Jump to content

Помозите опстанак и развој највећег православног сајта у Србији- Поуке.орг

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Добих и ја мејл... Зашто Епархија под чијим је благословом форум, не сноси све наведене трошкове? Не разумем?...Неозбиљно. То је обична сића на нивоу епархије а да не говорим за цео СПЦ. Смешно и тужно.

Мислим да један овакав сајт, за сада, треба да постоји на овакав начин. Кажем ЗА САДА. У будућности да помогне читава Црква. Слажем се да за Цркву није ништа да одвоји новац, а и мало хонорара за људе који би писали оргиналне текстове, преводили итд...

Подели на овим сајтовима

на месечном нивоу  за хостинг, одржавање сфтвера, хонорар за људе који раде на одржавању је потребно око 200 евра...

Хвала на одговору.

Подели на овим сајтовима

Ако нас има око 50 активних форумаша, да уплаћујемо (као чланарину) месечно од првог до петог по 500 дин (за случај да неко не може некад да уплати, мало више) а ако остане вишак да се уплаћује у хуманитарне сврхе. 

Морао би неко да осмисли и да нас организује.

Подели на овим сајтовима

Е сад ово ја можда мало маштам али није неизводљиво...

Да се покрене штампано месечно издање ЖРУ'а, са црквеним календаром за тај месец, главним вестима и најзанимљивијим темама са форума. И да се продаје што преко нета што на друге начине, ви то знате боље од мене. 

Неколико предности су, осим новца који би се тако зарађивао, и могућност праћења вашег рада онима који немају интернет, а то је не тако мали број у унутрашњости, затим могућност чувања за будућа покољења (дигитално све испари), као и адресирање олдскул генерација које не користе интернет, као и олакшање посла будућим археолозима idea

Ово би у први мах повећало трошкове с једне стране, с друге брже би се уливао новац у касу и оставља могучност да ЖРУ потражи спонзора а остане независан, јер једно је спонзорисати форум директно а друго је спонзорисати месечно штампано издање.

Шта знам, ја бих се радо ПРЕТПЛАТИЛА на такав месечни лист.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

на месечном нивоу  за хостинг, одржавање сфтвера, хонорар за људе који раде на одржавању је потребно око 200 евра...

Па то је ништа, јер ово савремено интернет мисионарење може да пробуди многе изгубљене овце.

Оче желим Вам да овај сајт опстане на многаја љета и да масовно будите, руководите и утврђујете у вери изгубљене овце.

Наравно и ми форумаши ћемо мало да припомогнемо са учествовањем у дискусијама.

Хвала пуно што сте оформили овај сајт који је и мени самој пуно помогао и нека Вас Пресвета Богородица Тројеручица коју данас прослављамо вазда крепи и снажи и сачува од свих недаћа и мука.

Свако добро!

Подели на овим сајтовима

Првог ћу уплатити 500дин, не могу тренутно више, али гледаћу да буде редовно. Хоће још неко? Морамо и дати да би добили...

Подели на овим сајтовима

Само 40 форумаша да издвоји месечно по 5 евра и проблем решен. 

Подели на овим сајтовима

То је лако проверити, обратите се представницима Цркве, свота је мизерна вредност месечне кирије малога локала на периферији.

Ако то не упали, без обзира на вашу сигурност, обратите се мрзитељима Цркве они ће Вам помоћи.

Ако и то не иде, онда ће бити да и не треба да иде...

А зашто не би ми помогли, што га и користимо? Свота је мизерна вредност три кафе у београдском кафићу? Зар нисмо ми црква?

Подели на овим сајтовима

Сигуран сам да би била непроцењива штета за Цркву да се Поуке угасе. Верујем да то нећемо дозволити.

СИГУРНО НЕЋЕМО ДПЗВОЛИТИ ОЧЕ.

ЖИВИ БИЛИ НА МНОГАЈА ЉЕТА!!!!!!!!!!!!!!!

СВАКО ДОБРО + ВЕЕЕЕЕЛИКО ХВАЛА!!!

Подели на овим сајтовима

А зашто не би ми помогли, што га и користимо? Свота је мизерна вредност три кафе у београдском кафићу? Зар нисмо ми црква?

Јесмо :)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости

Molim instrukcije za uplatu sa moonebookers  tj skrila 

Нажалост, немамо...

МИслим да је за сада овако довољно:

жиро-рачун (динарси, девизни)

- може мене да позове приватном поруком, мејлом... ([email protected]) па да пошаље лично...

За прошли месец смо успели да се саберемо. Молим да се заузмемо и за овај месец.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...