Zero Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Eve ga moj... Da nisam video temu, ne bih ga nikad ni preuredio Link: http://fc06.deviantart.net/fs70/i/2011/165/1/5/the_lost_moon_by_helgephoenix-d3ixgb3.jpg ИгорМ, obi-wan and Млађони је реаговао/ла на ово 3 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Inače sada me obi sa aminom podseti na moje stare pozadine. Čisto da se požalim, nekako sam uspeo da folder sa tim slikama obrišem, a sada me mrzi da ih skidam ponovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 2, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 2, 2014 Pa sad bar imas mnogo sajata sa odlicnim slikama za pozadinu, naci ces i bolje nego pre... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 3, 2014 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2014 Inače sada me obi sa aminom podseti na moje stare pozadine. Čisto da se požalim, nekako sam uspeo da folder sa tim slikama obrišem, a sada me mrzi da ih skidam ponovo ako ima za windows program Variety (ja ga koristim na linuxu).. das mu sajtove i neke odrednice i on ti sam skida pozadine i menjaa.... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Тренутно је овај. Мијењам ја то стално Олимп and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Јун 6, 2015 Пријави Подели Написано Јун 6, 2015 Дуња, Kaludjerovic Sreten, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 7, 2015 Пријави Подели Написано Јун 7, 2015 Jedan Star Trek desktop... Олимп and Зосима је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 U medjuvremenu, evo jedna Kanada za rekaksaciju... Kaludjerovic Sreten and Олимп је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Ne moze da se otvori link... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Kod mene nece, isto k`o malopre... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Ne moze ni ovde, ponsanje je skroz isto - krene da ucitava, i samo vrti u krug, ne mrda dalje... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јун 30, 2015 Пријави Подели Написано Јун 30, 2015 Hvala na upozorenju. Pokušaću sa još neke mašine i preko proksija, pa da vidim šta se dešava. Može li preko http://linux-hax0r.hostoi.com Код мене ради. Мурамаса, да ли имаш неки проверени линк како поравити Груб након инсталације Windows 8.1 (Ubuntu 14.04. x64)? Покушавао сам преко Live CD-a да инсталирам Boot Repair, али никако нисам могао да га инсталирам... Ево мог: Bashful Anna, obi-wan, Deja Vu and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јул 18, 2015 Пријави Подели Написано Јул 18, 2015 Havaji... Ненад Р., Deja Vu, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 obi-wan and Deja Vu је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Август 29, 2015 Пријави Подели Написано Август 29, 2015 Ubuntu 15.04 Mate Windows 7 nesto ranije slikano al da ne restartujem sad komp i palim ga ionako ga koristim samo da raspalim koju igru, isti je desktop. Ненад Р., Pancakes and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука