Jump to content

ОВДЕ СТАВИТЕ ВАШ ДЕСКТОП или САЈТ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ма почела сам да скидам (да не кажем даунлоудујем), али није хтело, закочило се и остало тако на пола. После сам скинула са Јутјуба спот, али ово је остало. Никако да се премести негде или обрише.

Хвала за линк! :group111:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.1k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ма почела сам да скидам (да не кажем даунлоудујем), али није хтело, закочило се и остало тако на пола. После сам скинула са Јутјуба спот, али ово је остало. Никако да се премести негде или обрише.

Хвала за линк! :)

Разлога зашто не може да се обрише је тај да га држи  неки тренутно активни процес.

Ако још увек ниje обрисаnо и нису ти биле од помоћи ове Медине препоруке онда сигурно можеш обрисати из SAFE MODE-a !

Или пак употреби Unlocker већ постадох досадан самом себи са овим Unlocker-ом confused1 као што сам већ у пар постово уназад објашњавао деблокирај то њиме па потом га обриши али такође Unlocker-ом а опцију за  брисанје наћићеш у палети .

Подели на овим сајтовима

Хвала за линк! :cheesy2:

Разлога зашто не може да се обрише је тај да га држи  неки тренутно активни процес.

Ако још увек ниje обрисаnо и нису ти биле од помоћи ове Медине препоруке онда сигурно можеш обрисати из SAFE MODE-a !

Или пак употреби Unlocker већ постадох досадан самом себи са овим Unlocker-ом klapklap као што сам већ у пар постово уназад објашњавао деблокирај то њиме па потом га обриши али такође Unlocker-ом а опцију за  брисанје наћићеш у палети .

Mislio sam i ja neku noć to da joj predložim, ali izgledalo mi je isuviše komplikovano. Bojao sam se da nešto ne uradi pogrešno......

УРАДИЛА САМ!

ХВАЛА ПУНОООО!   :cheesy2:

klapklap.gif' class='bbc_emoticon' alt='zru' />

Подели на овим сајтовима

Мој покојни тата је увек говорио да у том свом нереду он има ред. Ако се Ти сналазиш...

ma , snalazim se ...

nego , kad mi se restartuje komp. dodju sve na sredinu i ... posle me mrzi da ih sklanjam

a, povremeno počistim malo ... pa , posle sve ispočetka !

.

www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ]

.

Подели на овим сајтовима

леле мајке, овде ни он не може да се снађе ...

растко, баш ти је весела сличица на десктопу 4chsmu1

бато, реци ми да имаш скенирано добро дрво књигу?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...