Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Пример уплатнице из Србије (овако треба да буде попуњено) Инструкције за уплате из иностранства (за EUR, USD, CHF)Intermediary:BCITITMMIntesa Sanpaolo spaMilanoIltaly________________Account with institution:DBDBRSBGBanca Intesa ad BeogradMilentija Popovica 7b, 11070 Novi BeogradRepublic of Serbia_________________Beneficiary customer:IBAN RS35160533020070178824IVAN CVETKOVICKRUSEVAC37000 KRUSEVACSERBIAАко неко жели да помогне и пошаље помоћ постнетом или на било који други начин најбоље је да ми пошаље приватну поруку овде на форуму да му појасним или не мејл [email protected] Хвала свима који схватају озбиљност овог сајта и желе да помогну.Ако неко жели да помогне из иностранства може ме контактирати на мој мејл [email protected] или на скајп ivan.cvetkovic8У наставку следи појашњење... marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Колика је укупна сума новца која треба да се прикупи под хитно? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Као што рекох, под хитно морамо прећи на самостални сервер који може да поднесе све ово што се дешава на сајту. Најјефтинији сервер који покрива наше трошкове кошта на месечном нивоу 50 евра. http://www.hetzner.de/hosting/produkte_rootserver/x4 Садашњи сервер је премали (заправо ми користимо такозвани дељени сервер који делима са ко зна колико људи) и нема дана када од компаније не добијемо претњу да ће да нам сајт угасе или да смањимо потрошњу. Често и сами видите да сајт пада. Такође, не смемо ни да помислимо више на шеровање материјала који су у аудио облику или видео облику са нашег сајта негде где ће многи људи да преузимају. Моментално сајт пада. Такође, нама су тренутно чак 4 пројекта у развоју + излаз из бета фазе сајта Свето Писмо! Верујем да знате да ништа од тога не иде џабе али нама је циљ да окупимо што више људи око идеје Цркве где ће поред званичних сајтова моћи доћи до валидних информација о Цркви и на њих оставити свој коментар. Наравно, Поуке.орг је сајт веома широких могућности те код нас има и свих других информација које се тичу живота. Квалитет рада смо показали освајањем награда публике на WebFestu 2009. и 2010. године. Оно шта можемо да обећамо да ћемо бити све бољи и бољи. И не само то! Потрудићемо се да још више ширимо идеју повезаности, љубави и разумевања. То некад заиста није лако, али они који имају добре намере свакако то увиђају. Ускоро ће из наше радионице изаћи сајт Велики црквени адресар који ће бити нешто заиста фантастично. Активно радимо на њему и омогући ћемо свакој црквеној општини да се представи да покаже шта то има најбоље код њих, да се заједнички сабирамо, организујемо око разних идеја итд... Да не причам много, већ сте навикли на непрестану динамику сајта. Надајте се само још бољем и савршенијем раду. Вашим прилогом заиста помажете мисију Цркве. Наш банер се налази готово на сваком црквеном сајту и свако када има нешто значајно да каже он увек подели овде са нама. Без Ваше помоћи, ово ће ускро да се угаси. Апелујем и на браћу свештенике и на Епархијске управе да нам помогну. Људи који овде раде ће то многоструко нашој Цркви вратити. То заправо сви добро знају. Најбоље је одредити месечно колико желите. Ако неко жели да на пример да 300 динара (или 500), то ће бити сасвим довољно за све будуће радове: за сервер, нове пројекте, за наградне игре, за бирање најбољег члана у месецу (па награда да буде уплата интернета на пример...). Морамо да имамо неке сталне приходе јер се сајт до сада одржавао љубављу појединих људи који су несебично помагали. Многи не желе да се јавно експонирају па их не би ни помињао. Дакле, ваши 200,300 или 500 динара Вама не значи пуно, али значи опстанак портала Поуке.орг и форума ЖРУ. Још када у њега уложимо нешто, много ћемо више да се бринемо. Молим Вас, слободно предложите шта год имате да кажете. За највише 10 дана МОРАМО сајт да пребацујемо. Можда имате неки добар предлог (молим вас само конструктиван). У име Администрације захваљује Вам се Иван Цветковић,свештеник главни и одговорни уредник портала Поуке.орг Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Поштански број дубоке је к'о лото-комбинација А колико плаћате месечно дељени сервер? "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Оче, ништа не брините. Сигуран сам да ће од сутра кренути уплате. Да свако да 5, 10 евра, то је данас ништа, али колико нас има биће позамашна сума. Mironosica, коЖељ њацИ and Sinergija је реаговао/ла на ово 3 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 И ово да Вам додам: Наш пријатељ г. Сретен власник сајта Агапе.рс нам је уступио свој пројекат који саджи огромну базу аудио, видео и текстуалних фајлова. Дакле, сајт Агапе.рс прелази код нас. Ускро на њему очекујте још преко 250 најновијих видео материјала, музике, књига.... www.agape.rs Јевсевије, Sinergija, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Оче, ништа не брините. Сигуран сам да ће од сутра кренути уплате. Да свако да 5, 10 евра, то је данас ништа, али колико нас има биће позамашна сума. Да будем до краја јасан: Само сервер без домена (сајт Поуке.орг има око 10 ак разних домена) кошта 500 евра. Пројекти које смо започели коштају око 1300-1500 евра. То је нешто што мора да се исплати да би сајт радио. Све остало што дође преко тога искористиће се паметно, ту нема бриге. Ако сваки активан члан уплати од 200-500 динара, + они који су наши редовни пратиоци, без проблема ћемо сакупити све. Замолите Ваше свештенике и људе из Цркве да нам помогну. Мали допринос а заиста ће много добити. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Да будем до краја јасан: Само сервер без домена (сајт Поуке.орг има око 10 ак разних домена) кошта 500 евра. Пројекти које смо започели коштају око 1300-1500 евра. godisnje ? mesecno ? није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Годишње. За сада је тако. Иначе, један наш пројекат који се зове Вероученик (неки људи су имали прилике да га виде па могу и сами да кажу о чему се ради) се налази на столу људи који су одговорни за Веронауку. Искрено се надам да ће га узети озбиљно у обзир. Агапе.рс је са бројем посета међу првих десет од црквених сајтова. Сада ће се још раширити и малочас само добио списак са преко 10,000 фајлова за Агапе. Дакле, биће ако Бог да, веома напредна година за интернет мисију Цркве! мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Хм.. испада да ја нисам озбиљно мислио зар не? Можда је боље да ипак угасимо тему...иначе је уопште не написах што желим... мени свакако најмање треба да се компромитујем и постављам мој жиро-рачун као да је ово моје приватно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Људи, ако неко не жели или неће да помогне, нека остави оне који то хоће. Заиста никога не терамо. Ја знам који ми је рок да све средим и као одговоран човек сам дужан да се јавим свима вама који сте овде уложили много времена, труда и рада... толико. Александрида and мирођија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 24, 2012 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Јел може да се направи нешто да буде преко sms-а ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Да се ни мало не стаје код нас, ево идејних решења за два нова пројекта... Овај други је урађен 50% Sophrosyne, obi-wan and мирођија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 Јел може да се направи нешто да буде преко sms-а ? Хм... не верујем. Бар не за сада. Ми ипак нисмо фирма. У будућности ћемо да видимо да ли може. За сада је најбоље са уплатницом. То је сигурно, Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Фебруар 24, 2012 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2012 А ово је пројекат који ће, ако Бог да, да много, много помогне Веронауци! Заиста више него озбиљан пројекат. Сада не бих да вам износим детаље, те ево само једна страница елабората о Вероученику: Такође, имамо у плану и издавање ДВДа, а ова позадина сајта која је трнутно је увод у тај ДВД. Можете да очекујете нешто невиђено код нас, али морамо да имамо подршку. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука