Jump to content

О чему размишљаш тренутно?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja razmisljam o mom sinu koji treba da se rodi na prolece...Jedva cekam..Hvala Bogu!

"Vera je moja jedino ozbiljno zanimanje zivota moga,zaista sve je drugo komedija cula".

Подели на овим сајтовима

Ja razmisljam o mom sinu koji treba da se rodi na prolece...Jedva cekam..Hvala Bogu!

Jaooo divno 0442_feel 0442_feel 0442_feel 1502_baby 1502_baby 1502_baby slavaaa slavaaa slavaaa

Подели на овим сајтовима

нека вас Бог обоје чува... 0442_feel

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

O tome kako mi se ide na Liturgiju 0442_feel ...da li cu uspeti da se probudim po hladnom zimskom jutru :mellow: ?

Подели на овим сајтовима

Mom muzu i meni se blizi godisnjica pa razmisljam cime da ga darujem? Da li neka dobra knjiga(ali knjige mu stalno poklanjam)ili... u veelikoj sam muci :)

Ma kakva knjiga... ;)

Подели на овим сајтовима

У моје двориште навадила се женка коса...остављамо јој мрвице на стази...а уз њу се

и понеки врабац убаци...

Evo nagrade dok ne stigne otopljenje i live verzija :)

http://www.youtube.com/watch?v=GWeusAm_V8c&feature=related

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

како је била пуна црква иако је овако грозно време... 0442_feel slavabogu

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

I kod nas.. Ali tako se malo ljudi pricestilo... :(

и код нас мало...ево, ни ја се нисам причестила... tuzansmajli8904

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...