Анастасија Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ivica - objasnio “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 dao bih jedan savet "samouverenim muskaracima": "ponasaj se kao da si normalan i sve ce biti u redu". Управо тако! Нормалан мушкарац је онај који осваја женска срца. Само што је највећи проблем бити нормалан мушкарац. Већина су или плашљиви мекушци (отирачи) или несигурни кретени. Бити нормалан мушкарац је јако јако тешко и подразумева велику количину сигурности. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Nisam tražila lekciju iz ljubavi i pročitala sam Himnu ljubavi.Samo sam te pitala kako ljubav može da ne bude stvar osećanja?Osećanje ljubavi nije prolazno,a emocije su te koje su prolazne.Ljubav jeste osećanje ali nije emocija. Jeste teško,ali nije ne moguće. Hehehe, pa to je isto. Osecanje=emocija. I izvini, nisam mislila da se postavljam kao neki ucitelj, mada mi to jeste profesija, pa profesionalna deformacija . Vidis Bog je ljubav, a posto su osecanja prolazna, kako je onda istina da je Bog ljubav? Ljubav je zrtva za drugoga i ono sto kaze ap. Pavle- on nigde ne spominje osecanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 С ким си ти то имао искуства? Овако остајеш недоречен, па се може свакако схватити. Никада нисам Топ Ган сматрао врхунским филмом. Причам, истражујем, разговарам са својим друговима. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ренди, морам мало добронамерно да се нашалим с тобом - с таквим ставом према мушкарцима никад се нећеш удати Ха ха верујем www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1331764404' post='601649] Hehehe, pa to je isto. Osecanje=emocija. I izvini, nisam mislila da se postavljam kao neki ucitelj, mada mi to jeste profesija, pa profesionalna deformacija . Vidis Bog je ljubav, a posto su osecanja prolazna, kako je onda istina da je Bog ljubav? Ljubav je zrtva za drugoga i ono sto kaze ap. Pavle- on nigde ne spominje osecanja. Ne bih rekla da su osećanja = emocije. ALi ne mogu više o ovoj temi,dosadilo mi. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ne bih rekla da su osećanja = emocije. ALi ne mogu više o ovoj temi,dosadilo mi. Лепше је у пракси него овако академски. А и тешко је објаснити речима ове ствари. Анастасија је реаговао/ла на ово 1 www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ne bih rekla da su osećanja = emocije. Interesa' tno .. Randy је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Interesa' tno .. Interesa'tno... “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Није то тако једноставно. Да је живот тако једноставан сви би ми узели Свето писмо, прочитали и за неколико дана спасли сами себе. Или постали јаки карактери. Жена управо и тражи ту вечну љубав. Свако женско срце дубоко у себи има неку тајну одају у којој се налази кутија која се зове "вечна љубав". Само они мушкарци који знају да отворе ту кутију могу да освоје женско срце. И само жена која ужива у срећи вечне љубави може да је да мушкарцу. То је матрица. Tebi je trpeti, sve prastati, ne svadjati se, ne gorditi se, ne zaviditi, sve snositi, idt.. lako i jednostavno?! Pa, ti umesto sto se obrazujes uz tog ToM Kruza, koji usput za mene nema ni m od muskosti, bolje da citas Sveto Pismo, tu ces sigurno pronaci odgovore koji su ti preko potrebni. Ni ne kapiras sta hocu da ti kazem, kakva kutija u srcu? Ziveti kao sto sam navela, a to je tesko, pretesko, je iskazivanje ljubavi, a ne neke emocije koje su promenjljive, varljive, prolazne! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Ne bih rekla da su osećanja = emocije. ALi ne mogu više o ovoj temi,dosadilo mi. A ako nisu isto, sta jeste? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ромејац Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Неопходност уговора о прављењу детета. Жена: Нисам нашла ниједнога мушкарца да направимо уговор па нисам могла да останем трудна и зато немам деце, а давала сам и огласе у разним медијима. Мушкарац: Нисам могао да натерам ниједну особу женског пола да потпише уговор о оплодњи па сада немам деце. А давао сам и огласе. Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Randy Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 [quote name=malina ' timestamp='1331765195' post='601671] Tebi je trpeti, sve prastati, ne svadjati se, ne gorditi se, ne zaviditi, sve snositi, idt.. lako i jednostavno?! Pa, ti umesto sto se obrazujes uz tog ToM Kruza, koji usput za mene nema ni m od muskosti, bolje da citas Sveto Pismo, tu ces sigurno pronaci odgovore koji su ti preko potrebni. Ni ne kapiras sta hocu da ti kazem, kakva kutija u srcu? Ziveti kao sto sam navela, a to je tesko, pretesko, je iskazivanje ljubavi, a ne neke emocije koje su promenjljive, varljive, prolazne! Вероватно не капирам јер не умеш концизно да се изразиш. Зашто мислиш да онај ко гледа филмове Тома Круза не чита Свето писмо? Да ли мислиш да од људи који нису православни не може ништа да се научи и да ли мислиш да су они тотални бескорисни идиоти који ама баш ништа не знају о животу? Не мораш ми одговарати, написао сам ово чисто онако из досаде. www.heysuccess.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Март 14, 2012 Пријави Подели Написано Март 14, 2012 Вероватно не капирам јер не умеш концизно да се изразиш. Зашто мислиш да онај ко гледа филмове Тома Круза не чита Свето писмо? Да ли мислиш да од људи који нису православни не може ништа да се научи и да ли мислиш да су они тотални бескорисни идиоти који ама баш ништа не знају о животу? Не мораш ми одговарати, написао сам ово чисто онако из досаде. Moram ti odgovoriti! Ko je tebi rekao da ne citas Sveto Pismo, vec da bi ti bilo bolje od gledanja filmova. Podcenio si znacaj Sv. Pisma, pa sam ga branila. Drugo, gde si ti procitao, a i zasto si zakljucio da mislim nesto tako o nepravoslavnima? Ja njih pomenula nisam..ocito da me ne razumes najbolje.. :wacko: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука