Jump to content

Изаберите тему за online предавање академика проф. Владете Јеротића на ЖРУ

Оцени ову тему

Изаберите тему за предавање проф. академика Владете Јеротића (уторак 20. марта)  

66 члановâ је гласало

1. 1. Коју тему желите?

• Када религиозност постаје забрињавајући проблем?
    • Шта значи бити зрела личност?

Препоручена порука

• Гости

jd2QbDIbifBsg.png

Гласамо за тему и наравно дајте појашњење зашто (ако желите)

Предавање ће бити одржано у уторак негде око 19:00 (видећемо ако можемо да померимо бар за 20:00, али не зависи од нас) и моћи ћете да пратите директно на форуму или на нашем видео каналу http://www.stickam.com/pouke

Гласају чланови сајта. За оне који нису чланови и не виде гласање, теме су:

1. Када религиозност постаје забрињавајући проблем?

2. Шта значи бити зрела личност?

Ја гласам за ову прву тему: Када религиозност постаје забрињавајући проблем?

Предавање ће бити одржано у уторак 20. марта од 19:00-20:00 (јавићемо тачно време)

Подели на овим сајтовима

гласам за другу тему. :)

прва је свакако занимљива и актуелнија за овај сајт ал би ја волео да чујем шта уважени предавач има да каже о овој другој.

опет претпостављам да ћу бити усамљен у овој жељи...

Подели на овим сајтовима

...у ствари кад мало боље размислим подједнако би волео да чујем и једну и другу. :rolleyes:

Можда може да се организује у догледно време и друго гостовање г. Јеротића на тему која не буде сад изабрана?

Подели на овим сајтовима

Niste usqamljeni, i ja bih voljela, čuti od iskusnog predavača, nešto o zreloj ličnosti, jer kad je ličnost zrela,

onda pitanje religioznosti, nikada ne može biti zabrinjavajući problem.

obično sam praktična, pa mi se nekako čini da bi to predavanje, pružilo odgovor na

mnoga druga pitanja, naravno rado bi čula i drugo predavanje.

Do sada su me sva predavanja od V.jerotića oduševila tematski i sadržajno, jer za svako pitanje psihe

je našao odgovor u našoj veri. zaista rijetka simbioza nauke i vere.

Подели на овим сајтовима

Glasam za prvu temu iz sve snage :)

O drugoj se pricalo i pisalo i ovde na forumu i van njega. Prvom je obuhvacena i druga tema, a sigurno ima i drugih aspekata koji uzrokuju problem. I interesuje me kada i zbog cega se ti problemi javljaju.

Samo se nadam da ce predavanje biti dostupno i ovde na forumu jer ne ogu da popamtim vise silne naloge, nikove i lozinke koje otvaram...Zivot mi se pretvorio u nalog.

Подели на овим сајтовима

Гласам за прву тему,

а што се тиче друге мислим да сам већ негде слушала предавање професора Јеротића или да је обрађена у његовој књизи.

Прва је веома актуелна и било би лепо чути објашење драгог професора Владете :)

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

гласам за другу

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Молим Вас да буду обе теме! Никако не могу да се одлучим.

Коју год да одаберете, биће одлично .hvala.

"Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski

Подели на овим сајтовима

Да искористимо прилику и питамо човека о сличностима и разликама између сазнања психологије и учења отаца (наравно у додирним тачкама), јер колико барем ја читао, стекао сам утисак да психологија конвергира ономе што су Оци већ учили од давнина

Подели на овим сајтовима

Ma druga tema, bre... zrela tema za zrelog predavaca...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости

Гледам и неверуем, што би реко брат Пантела! Води друга тема...

Аман људи, гласовајте за прву тему, тема је веома битна и потребна.

Подели на овим сајтовима

Гледам и неверуем, што би реко брат Пантела! Води друга тема...

Аман људи, гласовајте за прву тему, тема је веома битна и потребна.

верујте нам оче, боља је друга тема... ;)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...