Млађони Написано Новембар 18, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2013 О кавурму и чварци. (: oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 http://sarablask.com/page/25 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 Lidah ofajena voh sahnal. Aatan fel vay. Lidah ja naah voh sahai udah a sah, ejo sah eta ja hadede ehe ono maa ...ali baš o tome ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 мирођија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
љљљљ Написано Новембар 19, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 19, 2013 О веома поучнум реченицама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 21, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2013 О цртежима за новембар. Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smirena Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 kako na forumu brzo prolazi vreme... Ne cini drugome ono sto ne zelis sebi Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 О дијети. Срђан Ранђеловић and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ines Написано Новембар 22, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2013 Prošao je Isa a.s., pored jedne grupe sunarodnjaka koji su mu govorili ružne reči, a on im je uzvratio lepim rečima, pa mu je rečeno: "Oni tebe grde a ti uzvraćaš lepim?" A on reče: "Svako deli od onoga što ima." Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Kada slušate starije, treba imati na umu, da su oni, u stvari prošli to "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 koji mi je password na g-mailu.....zaboravila sam.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 koji mi je password na g-mailu.....zaboravila sam.... ******** JESSY and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 Размишљам о твом пасворду. Види да немаш послато на јаху JESSY је реаговао/ла на ово 1 https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 ...o Jeanne Hebuterne, a sigurna sam da ni ona ne zna koji je Jessyn pasvord JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2013 lako je vama.....vi se zekite, a ja tri dana ne mogu da otvorim postu.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука