Зорица екс Милева Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Постоје људи којима је тешко рећи било шта од овог што сам набројала у наслову теме. И онда када би и хтјели да се извину некако користе заобилазнице, около коле - па на мала врата. Често сам добијала поклоне или услуге као некакав знак да дотична особа која ме је нечим увриједила жели да се извини. Слично је и са "Хвала". Док сам радила ријетко сам могла да чујем да сарадници једни другима упућују ову ријеч, иако је заслужена. Е сад, шта ви мислите о овоме? Зашто је неким људима немогуће изговорити опрости? Дакле, 0110_hahaha Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Oprosti Mileva,ako te čime uvrijedih. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Хвала на овој теми, има се пуно тога рећи. 1406_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 1406_love crvenilo :huh: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ма ниси, прије ће бити да сам ја тебе 0442_feel. Него видим ова Сандрица нешто нервозна, па ми паде идеја на памет. И шта мислиш? Што је неким људима тешко да се кажу опрости? Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Izvini ,O Ivane,ja sam svoje rekao.Hvala na razumijevanju. "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 1406_love crvenilo :huh: 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Ма ниси, прије ће бити да сам ја тебе 0442_feel. Него видим ова Сандрица нешто нервозна, па ми паде идеја на памет. И шта мислиш? Што је неким људима тешко да се кажу опрости? Једноставно, не осећају присност. zru Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Izvini ,O Ivane,ja sam svoje rekao.Hvala na razumijevanju. Погрешио сам и жао ми је што не знам шта си беше оно рекао. И нема хвала, него плати пиво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Žao mi je oče,ne mogu sada da ponavljam.A ovo za 1406_love,ajde jedno, ali neće se više ponoviti "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зорица екс Милева Написано Април 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Видим дооооооооообро се проооооооооооводите. 1406_love Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Ваљда мисле да би директно признавање сопствене грешке,слабости и сл. угрозило њихово (само)поштовање.А,можда,се и боје реакције оне друге стране? 1406_love Уосталом,боље је и тако,него оно празно и неискрено "извини",па,ајд по старом. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Упс,извините,ако сам спамовала ово зафркавање 1406_love crvenilo :huh: Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Видим дооооооооообро се проооооооооооводите. 1406_love Ма пивце је чудо. crvenilo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Žao mi je oče,ne mogu sada da ponavljam.A ovo za crvenilo,ajde jedno, ali neće se više ponoviti Жао ми је што ће бити само једно пиво, али извини, то више нећу толерисати. Извини, опрости, пардон, али жао ми је што ће то пиво бити на куково лето. Опрости, ја не могу да чекам, отворићу једно сад, ваља се 1406_love Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Април 13, 2010 Гости Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Упс,извините,ако сам спамовала ово зафркавање 1406_love crvenilo :huh: Опрости Ти, и хвала на опомени. Мало се опустимо, жао ми је. Више се неће поновити, бар не у овој поруци. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 13, 2010 Пријави Подели Написано Април 13, 2010 Da se ne bi otišlo u drugu krajnost, evo malo satirične poezije: Matija Bećković Извињење Не могу прежалити Што неким случајем Није жив Султан Мурат Па да одем на Косово поље Да му се извиним Прво бих набрао Пуне руке божура И фино их увио у тробојку Па главом на Видовдан Бануо пред његов чадар Извини Падишаху што оволико касним Ко ће ме разумети ако ти нећеш Много си ишао испред свог времена Оно што је теби било јасно још онда Ја сам схватио тек сада Све си нам искрено и отворено говорио Али ниси имао коме Ко је онда могао и помислити Да ћеш ти испасти поштенији Од свих који су долазили после тебе Ти ниси освајао свет А да нико твој не погине Нити си ратовао скривен иза облака Него си дошао лично И све платио својом главом Ниси ме ослобађао него поробљавао Нити си ме нагонио да те молим Да ме окупираш и заробиш Да сам те послушао Где би ми крај био Што да не будемо Турци Кад више ни Турци нису Турци Кад је и Французе срамота што су Французи И Русе што су Руси И Јапанци што су Јапанци Камоли да Срби могу бити Срби Али ако Султан ни случајно Није могао толико надживети вршњаке Могао је неко од млађих Рецимо надвојвода Франц Фердинанд Макар само толико Док одем у Сарајево Станем код оног моста На оној истој реци У оне исте стопе На онај исти дан И дочекам госта С пљоском у пољском цвећу Извини царски сине и унуче Ако икако можеш Сад је касно за све осим за извињење Ко је тада могао и помислити Да ћеш ти испасти горостас У односу на касније долазнике Који су долазили кад год хоће Као у своју кућу Надвојвода ипак није каплар А све смо их стављали Под горње венце и највише ловоре А тебе дочекали барутом из шестпуца Љутили смо се што си стигао на Видовдан Сад тек видим да је то небитно То је дан као и сваки други Дошао си за своје зло А за моје добро Опрости у име малолетног Г.П. Кога је занело сопствено име и презиме Али ако се ни Султан ни Надвојвода И поред најбоље воље Нису могли толико издвојити И надживети свој век Ако је могао ико Фирер је могао Шта је то за њега Кад је већ толико волео да живи Макар да не умре Док га измолим да ме прими И чује шта ћу му рећ Знам колико си заузет И да имаш посла преко главе Само сам дошао да ти кажем Да знаш да знам и памтим Ти ниси заратио само са мном Ни бомбардовао само мене За мене си увео квоту сто за једног И ње си се поштено држао Мада си мислио да је мало и хиљаду А ови су убијали ни због једног И све одједном и с реда и заједно Истина ја сам прекршио дату реч И пред целом планетом пљунуо те у лице Нико мој није подигао руку на твој поздрав Држећи је при себи као да је узета А оне који су ти се нашли с руке Никад ниси заборавио И боље су прошли од мене Уосталом ти си био сликар Какав такав И уметник какав год Имао си дара каквог било И сликао си колико толико И стајао си пред штафелајем Колико год си стајао Ипак си стајао И за толико ниси жарио и палио И из тебе је провирило нешто људско И на крају крајева Ти си се убио Што ти сви признају И умеју да цене То није учинио нико после тебе А није да нису имали разлога Нови варвари с атомским главама За које је твој гас мачији кашаљ Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука