Jump to content

Изаберите тему за online предавање академика проф. Владете Јеротића на ЖРУ

Оцени ову тему

Изаберите тему за предавање проф. академика Владете Јеротића (уторак 20. марта)  

66 члановâ је гласало

1. 1. Коју тему желите?

• Када религиозност постаје забрињавајући проблем?
    • Шта значи бити зрела личност?

Препоручена порука

Slažem se!

Uglavnom se izabrana tema zapostavi, i pred kraj predavanja iznese ono što je trebalo da bude tema čitavog predavanja. :D

не бих се сложила са овом констатацијом...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

О чему? Ја га нисам никада слушао.

стварно, или се само шалиш?

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Laose!

Došao je i taj odlučujući trenutak kada svi mi koji smo nezrele ličnosti moramo stati na crtu i suprotstaviti se onima koji ne shvataju da je njihova religioznost postala problem!Ne smijemo dozvoliti da našu slobodu izbora prekrajaju ONI koje ćete lako poznati po crvenim slovima i onima koji ih prate. Oglušujući se na naše vapaje i sprovodeći teror većine i vlasti samo su nam pokazali da moramo sami da se izborimo za ono čime ćemo hraniti naše umove. ONI hoće da slušaju samo šta oni hoće i time pokazuju samovolju .

Ali neće proći to tek tako!

Ukoliko se ne udovolji našim zahtjevima, "bombardovaćemo" predavanje preko chata sa svim mogućim pitanjima o zrelosti ličnosti.

Nećete da nas prevarite,oćemo i mi naš dio!

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Mišljenja sam da smo mi taj mali teg na vagi koji će da odluči. Ako bi smo pridobili i brata muslimana onda bi mi kao manjinska zajednica odlučivali.

Vi rimokatolici treba da udjete u koaliciju sa nama drugotemasima. Ovi prvotemasi su rezimske antidemokratske snage koje guse nasa manjinska prava, stoga apelujemo na vase hriscansko milosrdje da date glas za drugu temu.

... a mozda padne i neka ministarska fotelja ... ;)

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...