Ignjatije Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Само да вас обавестим: Мирољуб Петровић у сарадњи са Ђорђем Таракчијом је урадио серијал "Наука и библија"! Емисија ускоро креће на једној тв па рекох да се не пецате. Их.... Од кад они снимају заједно. Мики је био главни гост у већем броју емисија серијала "Православље данас" Упозоравао сам их на секташа Мирољуба, али ништа. Надам се да ће га избацити наглавачке као са "Светигоре", где сам и упознао Мирољуба и био под утицајем његовог секташтва неколико година. У овом серијалу вешто ћути и избегава разговор када саговорник спомиње Цркву, Литургију, Богородицу, Крст... Просто настави даље као да ништа није речено и полако провлачи секташке идеје. Какав лицемр ! Када је на свом терену разјапи уста и из њих изговара велике хуле на поменуте светиње, како је то призивање демона, окултизам и сатанизам ! ФУЈ ! Нека неко утицајан из Цркве,неки Епископ, упозори и спречи гостовање Мирољуба у тим емисијама. Многи ће бити преварени, као што сам био и ја, јер поново јавно делује као православац у православним емисијама. Људима се посвиђа његов говор и крену на нету да потраже његов сајт и центар. А ту нема ни "П" од Православља. Али слабо упућени то неће можда одмах схватити и увидети. Јер су га гледали у емисији "Православље данас", емисија која почиње са "Радуј се Невесто Неневесна", коју води правослац... То је најстрашнији и најопаснији облик манипулације и секташког деловања. Боже, помози да се ово спречи и да људи не упадну у замку секташтва. Срђан Ранђеловић, DYNABLASTER, Драгана Милошевић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 23, 2013 Пријави Подели Написано Септембар 23, 2013 Па, зато сам и рекла, јер видим да се кроз емисије провлачи служење монаха Артемија, те не знам ово или оно. Врло занимљива концепција да се многи упецају на брзину! Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Водитељ: "Значи, имамо Исуса, имамо Сина и имамо Духа Светога..." (неколико пута) Исти:"Хвала докторе 8086.gif , хвала побратиме ..." Озбиљна емисија са озбиљним водитељима и још озбиљнијим гостом:"Значи, само научите хебрејски, основе хебрејског и разумећете шта пише..." дакле и у Новом (LOL) Завету је све јасно кад прочитате на хебрејском (па добро, јес` писан на грчком, ал М. тврди да је Јев. по Марку сигурно било на хебрејском, значи-читајте "Тумачење Јеванђеља по Марку од :.mislise. (скоро па светог) Мирољуба). А кад онај други помену канонизацију Светих, М. је дубоко мантрао у себи одгонећи демоне. Ни једне не проговори... QQ Гришо, баш си докон, где ово ископаваш, :aman: ? CecaV and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 2 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Gledao sam I ja ovaj klip o Svetoj Trojici.Katastrofalno I jereticno.Eto kako nametljivci govore o nasem Bogu,pojma sa pojmom nemaju.Ne moze da se dodje na red od njih. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 e upravo je taj isti MP imao najobimniju audioteku predavanja na svetigori, drzao predavanja u crkvi, bio pozivan od strane udruzenja koja deluju sa blagosolvom patrijarha i jos milion drugih KATASTROFALNIH gresaka. samo se pitam kako li je to moguce....ako ja kao laik crkve i jos ,ilion drugih isto tako laika, provalimo coveka na jedan, kako to da su nasi arhijereji toliko naivni? dobro se secam na forumu verujem koliko je o.Djakovec isao u svetigoru i cak kod samog mitropolita da bi jedva uspeo da ukloni tog coveka iz crkve, ALI jedva! Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 e upravo je taj isti MP imao najobimniju audioteku predavanja na svetigori, drzao predavanja u crkvi, bio pozivan od strane udruzenja koja deluju sa blagosolvom patrijarha i jos milion drugih KATASTROFALNIH gresaka. samo se pitam kako li je to moguce....ako ja kao laik crkve i jos ,ilion drugih isto tako laika, provalimo coveka na jedan, kako to da su nasi arhijereji toliko naivni? dobro se secam na forumu verujem koliko je o.Djakovec isao u svetigoru i cak kod samog mitropolita da bi jedva uspeo da ukloni tog coveka iz crkve, ALI jedva! Па зато што је и у главама скоро свих свештенослужитеља који нису имали додира са природним наукама лажно постављана дилема: (протестантски!) креационизам против (атеистичке!) еволуције. Нити је креационизам који представља МП православан, нити је еволуцију приметио и описао атеиста... CecaV је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 @Janko Slazem se u potpunosti. Драгана Милошевић and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
CecaV Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Па зато што је и у главама скоро свих свештенослужитеља који нису имали додира са природним наукама лажно постављана дилема: (протестантски!) креационизам против (атеистичке!) еволуције. Нити је креационизам који представља МП православан, нити је еволуцију приметио и описао атеиста... Јанко, ... наравно да се слажем. Сад ми на памет паде оно о чему смо причали пре десетак дана овде на форуму: тада сам рекла да је јасан став свештенства Српске ПЦ о оваквим темама неопходан за заустављање погубног ширења шарлатанских учења. Успех превараната као што је Мирољуб је у директној сразмери са недефинисаним и срамежљивим (не)оглашавањем званичне Цркве. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Октобар 25, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2013 Јанко, ... наравно да се слажем. Сад ми на памет паде оно о чему смо причали пре десетак дана овде на форуму: тада сам рекла да је јасан став свештенства Српске ПЦ о оваквим темама неопходан за заустављање погубног ширења шарлатанских учења. Успех превараната као што је Мирољуб је у директној сразмери са недефинисаним и срамежљивим (не)оглашавањем званичне Цркве. Да се послужим паралелом: Мојсије је (из)водио Изабрани Народ из Египта (ропства смрти) кроз пустињу 40 година до Обећане Земље, и не уђоше тамо док последњи који се родио у Египту (дакле са ропским менталитетом) не умре... Ко има уши да чује нека чује... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Октобар 27, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2013 Ti bre Grisho kao da prvi put cujes za Miroljuba.Pa ko ga finansira svo ovo vreme,Mojsije mozda ?Jevreji ga finansiraju da ih reklamira.Koliko je samo ljudi zahvaljuci njegovim pricama posetilo Izrael,koliko je promenilo svoje negativno misljenje o njima,koliko njih planiraju da KUPE stanove i zemljiste tamo.Nema potrebe da se cudimo sto samo njih pominje i kuje u zvezde. Ima li neko pouzdane podatke o tome da Jevreji finansiraju Miroljuba? Kada sam saznao za Miroljuba i njegov centar za prirodnjacke studije odmah sam se zapitao odakle njemu sredstva da se bavi tim stvarima, pojavljuje na tv-u, snima emisije, objajvljuje knjige, putuje u Izrael nekoliko puta godisnje i bleji na forumu svaki dan. Kada sam cuo u jednoj emisiji da reklamira Izrael kao najbolje moguce mesto na planeti odmah sam pomislio da ga finansiraju Jevreji al nemam nikakve dokaze Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Naucio sam nesto korisno kako se ciste creva Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Naucio sam nesto korisno kako se ciste creva Brate u vrelu kadu legni i litru vrelog čaja stavi pored kade i ispijaj,da se griješ spolja i unutra,pored kade obavezno drži ljutu alevu papriku kad počne da ti se manta,samo ubaci papriku u usta ima da skočiš odma hahaha :1503348ufz3z4yl5d: Lud je Miroljub,lud za trojicu... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 previse je tu nekakavih slucajnosti da bi poverovao da je rec o naivnosti arhijereja. setite se samo koliko je na kojokakvim trecim kanalima palmama hepijima i ostalim jeftinim tv kanalima bilo kreacionistickih emisija, decijih crtanih filmova sa strogo starozavetnom tematikom, "pevoda biblije", skola i instituta starohebrejskog jezika, centara za lecenje narkomana homoseksualaca i verovatno pravoslavaca.... mozete li da pretpostavite koliko to kosta? jel vam to lici na slucajnosti ili jako dobro organizovanu masineriju? sta hocu da kazem: da li vam se cini slucajnim to sto gotovo sve "nacinalisticke" grupe i organizacije koje generalno rade protiv crkve a predstavljaju se kao veliki pravoslavci imaju jako lepe odnose sa MP? setimo se npr dveri kao najblaze od njih pa na dalje, dimitrijevic, obraz itd... dok MP npr sa druge strane ladno ode u holandiju, javno kaze da treba minirati brane i potopiti holandiju i niko ga ne takne malim prstom. mislim da je rec o programu koji se odvija na veoma sirokom planu koji ima za cilj da Srpsku Pravoslavnu Crkvu sto je moguce vise odvuce u ambis extremizma (bilo nacinalnog, bilo kvazinaucnog, bilo socialnog (konflikt sa podkulturama npr lgbt, umetnici, itd..)) i na taj nacin pokusa da Crkvu konfrontira sa drustvom sto je moguce vise. rezultat svega toga treba da bude narusen ugled crkve i odbojnost prosecnog coveka prema istoj. tu sad ima bezbroj dosta mostovitih fora od krajnje primitivnih do veoma sofisticiranih. od plakata sa krstacama ispod kojih stoji tekst sa stilom pisanja od kojeg vam se odma povraca do kvazi naucnih javnih cerecenja crkve i njenih stavova. dakle u Srbiji na prvi pogled postoje nekakve profilisane i konfrontirane grupe (desnicari vs europljani) i kao nekakva podeljenost pristalica (mitinzi setnje upadanje na tribine tuce ...), medjutim cilj je zajednicki: kako u celu pricu uvuci Crkvu. ko stoji iza svega toga nemam pojma, ali jasno je da nam ne zeli dobro. Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 3, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2013 Posle MP njegovi prevareni Crkvu doživljavaju kao magijsku organizaciju. Nigde Živ Bog, nigde Liturgija, nigde sveti darovi, nigde zajednica živih sa živim Bogom. Sve postaje magijski i demoni se vidjaju svuda a rešenje sam MP zna. Драгана Милошевић and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука