Mironosica Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 da je lepo da neko potpisuje ugovor - nije ali je bar iskreno sa njene strane snoozer_11 ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ne bih rekla da su osećanja = emocije. Сад ће Аквилије да се појави и одговори: емоције можда могу да буду осећања, али само ако се држимо номинализма по коме о објектима и појмовима можемо говорити само у контексту појединачних случајева. gringrin Aquilius Cratus and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Сад ће Аквилије да се појави и одговори: емоције можда могу да буду осећања, али само ако се држимо номинализма по коме о објектима и појмовима можемо говорити само у контексту појединачних случајева. gringrin Yes greengrin Naučio si ga napamet. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Филм је легендаран. Том Круз је бриљирао. Рецимо, занимљиво је ко је има више харизме - он или Бред Пит. обојица су на свој начин прави фрајери, мада је бред Пит више бунтовник без разлога-фазон, док је Том Круз фатални, харизматични мушкарац кога свака жена жели да упозна. једноставно не мора много ни да говори, сама појава, покрети тела, благи осмех и тотална самоувереност. Мани се тих лузера, ово ти је прави мушкарац. Да видим Круза или Пита да ураде овако нешто. GeniusAtWork and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Мани се тих лузера, ово ти је прави мушкарац. Да видим Круза или Пита да ураде овако нешто. Ma kakav Arnold, grizli je zakon! .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. .smeha. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан1 Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Не бих пожелео да сам данас дете. Из више разлога... Био бих у опасности да ме родитељи убију још пре него што се родим. Био бих у опасности да ме се један од родитеља одрекне још пре зачећа. Био бих у опасности да будем јединче које не би имало с ким да се туче или дели чоколаду. Био бих у опасности да не могу да гледам неке филмове јер "нису за особе испод наведеног узраста". Ма нећу да набрајам даље. Ако је и за децу - много је. Рећи ће неко: Па ове опасности су постојале увек. Јесу. Није да нису. Али данас није исто као некада. Данас не би имао ко да ме заштити. А што је најгоре сви би данас тврдили како су деца веома важна. Баш веома. Понекад ми се чини да је најлакши период у човековом животу детињство. То ми се учини само понекад... Будимо људи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Нека је живо и здраво, а мајци и оцу нека Бог подари мозга. Очито да им недостаје. Svaka čast. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 A,ti znaš da ona nije imala vremena da se trudi oko veze i da je ona sama isključiv krivac zati što nije završila u braku kao sav " normalan svet"? I baš znaš da ona misli da su muškarci grozni i da će baš to da prenese svom detetu? Не, ја само волим да погледам обе стране, чак и ако се ради о само могућим странама. А волим и кад се примедбе стављају принципијелно, за оба виђења. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bosanac Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Nema sumnje da je taj njen postupak u najmanju ruku osudžujuči.Postoje još gore stvari u samim porodicama.Koliko ljudi odgaja djecu misleći da su njihova a otac djeteta sasvim neko drugi? Kod nas u Bosni čini mi se svako peto provjeravano očinstvo je lažno a čini mi se i kod vas je sličan procenat.Koliko samo žena je žrtva nasilja muškaraca koji optužuju žene za neplodnost i prijete im razvodom braka a one nemaju kud, i bivaju u jednu ruku prisiljene da legnu sa drugim i na takav način donesu djete na ovaj svijet.Da ima i pokvarenih.Poznat mi je slučaj čovjeka čija je žena rodila troje djece, međutim slučajnim pretragama je utvrđeno da on ama baš nikada nije mogao imati djecu. I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Ljubav jeste osećanje ali nije emocija. Bicu ti dosadna :smile: ne zameri! Митрополит Зизјулас Ј. каже: ''Љубав није никакво осећање, него је то однос који нам омогућава да постојимо. Љубав се заиста доказује као љубав онда када се прекида егзистенцијална нит и када почињеш да се њишеш у празном простору. Смрћу се, на пример, прекида та нит и схваташ да не постојиш уколико се та нит поново не споји. Јер, друга личност, односно заједница са другом личношћу, представља основу целокупног твог бића.'' (Догматске теме) I naravno da postoje i osecanja kad volimo nekog, ali ona nisu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 nije sija nego vrat Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Ispovest "oca po ugovoru" Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Ispovest "oca po ugovoru" Чега се паметан стиди тиме се будала поноси! Ваљда неће бити по оној народној: Од зла оца и још горе мајке! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
katja Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Ispovest "oca po ugovoru" Ех... Сад некако мислим да је боље да су обоје ћутали. Шта им треба оваква исповест? И њих двоје ради, а нарочито ради детета. Родило се, треба га љуљати... нек је живо и здраво. Све је друго сувишно 1500_baby 1500_baby 1500_baby R.Žiskar and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 "Smatraj svaki dan kao jedan ceo, otpočet i završen život. Odživi ga kao celinu, a ne kao deo. Nek se svaki tvoj dan odroni od tebe kao ceo jedan čovek s kojim ćeš želeti da se opet sastaneš kao s prijateljem, i da ga bez stida pokažeš vasioni." - Sveti Vladika Nikolaj Srpski Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
volga Написано Март 15, 2012 Пријави Подели Написано Март 15, 2012 Meni je ova prica strasna :wacko: "Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука