Jump to content

Покренимо иницијативу...

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шта може да се уради по питању да СПЦ добије своју ТВ станицу односно фреквенцију од РРА било је неких најава раније али нажалост ништа од тога ајде ми да покренемо поново то питање...

Подели на овим сајтовима

Боље не. Има пречих проблема како у ПЦ генерално тако и у СПЦ...

"He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche

Подели на овим сајтовима

Шта може да се уради по питању да СПЦ добије своју ТВ станицу односно фреквенцију од РРА било је неких најава раније али нажалост ништа од тога ајде ми да покренемо поново то питање...

ja ne znam sta moze da se uradi ,ali mi se svidja ideja da SPC ima svoju tv stanicu

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Неће нико из Цркве хтети да финансира тако нешто. И Слово Љубве једва опстаје, камоли телевизија...

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

Неће нико из Цркве хтети да финансира тако нешто. И Слово Љубве једва опстаје, камоли телевизија...

to je vec druga stvar

steta :(

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

мислим да није то проблем већ "уређивачка политика"

Подели на овим сајтовима

Па кад би сваки храм дао један мали,мали део прилога верника мислим да би било довољно.

Подели на овим сајтовима

Па кад би сваки храм дао један мали,мали део прилога верника мислим да би било довољно.

Ех, да ми је да се на 7 дана вратим у доба када сам и ја био тако наиван... :)

Катодна цев све трпи, а интернет свакога.

Подели на овим сајтовима

у праву је Ниши сто посто...само им у паре не дирај и не тражи нешто што изискује финасије...одмах прораде "осетљиви стомаци" и одамх се изгубе из видокруга.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

па видиш да ни овај сајт владика не финансира, а камоли ће СПЦ телевизију ...

хм, кад боље размислим, СПЦ се финансира од верника а изговор би био: нисам ја, већ верници које ми даде Господе ...

Подели на овим сајтовима

Ех, да ми је да се на 7 дана вратим у доба када сам и ја био тако наиван... :)

Нисам ја наиван него кажем да би то могло да функционише а сад што то него не жели то је друга ствар.

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...

Nije problem frekvenca nnego proizvodnja produkcija sta emitovati ali ako se radi o nacionalnoj frekvenci lakse je osmisliti celodnevni program sa dogadjajima , predavanjima i vestima , oslonac ovoj ideji mogu biti postojece udruzene radio stanice/ Mislim da ovo treba da se pokrene iz Krusevca ima toliko tema sa Kosova i Metohije koje treba plasirati svetu i steta je sto ideja ceka dok je recimo cela dijaspora zedna materijala koji moze da posluzi istini koju oni kao Srbi u belom svetu nemo emituju i bez slike svojim prijateljima opisuju

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...