Jump to content

Ep.Grigorije:Tadić najmiroljubiviji čovek u poslednjih 100 godina

Оцени ову тему

Дејан

Препоручена порука

Ah.... "Kupi sebi mercedes, onda ne moraš da stopiraš", govori bogataš siromašnome... Tako isto ako neko prebacuje Borisu da nije uspeo da vrati Kosovo pod upravu Srbije i tako dalje. Kao drugi bi uspeli... Smešno. Internacionlna politička konstelacija je danas takva kakva jeste, i nju ne bi promenuo ni jedan Nikolić, Koštunica i drugi. Za sad moramo, smireno, da idemo mukotrpnim korakom po korak unapred, i za ovu periodu je BoTa danas najbolja alternativa. Sutra ćemo onda da vidimo dalje. Demokratija znači da mi vladamo, a BoTa nas samo reprezentuje. Zbog toga nije pitanje šta BoTa ume ili ne ume, nego šta mi umemo i ne umemo.

овако ...

све што теби није по вољи је смшно...

ал у жуто...

Наравно...да би успели..

ја се тачно некада запитам за тебе...

како бре као други би успели??

јбт...Брате...ти ниси дете...

ево..од запалити..не могу ни поруку завршити..какву глупост си рекао..

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

• Одговори 68
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pred. Tadica, kao i njegove drugare iz vlade, smatram krajnje neodgovornim i nemiroljubivim prema svom narodu. Kakve su posledice njihovog gazdovanja nema potrebe ni da spominjemo s obzirom da ih zivimo tj. prezivljavamo svaki dan...

Ipak, moram da primetim da je izjava vl. Grigorija u kontekstu u kome je spomenu pred. Tadica izuzetno mudra i visestruko korisna za trenutne prilike u BiH. To je za sada jedini nacin da se stane na put muslimaskom medijskom teroru koji sprovode u BiH jer zaista "nemaju najelementarnije odgovornosti i nisu isplovili iz mulja ratnohuškačke retorike."

Подели на овим сајтовима

Мени није јасно како се тако уврежила представа, и зашто је толико, чини ми се, некритички прихваћена код доста људи, да су ратови 90- их, покренути од стране власти у Србији... Волео бих да знам који су то ратови покренути искључиво због ћефа Милошевића и званичног Београда. А када се тако каже испада да нам ниједан рат није био наметнут (а сви до једног су били мање или више) него да смо ето тако ратовали. Иначе не подржавам Милошевићеву политику ни најмање. И сем ове примедбе слажем се апсолутно са свим што је Урош рекао у овом и свим другим својим постовима на ову тему.

"Започели" не подразумева аутоматски да су "власти у Србији" (тј. Слоба) били једини који су започели ратове. Наравно да је у огромној мери одговорна и "друга" екипа. Међутим дубља анализа показује да је екипа која је започела те ратове заправо једна те иста екипа иако се наизглед налазила на "супротним" странама. Милошевић и Туђман су се током ратова састали (уз Чивас) више пута него било који други лидери зараћених нација у историји(!), да и не спомињем да се многи прави приватни пријатељи не виђају ни близу колико су се они виђали. У причу о овима из света да и не улазим.

Подели на овим сајтовима

"Започели" не подразумева аутоматски да су "власти у Србији" (тј. Слоба) били једини који су започели ратове. Наравно да је у огромној мери одговорна и "друга" екипа. Међутим дубља анализа показује да је екипа која је започела те ратове заправо једна те иста екипа иако се наизглед налазила на "супротним" странама. Милошевић и Туђман су се током ратова састали (уз Чивас) више пута него било који други лидери зараћених нација у историји(!), да и не спомињем да се многи прави приватни пријатељи не виђају ни близу колико су се они виђали. У причу о овима из света да и не улазим.

Да, само кад помињемо; свет, Милошевића и Туђмана, да комплетирамо па да поменемо и народ који је гласао за њих.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

Хахаха...Оче Иване ...стварно сте смешни са тим евро епитетима..

некако вам не приличе....

....искрено није изененадио ваш став...јер се у политику слабо разумете...а посебно у муке Срба ван уже Србије...

...него ме само интересовало дали је званична политика или не...

А Владику Григорија упознао сам лично док још није био Епископ...а и доста сам се наслушао његових прича...где мења мишљење сваких месец дана...

Ovdje mi ništa nije jasno.Hajde kad čovjek nepoštuje one koji nisu njegovi ali kad pljuje po svojima kuš većeg idiotizma....Da Bog sačuva.

Lično:Bez veze mi je da neko pljuje na svečenika Ivana, moje iskustvo kao muslimana je da je on primjer krščanina.dok ovaj vladika Grigorije, neodgovara nacionalistima jer je čovjek i kritičan i samokritičan.Koliko sam primjetio u emisiji je kritikovao i Kačavendu za nedostojnost u izjavama...

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Избаците политику са форума !

потпуно се слажем...има много других свари које су корисне за нашу душу...политика то сигурно није...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Све је политика. Чак и став да треба да се избаци политика са форума је првенствено политички став, јер је нечија политика да сматра да треба да се политика избаци са форума, као што је нечија политика да га политика не интересује.

људи траже слободу, а слобода тражи људе !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...