Jump to content

Желим да се извиним и замолим за опроштај...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ima audio zapis na internetu. No slobodno dogradi bilo koji dušekorisni sadržaj, biće korisno i za tebe i za druge.

Eeee... Znaš li engleski? Ako znaš provjeri temu Be transfigured, i Budite saradnik urednicima...

I biće ti velika plata na nebesima...:D 

Подели на овим сајтовима

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Ima audio zapis na internetu. No slobodno dogradi bilo koji dušekorisni sadržaj, biće korisno i za tebe i za druge.

Eeee... Znaš li engleski? Ako znaš provjeri temu Be transfigured, i Budite saradnik urednicima...

I biće ti velika plata na nebesima... :D

Нисам учила у школи ,доста разумем али далеко је то од правог знања.За плату на небесима све. :D а небеса ни за шта.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Е дивно, дивни глас Дине Чолић.

Најлепши српски псалтир , не молитве но разговор с Богом.

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Желим да се извинем свима за сваку грубу реч, и нездраво понашање.

Праштајте и помените.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Ако има неког кога сам увредио, ја се извињавам.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Gospode , pomiluj me, Grešnu sluškinju Tvoju, i otpusti mi nedostojnoj i prosti sve što Ti sagreših...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Izvinjavam se prije svega Tvrtku jer sam mu rekao da lupa, zao mi je jer to nije primjeren nacin i ako je pogrijesio ja sam takodje odgovorio dosta drsko. Ishitreno sam reagovao i kad je Anika optuzila pripadnike Lgbt populacije, nesumnjivo je pogrijesila, to me je pogodilo, i njeno sam misljenje nazvao bolesnim i dalje me to drzi, mogu reci da mi je dosta energije to juce izvuklo, mada trebao sam Administraciju( koja je hvala Bogu odmah izbrisala) uputiti na njenu poruku a njoj preko PP ako je ikako moguce ukazati da grijesi i da pokusa preispitati taj svoj stav. Izvinjavam se i njoj.

Подели на овим сајтовима

Извињење за преко неке вече, за упад ко марсовац и сујетни покушај да будем духовита на теми питајте администрацију. Заиста се извињавам Плутону  и осталима што некада човек  не уме да види мало даље, па нечија озбиљна стања и намере схвата смешно.,Што се на рачун туђе дилеме и можда мучног стања,  одавно нисам боље забављала ни више смејала.Није човек кадар да у тренутку сагледа ствари из туђе перспективе , тек када преноћи и када мало размисли отворе му се нови видици, да је можда нешто урадио непромишљено, и некога повредио исхитреним поступцима .

И унапред се извињавам за све могуће глупости, које ћу можда лупити и сујетне покушаје да будем духовита.    :)

Подели на овим сајтовима

Заиста се извињавам Плутону

Стварно нема за шта, ништа ми ниси урадила и извињавам се што сам те својим постовима навео да помислиш да јеси. :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...