, ali izgledalo mi je isuviše komplikovano. Bojao sam se da nešto ne uradi pogrešno...... УРАДИЛА САМ! ХВАЛА ПУНОООО! :cheesy2: klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='zru' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Hvala tebi što si radosna :0104cheesy: ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 OVAKO MI JE UVEK NATRPANO ... TAMAN SREDIM ... OPET SE NAPUNI ... :0104cheesy: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PACTKO Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Мој покојни тата је увек говорио да у том свом нереду он има ред. Ако се Ти сналазиш... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Мој покојни тата је увек говорио да у том свом нереду он има ред. Ако се Ти сналазиш...ma , snalazim se ... nego , kad mi se restartuje komp. dodju sve na sredinu i ... posle me mrzi da ih sklanjam a, povremeno počistim malo ... pa , posle sve ispočetka ! . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 8, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 OVAKO MI JE UVEK NATRPANO ... TAMAN SREDIM ... OPET SE NAPUNI ... Ниси једини... 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gospodin Jakov Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Ja dobre pozadine 4chsmu1 ... Gde je samo nađe? Pa još i kalendar :0104cheesy: :0104cheesy: ... Blago, blago ..... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 8, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 леле мајке, овде ни он не може да се снађе ... растко, баш ти је весела сличица на десктопу 4chsmu1 бато, реци ми да имаш скенирано добро дрво књигу? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука