Jump to content

Изаберите тему за online предавање академика проф. Владете Јеротића на ЖРУ

Оцени ову тему

Изаберите тему за предавање проф. академика Владете Јеротића (уторак 20. марта)  

66 члановâ је гласало

1. 1. Коју тему желите?

• Када религиозност постаје забрињавајући проблем?
    • Шта значи бити зрела личност?

Препоручена порука

Жао ми је због породичне ситуације да нећу присуствовати предавању по први пут одкада је почело уживо предавање ! Још више ми је жао што нећу моћи да слушам изузетно цењеног академика Владету Јеротића , знам засигурно да ће то бити одлично предавање али ...... надам се да ће бити постављено као исвако друго предавање овде па сБожијом помоћи ћу одгледати односно одслушати академика ! Поздрав свим добрим људима са овог предивног ЖРУ-а за уложени велики труд што нам доводе људе који имају паметне ствари да нас поуче и кажу а превасходно оцу Ивану !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ма који ја... хвала Богу и свим добрим људима што су схватили поенту постојања једног модерног православног сајта. Такође велико хвала г. Марку Делићу и Витку без којих не би било могуће организовати предавања из Логоса.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...