Grizzly Adams Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Е сад... Пре пар дана ми је дошла на ум (или где већ долазе) једна феноменална музичка идеја и не могу да је избацим из главе. Једино што би да радим је да свирам, само њу док не пронађем све до последње ноте. И тај порив је толико јак да се једва концентришем на било шта друго. Као манија нека... keka је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 ...што сам баш морала да се разболим...... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 O tome koliko me nervira ova tema ,,Friends with benefits'', razvlači se tu sve vreme a niko ništa u stvari nije rekao... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Размишљам о онима из мог потписа. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Tunis, budućnost, strah, snovi keka је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Ладно је лого Уницефа пентаграм. А можда сам прсла од врућине. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Tunis, budućnost, strah, snovi Тунис - супер.....ово остало избаци..... Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Таман кад сам мислила да раније одем у кревет... `Оћеш! Дете добило температуру... Још једна ноћ без сна... "А пакла цигарета празна је (само у песми, ја сам непушач ), празне су улице. Испијен сам до дна, и из почетка мора почиње, падам са столице..." Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nana Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Ни о чему,...само уживам у овом призору http://www.cvecara-neven.com/modules/coppermine/albums/userpics/10000/viola-sororia-baoatenska_ljubi__ica__small_.jpg Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Ваистину Воскресе !!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Питам се хоће ли комшије што славе св. Илију престати са ојкачом, и то стерео ме бију из две куће Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Август 3, 2013 Пријави Подели Написано Август 3, 2013 О томе да ли су моји дечаци са својим другарима, успели да прикупе штогод новца за маленог Декија, Јанко, Sanja Т., Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Једне ноћи на екскурзији причала сам са клинцима до раних јутарњих часова - разговори повремено јако озбиљни (ипак уз довољно смеха). Око пола шест сам отишла да спавам и схватила да кроз прозор и даље чујем ту групу са којом сам највише и најлепше разговарала. Није се разазнавало шта причају, само жамор са често присутним смехом. И тако - како се они насмеју, тако и ја - сама са собом, лежећи у кревету. А у ствари не знајући зашто, само од препознавања тог њиховог смеха као нечег познатог и блиског. Просто физичка реакција. Ипак, припадност је права реч - до пар тренутака пре и сама сам учествовала у њему и био ми је сасвим јасан. Схватила сам нешто конкретно: до тад сам сваку такву сличну ситуацију (галама у хотелу) доживљавала као благу непријатност - бојазан да не претерају и потребу да устанем(о) и поново проверим(о) шта се догађа. А сада се све сасвим преокренуло, постало је део радости. Шире значење овога: само ако допустиш да ти други слободно приђу, упознаш их добро и постанеш део њих (познавањем и љубављу), нећеш осећати никакву страност нити зебњу од било чега њиховог. Предуслов је да постоји потпуна слобода једних ка другима. Најшире значење: када свет и живот доживиш као припадност (обострану прихваћеност) - нема места непријатности, све ти је драго јер је и твоје. JESSY, Јанко, мирођија and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 ...kako volim ovo miholjsko leto..... Mилена КШ, Јанко and Таша је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 Размишљам о томе кроз какве муке и патње пролазе сујетни, горди и лицемјерни људи. Несрећа је то, човјече. Несрећа је сваки дан имати такве муке. Просто ми дође жао тих људи. Немају они мрву радости у својим напаћеним животима. Јанко, Таша and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 3 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Октобар 15, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 15, 2013 O gripu. winter O virusima koji "vrebaju" . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука