Juan Valdez Написано Јул 24, 2013 Пријави Подели Написано Јул 24, 2013 Sejo Sexon - magistar Univerziteta na Sokocu gdje predaje primitivnu tehnologiju. Zivotno djelo su mu cuvene CTY 16F TURBO EXCLUSIV BTF EXOTIC 16 AERODINAMIC MMF SPEEDFIRE spicaste cipele sa ugradjenim kompjuterskim programom za unutrasnja krvarenja i nanosenje teskih tjelesnih povreda, te posebnim sistemom za kamufliranje uzrocnika. Patent je otkupila cileanska hunta radi usavrsavanja. dr Karajlic - Takodje profesor na Sokocu. Predaje novoprimitivnu etiku te kolektivnu i licnu zastitu od elementarnih nepogoda. Predavao i na Harvardu, UCLA - i, Foci, Oksfordu, Gorazdu... Osim u R'n'R okusao se i na filmu. Sa tvrtkom MGM snimio film "Covjek koga treba ubiti" gdje su poginula 23 njegova dublera. Priznati teoreticar i supljator, te pisac znacajnih djela: "Kritika bistrickog programa", "Teze o Edinu Bahticu kao prapocetku kosmosa", "Novoprimitivna familija"... Dobitnik Srebrne znacke gorana, te zlatne znacke "Ognjen Prica" za odlicno ucenje i vladanje u OS " Ahmet Fetahagic". Za njega je veliki mislilac Moke iz Buca Potoka rekao: "Hvala majci, hvala ocu". feeble, Grizzly Adams, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Ne znam da li ste gledali ovo Obratite paznju na 0:35. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Ovo je bio postavio korisnik Chuch Norris prije godinu dana i naravno Miki je izbrisao: JAVNI POZIV UMETNICIMA CELOG SVETA Programski zadatak: Izrada statue od zlata, srebra ili bronze u prirodnoj veličini Objekat: Dr Miroljub Petrović Programski zahtevi: Umetničko delo treba da odražava sledeće osobine imenovanog: - viteško držanje; - ogroman intelektualni potencijal; - duhovnost i snažan karakter; - sposobnost manipulisanja. Pored toga, skulptura treba biti tako urađena da sublimira svestranost imenovanog objekta, odnosno da objedini njegova zvanja i različite talente: - doktora nauka; - doktora teologije; - doktora prirodne medicine; - doktora za LGBT osobe; - geologa; - istoričara; - učitelja hebrejskog jezika; - pisca i plagijatora; - prevodioca prevedene Biblije; - demonologa; - političkog demagoga; - proroka u pokušaju; - borca i mirotvorca; - junaka sa dubrovačko-trebinjskog ratišta; - narodnog guslara; - borca protiv jezuita, masona i tajnih društava; - borca protiv EU integracija; - međunarodnog teroriste u pokušaju; - najvećeg neprijatelja RKC i ekumenizma; - pravoslavca, svetosavca, adventiste i judaiste; - Srbina, Albanca i Jevrejina; - hibrida Mojsija, Isusa Navina i popa Mila Jovovića; - velikog fana haškog i zemunskog klana; - sektaša i borca protiv sekti; - rektora Univerziteta za prirodnu medicinu; - direktora nevidljivog Centra za prirodnjačke studije; - kreacioniste; - pronalazača leka protiv ćelavosti; - bračnog savetnika i provodadžije; - promotera života u prirodi iz prvog ekološkog solitera u Beogradu; - istinoljupca i prevaranta. Pokrovitelj: Fondacija Chuck Norris Nagrade: - Prva nagrada: 100.000 eura i 3 meseca boravka u malom raju Izraelu (Gordon plaža u Tel Avivu) - Druga nagrada: 40.000 eura i obilazak Dino muzeja CPS-a - Treća nagrada: 10.000 eura i avionska karta u jednom pravcu za Izrael - Četvrta nagrada: 1.000 eura i besplatni kursevi hebrejskog jezika (Alef i Bet nivo) - Peta nagrada: 200 eura i 5 ulaznica za kabare dr Željka Stanojevića i plesnu grupu „Snežana & Friends“ - Utešne nagrade: 100 majica sa likovima znamenitih junaka Kazne: Skulptor koji bi svojim radom izostavio jednu ili više navedenih karakteristika imenovanog objekta kazniće se sa 40 udaraca lopatom po stražnjici, a egzekutor će biti lično njegovo preosveštenstvo protojerej Branislav Peranović, redovni profesor na Fakultetu za prirodnu medicinu. Aplikanti: skulptori (dozvoljen angažman umetnika drugih profila) Trajanje projekta: 90 dana od dana objavljivanja Javnog poziva Rok za prijavu: 15. jun 2012. godine Email adresa za podnošenje aplikacija: [email protected] 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 12:smeha: Ignjatije, Juan Valdez, DYNABLASTER and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 [email protected] Ал` ово је најјаче... Gerhard је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Mikijevo prvo javljanje nakon pustanja iz zatvora: "Pozdrav svim forumasima. Evo javljam vam se sa slobode. Sve vase molitve sam itekako iskusio tokom prethodnih 48 sati dok sam bio u pritvoru. Cela prica se zakuvala tako sto je jedna bosanska novinarka, koja radi za holandske dnevne novine, a koja je poznata po svojim otrovnim tekstovima, ponudila Holandjanima na naslovnoj strani lista za koji pise svoju verziju onoga sto sam pricao u Holandiji, a Holandjani, posto ne znaju srpski jezik, zaista su naseli na njene lazi i uplasili se, umesto da se smeju. Zbog toga je holandska ambasada zatrazila od policije Srbije da me ispita. U sredu u 6 ujutru na vrata mog stana zazvonila je ukipa policijskih inspektora i specijalaca do zuba naoruzanih, da pretresu moj stan i da me privedu. Bili su vrlo ljubazni i korektni, sto me je zaista pozitivno iznenadilo. Maksimalno profesionalno su uradili svoj posao, a zatim me priveli u odelenje, gde sam razgovarao sa tuziocem, koji je bio maksimalno profesionalan i korektan. Posle toga sam odveden u pritvor, gde sam bio 48 sati, sve do jutros (petak), kada sam izveden pred sudiju, koji je takodje bio izuzetno korektan i doneo odluku o mom pustanju iz pritvora na slobodu. Proces nije zavrsen, ali mi je omoguceno da se branim sa slobode. Koliko god da sam se ja salio, problem je nastao jer je neko zloupotrebio moju salu i isprepadao ljude u Holandiji, za sta i ja snosim odgovornost, jer sam trebao da znam da ta sala moze da se zloupotrebi. Sada je ostalo da se saceka zakazivanje novog rocista koje ce odrediti sudija. U isto vreme, moj stric iz Holandije je angazovao advokata i bice podneta krivicna prijava protiv otrovne novinarke i njenog lista zbog zloupotrebe saljivog video klipa. Trazice se odsteta. Mi nastavljamo sa nasim radom. Jos jednom hvala svima na podrsci i molitvama, a najveca hvala ide nasem Bog Stvoritelju koji me je sve vreme stitio na neverovatne nacine." Obratite paznju na to kako policija,sudija i tuzilac nisu bili demonizovani robovi sistema nego "maksimalno profesionalni, korektni i ljubazni". Strah je cudo. Volim_Sina_Bozjeg, Ignjatije, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Типична реакција кукавице - увлачи се ономе ко држи пендрек... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Fildza Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 kontam da zna da gresi u svemu ali mu je tesko da to prizna..borba sa samim sobom..jbg.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Август 1, 2013 Пријави Подели Написано Август 1, 2013 Mora da su ga popreko pogledali pa je samozvani junak, potomak kuckog vojvode Radonje i nosilac braon pojasa, napunio gatje. Sazetije: nosilac braon gatja. Jos sazetije: demonizovane gatje. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Шта има неко да пријављује? Свако има право да оснује неку будалаштину и да је назива факултетом. Свако са два грама мозга зна да ово није никакав факултет, него легло превараната, а они који мисле да јесте и не заслужују ништа друго него да буду намагарчени. Nastavak , " Vreme " 1153 februar 2013. Univerzalni Univerzitet za ovo i ono . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 2, 2013 Пријави Подели Написано Август 2, 2013 Poslije dvije godine posta od trolovanja, ponovo sam se registrovao na njegov forum. Sada ce da mu postavljam neka "ozbiljna" pitanja. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Miroljub Petrovic #28291 Odgovorio 06.08.2013 17:24 Super Administrator Odgovori: 13307 Pristupio/la:16.01.2008 23:49 Kristijan Horvat - poruka glasi: Što vi mislite o teoriji da se potop u Noino vrime dogodio (osim zbog grijeha) zbog toga što su se "sinovi Božji" ženili s "kćerima ljudskim" i tako stvorili neku "hibridnu vrstu"? Gleda sam neka pridavanja pa neki ove tekstove objašnjavaju na taj način, jer kažu da se kroz Bibliju pod pojmom sinovi Božji misli na anđele (pale anđele - demone) i da je Sotona u jednom dijelu povijesti na taj način pokušao utjecati na ljude. Govorio sam o tome. To su nebulozne teorije. Nigde se u Bibliji termin "sinovi Bozji" ne koristi za demoni, vec iskljucivo za Bozji narod. U pomenutom slucaju, Bozji narod se zenio sa pagankama (kcerima covecijim), i to je izazvalo propadanje porodica i propast covecanstva. 0110_hahaha http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Miroljub Petrovic #28291 Odgovorio 06.08.2013 17:24 Super Administrator Odgovori: 13307 Pristupio/la:16.01.2008 23:49 Kristijan Horvat - poruka glasi:Što vi mislite o teoriji da se potop u Noino vrime dogodio (osim zbog grijeha) zbog toga što su se "sinovi Božji" ženili s "kćerima ljudskim" i tako stvorili neku "hibridnu vrstu"? Gleda sam neka pridavanja pa neki ove tekstove objašnjavaju na taj način, jer kažu da se kroz Bibliju pod pojmom sinovi Božji misli na anđele (pale anđele - demone) i da je Sotona u jednom dijelu povijesti na taj način pokušao utjecati na ljude. Govorio sam o tome. To su nebulozne teorije. Nigde se u Bibliji termin "sinovi Bozji" ne koristi za demoni, vec iskljucivo za Bozji narod. U pomenutom slucaju, Bozji narod se zenio sa pagankama (kcerima covecijim), i to je izazvalo propadanje porodica i propast covecanstva. Jov 1,6. А један дан дођоше синови Божји да стану пред Господом, а међу њих дође и Сотона. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Jov 1,6. А један дан дођоше синови Божји да стану пред Господом, а међу њих дође и Сотона. Наравно. Али у самом тексту који Кристијан помиње пише да је последица тог парења било рађање дивова, снажних људи. Нису ваљда Јевреји, пази ЈЕВРЕЈИ ПРЕ ПОТОПА и Авраама ! ! ! АЛОООООО БРЕ МИКИ !, били дивови. Мирољуб тролује самог себе изгледа 0110_hahaha http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 Нису ваљда Јевреји, пази ЈЕВРЕЈИ ПРЕ ПОТОПА и Авраама ! ! ! АЛОООООО БРЕ МИКИ !, били дивови. Мирољуб тролује самог себе изгледа 0110_hahaha U čemu je problem, nisu samo Jevreji (Semiti) bili Narod Božiji, već pre njih Sitovci, i drugi, i oni su se u jednom trenutku počeli mešati sa pagankama (kćerima ljudskim), i iz tih veza su se radjali telesno silni ljudi. To je i pravoslavno tumacenje, a ne da su nastali usled seksa palih duhova i žena (kako izopačeno uče tzv. Jehovinini svedoci, sekta nastala u XIX veku). U biblijskom stavku Jov 1,6 ne tvrdi se da je Sotona sin Božiji, nego da medju njih dodje i stade. Sinovima Božijim (po usinovljenju, ne po suštini) se nazivaju sveti andjeli i ljudi. ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Август 7, 2013 Пријави Подели Написано Август 7, 2013 U čemu je problem, nisu samo Jevreji (Semiti) bili Narod Božiji, već pre njih Sitovci, i drugi, Мирољуб помиње народ Божији као синове Божије, а кћери земаљске као паганке. Неће бити да је народ божији био само мушког рода, а да су пагани били само женског, и да нису синови човечији улазили у односе са кћерима Божијим . Ради се изгледа о нечему другом што нам није баш јасно откривено. Можда су демони преузели људско тело, можда су у питању нека друга бића Нефили. Нису били обични људи јер су се рађали неки снагатори. Сам Бог зна шта је било. Ти верујеш у ову Мирољубову причу ? http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука