Jump to content

Желим да се извиним и замолим за опроштај...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Увек, за све знане и незнане промашаје...

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se prije svega Tvrtku jer sam mu rekao da lupa, zao mi je jer to nije primjeren nacin i ako je pogrijesio ja sam takodje odgovorio dosta drsko. Ishitreno sam reagovao i kad je Anika optuzila pripadnike Lgbt populacije, nesumnjivo je pogrijesila, to me je pogodilo, i njeno sam misljenje nazvao bolesnim i dalje me to drzi, mogu reci da mi je dosta energije to juce izvuklo, mada trebao sam Administraciju( koja je hvala Bogu odmah izbrisala) uputiti na njenu poruku a njoj preko PP ako je ikako moguce ukazati da grijesi i da pokusa preispitati taj svoj stav. Izvinjavam se i njoj.

Ово тек сад видим. Ма ја теби никад ништа нисам замерила, нема потребе да ми се извињаваш. Стварно. :)

Нека нам Бог опрости свима, као што Иван горе рече, за све знане и незнане грехе. И нека нас уразуми да трезвено и благоразумно идемо кроз живот, да избегавамо препреке и да се духовно обогатимо.

Ја такође нисам овде увек наступала хришћански, можда је требало, али нисам стекла о појединима мишљење да су вредни тога. Жао ми је због тога и желим да Пресвета Богородица својом моћном заштитом покрије све нас, немоћне и слабе.

Такође бих пожелела многима да осете бар део оне духовне благодати и озарења коју сам сама имала прилику да осетим и да нас то подстакне да постанемо бољи људи. Не можеммо свима угодити, али можемо себе кориговати. Због Бога, због нас, због породице, због бољег сутра, због вечности на коју смо позвани.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Браћо и сестре, замолио бих све вас да се у молитви сјетите мене и моје породице, да нас убаците у онај воз из поменика:

"Спаси, Господе, и помилуј све оне који тражише од мене да се молим за њих и њихове ближње, а ја по слабости својој и немоћи људској то не учиних, и подари им мирна и премирна Твоја блага. (поклон)"

За опроштај молим о. Зорана, браћу, Велизара, Дејана и Јосипа, због мисленог и писменог напада на теми о архимандриту Никодиму.

Такође молим сестре са теме о веселим форумашицама због непримјерене шале (покајао сам се у праху и пепелу :) ). Претјерао сам. Све поменуто приписујем својој немоћи да се владам како приличи супругу, оцу, брату у Христу. Ако сам кога прескочио нека ми одбије на духовну кратковидост. Нека вам је све просто ако ми било када и било како узвратисте слабошћу на слабост.

Подели на овим сајтовима

Извињавам се ако сам било кога повредила, увредила. Сад не сећам се најбоље кога сам несвесно повредила или увредила кроз неку шалу, али сећам се да сам јако била непријатна према Џуманџи и Анике, Нина.Д, Сунцокрет54, такође била сам груба и према Небојша.а. Праштајте!

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Razreši, otpusti, prosti, Bože, sagrešenja naša voljna i nevoljna, ona - u reči i delu, ona - u znanju i neznanju, ona - u danu i u noći, ona - u umu i u pomisli, - sve nam prosti kao blag i čovekoljubiv.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Оци , браћо и сестре,

праштајте мени грешној, јер сам била груба према вама, збијала шале, говорила бесмислице...

Посебно бих замолила оне који су заиста љути на мене да смекшају и опросте.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Razreši, otpusti, prosti, Bože, sagrešenja naša voljna i nevoljna, ona - u reči i delu, ona - u znanju i neznanju, ona - u danu i u noći, ona - u umu i u pomisli, - sve nam prosti kao blag i čovekoljubiv.

A m i n .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Прво сам морала да се извинем да бих могла да се извиним и замолим све чланове форума,  као и администрацију да ми опросте  сва сагрешења моја намерна и ненамерна, свесна и несвесна. Ја само  волим мало више да се шалим па некад и привалим , не размишљајући унапред о осетљивошћу људи,  јер сама нисам увредљива ни осетљива .Прилично сам успела та увредљива места да ставим на игнор, тако да мене ретко шта може да иритира или повреди. Молим убудуће да се моји постови заиста схвате као шале.

Не могу да се променим и уозбиљим.   ne_shvata

Нисам злонамерна и заиста су ми сви форумаши драги, посебно Клаудић, не шалим се. Ја једноставно волим да филозофирам и правим доскочице али са шаљивом намером, а не да некога иритарам или повредим. Да имам неке зле намере не бих ваљда стављала фотосе на теми / слике форумаша/.Немам шта да кријем, ништа нисам о себи сакрила / године, пол, место боравка / Са свим форумашима  бих могла да попијем пиће и да га погледам у очи, јер према никоме не гајим анимозитет.Ако некоме треба лична  песма, врло радо ћу је саставити / шаљиво /

Ја свима све опраштам, а мислим да и немам шта , нити сам нечија писања и прозивке на мој рачун доживела као увреду.  

Опростите ми унапред ако у дискусији нечији став  боцнем.

Не мешајте личност  и ставове, личност свачију поштујем, ставове супростављамо, некада блаже, некада иронијом, некада и сарказмом , али то мени не смета да све волим.     :pivo:  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Са свим форумашима  бих могла да попијем пиће и да га погледам у очи, јер према никоме не гајим анимозитет.Ако некоме треба лична  песма, врло радо ћу је саставити

Са свим форумашима  бих могла да попијем пиће и да их  погледам у очи, јер према никоме не гајим анимозитет.Ако некоме треба лична  песма, врло радо ћу је саставити

Исправка / писала сам у брзини, без провере , има тога још за исправку / 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

бих могла да попијем пиће и да га погледам у очи,

Slučajno? Ne bih rekao! Ovo je jedna upečatljiva Freudscher Versprecher, koja mnogo govori ... :smeh1:

Dugo sam, dugo premišljao ... ali ja ti opraštam Rapsodi :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

upečatljiva Freudscher Versprecher, koja mnogo govori .

Često pravim gramatičke omaške a i logičke :smeh1: , šta ću kad sam i ja nepismeni izdajnik, kao tamo neki  crveni    :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Све ти праштам, ал Двери не могу никако..

:smeh1:  :smeh1:  :smeh1: 

Bolje Dveri nego zveri ;)  

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...