Гости Guest - . . .- Написано Септембар 26, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2013 Јесте проблем и посао и плата и нама треба такав један човек. Микорист је сигурно један од најбољих администратора за IPboard у Србији. Ајд чујемо се на пп да ти дам његов контакт. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Dragi prijatelji, kao sto smo na vec postojecoj temi o odrzavanju foruma najavili, evo otvaramo i temu sa vrlo konkretnim ciljem: ovde ce da se prijavi svaki clan koji zeli da pomogne bar i malo tehnicko odrzavanje foruma, koje se, naravno, placa. Ovo je privremeno resenje, jer se svakako nadamo da ce u doglednije vreme moci da se nadje jedan ozbiljan sponzor, spreman na duzu saradnju. Dakle, ovde treba da se porukom javi svako ko bi zeleo i mogao (a bas nam je potrebno hitno sad) da posalje nesto novca svakog meseva na racun koji vec imamo. U poruci samo naznacite na koji iznos se obavezujete. ... Evo, ja cu odma` za sebe da kazem - svakog meseca, ako Bog da zdravlja, davacu bar po 500 din. ... To jeste sama po sebi mala cifra, ali kad npr. nas 100 da toliko to je 50.000, dakle vec odlicna suma. Time bismo placali forum i sajt, kao i potreban hosting... Лидија Миленковић, Milan Nikolic and Никола Поповић је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Izvolite sa prijavama dalje... pa da nam svima Bog uzvrati kako to On ume i moze... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Срам ме је, јер сам хиљаду пута наменио, ал једноставно не стигнем или заборавим. Има ли сајт ПејПел налог можда да не чекам до понедељка да одем до банке? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Ја не знам колико ћу моћи, јер сам се обавезао већ за нешто друго (ко ми је пријатељ на фејсу, могао је да види шта), али ћу свакако нешто приложити. obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 @rylah Nebitno to sad, ovde cemo da prikupimo ponude, da tako kazem. Znaci, dobro bi bilo da reknes koliko mozes da se ispruzis ubuduce, da tako imamo zaokruzenu sliku s cime moze da se racuna, jer ovako stalno dolazimo u corsokak zbog proste nepreglednosti... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Од нас Недића рачунајте на 1000 динара месечно Лидија Миленковић and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 МА нека буде 500 и од мене, вероватно и више, није фрка, ал сам сад стварно питао има ли сајт Пејпел налог можда, јер И бенкинг још нисам узео, али Пејпел имам. obi-wan and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Bravo svima sto su se vec javili! Samo napred i ostali... za sad imamo cca 2500 din. mesecno... "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 27, 2013 Гости Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 sad ništa ne mogu, već sam duže vreme na teretu roditelja, nigde ne radim ali imaću u vidu za ovo kad mi god padne prilika - tu sam za dalje! Лидија Миленковић, мирођија, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Bravo svima sto su se vec javili! Samo napred i ostali... za sad imamo cca 2500 din. mesecno... Ја волим број три и зато прилажем још 500. Deki992, obi-wan, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 I od mene računajte na 500, i možda ne bi bilo loše da se odredi neki datum u mesecu za uplatu, da se ne bi jurilo na vrat - na nos. Лидија Миленковић, obi-wan, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Од мене 500 дин. obi-wan, мирођија, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Мислим да је акција са оним мајцама коју смо започели реална...мислим да би се ту више и брже прикупљало... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2013 Odlicno! Vec smo na oko cca 4.000. Datum cemo da odredimo ubrzo, to jest, to bi mogao o. Ivan da kaze kad bi bilo najzgodnije da se uplacuje, pa da tad svi saljemo, da se lepo sve brzo sabere na jedno mesto... Снежана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука