Jump to content

Did Darwin kill god?

Препоручена порука

Isto to vazi i za vilenjake. Znam da nema razloga niti dokaza da vilenjaci postoje, ali ono... sta ja znam mozda ja zivim u iluziji sto tako mislim. Mozda se mnogo vesto kriju.

A, ne! Svi dobro znamo da su vilovnjaci u Numenoru.

http://en.wikipedia.org/wiki/Elf_%28Middle-earth%29

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

http://en.wikipedia....Middle-earth%29

Da da imam ortaka koji zna i njihov jezik :P

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Duboko postovanje za ortaka koji zna! iron maiden iron maiden iron maiden iron maiden iron maiden

Doduse, genom vilovnjaka bi totalno poremetio danasnji koncept evolucije zivota na (Medju)Zemlji...

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Duboko postovanje za ortaka koji zna! iron maiden iron maiden iron maiden iron maiden iron maiden

Doduse, genom vilovnjaka bi totalno poremetio danasnji koncept evolucije zivota na (Medju)Zemlji...

sta li bi mu tek sauroman uradio xD

Подели на овим сајтовима

A sto winuxe trolujes temu i postavljas pitanje koje nema veze sa temom? Prvo za izduzene lobanje, drugo za vilanjke.

Savrsheno nema nikakve veze sa dokumentarcem koji se nalazi.

I posle te vredjam kada kazem da si trol.

Подели на овим сајтовима

snapback.pngiurisprudentia, за January

22 2012 - 00

:40, каже:

Isto to vazi i za vilenjake. Znam da nema razloga niti dokaza da vilenjaci postoje, ali ono... sta ja znam mozda ja zivim u iluziji sto tako mislim. Mozda se mnogo vesto kriju.

http://en.wikipedia....Middle-earth%29

Nisam ih ja prvi spomenuo, dakle ko troluje temu?

Подели на овим сајтовима

Nisam ih ja prvi spomenuo, dakle ko troluje temu?

Koji si ti retorichar jel si prvi poceo da stavljas slike nekih izduzenih loban sa komentarom NEK DARWIN OBJASNI OVO!

Ista ce to tu? Jel ima to neke veze sa temom? Nema.

covece./...

Подели на овим сајтовима

Koji si ti retorichar jel si prvi poceo da stavljas slike nekih izduzenih loban sa komentarom NEK DARWIN OBJASNI OVO!

Ista ce to tu? Jel ima to neke veze sa temom? Nema.

covece./...

kako nema? kad ima veze sa darvinom, mozda su te lobanje missing link, i jos kazes nema veze s temom.

Подели на овим сајтовима

kako nema? kad ima veze sa darvinom, mozda su te lobanje missing link, i jos kazes nema veze s temom.

Aj ne smaraj vise. Pogledaj dokumentarac na pocetku pa ces da skontas o cemu je tema, a ako neces troluj koliko oces - ti nista bolje izgleda i ne umes ovde.

Подели на овим сајтовима

mozda su vilenjaci stvorili prvi jednocelijski organizam, nauka to ne iskljucuje, to se zove panspermija, vilenjaci, vanzemaljci, bilo sta, samo da nije bog.

winuxe ovo je bilo tvoje najblize priblizavanje naucnom rezonovanju do sad! da je izostao onaj deo posle vanzemaljaca, to bi mogla da bude odlicna hipoteza koju bi trebalo dokazati ili opovrgnuti!

To sto mozemo da umotavamo decije glavice i deformisemo ih jos uvek ne znaci da imamo novu vrstu, zar ne?

Mozda su te lobanje missing link? A, mozda je i ranije bilo hidrocefalije i kojekakvih deformiteta i bolestina? A, mozda su zaista missing link! :o

Hajde da se igramo jedne zabavne igre: ti prosipaj jastuke pune perja sa terase, a mi cemo da jurimo perca da ih sakupljamo!

Nadam se da su tvoja pitanja formulisana namerno na ovaj nacin, jer ako nisu...OMG!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...