Natasa. Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 dobro, jedno dvoje, troje, nekako i može da prođe... pa i više... ali ova likuša što ima 19 - mogu da se kladim da nije srećna. Meni tablete nisu pomogle, izazvale su mi katastrofalan problem u ciklusu, a kao lek sam ih i pila, a ne kao kontraceptivno sredstvo... što se tiče spirale, to su one starije, od pre 20 godina, o kojima ja nisam baš lepih stvari ni čitala... ne znam, nekako mi je... gadna Ne da nije srecna, to je UZAS!!! To je nasilje nad zenom, konstantno porodjaji, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!! ВИЛМА је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Двоје је мера, али чега? "Резултати пописа су поражавајући, јер је земља у последњих 10 година остала без 300.000 становника." http://popis2011.stat.rs/?p=632 Pitam se zasto . Dvoje je mera za mene, koliko mogu psihicki da podnesem. Ne radjam Srbiji, vec sebi i muzu. Милан Меденица :), slobodanmiric, Margareta and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Кад нешто поразмислим, подстакнут мишљењима уважених сестара форумашица, просто ми дође да кажем: "Опрости, Боже, али боље абортирано него невољено дете!" "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Pitam se zasto . Dvoje je mera za mene, koliko mogu psihicki da podnesem. Ne radjam Srbiji, vec sebi i muzu. Не рађаш себи и мужу, него Богу Лидија Миленковић and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Kako li su teme kojima se Isus nikada nije bavio (abortus i homoseksualci) postale glavne teme vecine hriscanskih zajednica? ВИЛМА and Teresa је реаговао/ла на ово 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Не рађаш себи и мужу, него Богу U pravu si . Tek sam se krstila i posla u Crkvu, jos uvek nemam osecaj :rolleyes: http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Ivane, ali ipak, reći ću nešto čime neću izmisliti toplu vodu - lako je muškarcu da tera ženu da rađa 20- oro dece. To je najlakše. A i ta deca moraju nešto jesti, moraju nešto oblačoto, moraju u nečemu spavati. što se mene tiče, do četvoro, eventualno petoro dece je normalno. Preko toga - previše. Natasa. and ВИЛМА је реаговао/ла на ово 2 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Kako li su teme kojima se Isus nikada nije bavio (abortus i homoseksualci) postale glavne teme vecine hriscanskih zajednica? Aaaa...pa ovaj...i hrišćani pripadju socijalnom okruženju i cjelokupnoj društvenoj atmosferi,iako ruku na srce bi trebalo svojim životima da nadilaze i daju mnogo veći smisao tom okruženju u svakom pogledu,kulturnom,obrazovnom i podižu društevenu svijest na najvišem nivou jer sama uzvišenost jevanđelskog življenja ih na to obavezuje i daje im smjelosti da i protiv takvih stvari kao što su abortus i homoseksualuzam,koje duboko prožimaju naše društvo,dignu glas smisla i pokažu veličinu ljudskog života i dostojanstva. Margareta је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Emanuil - jednostavnije rečeno, to su danas najveći problemi u društvu, koje je doneo novi svetski poredak. Isto kao da upotrebiš najbanalniji primer - ljudi se pre 2000 godina nisu mučili sa tumorima, zato što radijacije maltene nije ni bilo... Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Веома је занимљиво да је вероватно већина људи који ово читају стекла утисак да сам ја заговорник тога да жену треба приморати (?!!) на много деце. А ја - нит' лук јео, нит' лук мирисао! Имао сам радост и част да ми крушевачки владика Давид буде професор. Једном приликом он је рекао следеће о браку као подвигу. Човек воли самога себе. Али онда се заљуби, што га примора да се отвори ка тој особи. Затим они ступе у брак, који на почетку функционише као једна самозадовољна двојка, и брачници посесивно траже једно од другог да се цели предају. Међутим, у ту самозадовољну причу ускаче дете. Сва пажња се усредсређује на њега. Кад одједном - ево га и друго дете. Временом се самозадовољна равнотежа опет поврати, и живот се врти око то двоје деце. Али, ту ускаче треће, које код првог већ ствара одређени оећај одговорности за брацу или сеју. "И тако се брачна заједница, дете по дете, подвизава - движе - креће ка Богу...", завршио је свој сказ о. Давид. Sinergija, Лидија Миленковић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 3 "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Emanuil - jednostavnije rečeno, to su danas najveći problemi u društvu, koje je doneo novi svetski poredak. Isto kao da upotrebiš najbanalniji primer - ljudi se pre 2000 godina nisu mučili sa tumorima, zato što radijacije maltene nije ni bilo... Neverovatno koliko netacnih tvrdnji si uspeo da sabijes u tako kratku poruku... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Све је то лепо, али би ја аргумент дао из мало другачијег угла - мушкарци су дужни да обезбеде услове за рађање деце, па ће онда жене бити срећне да их следе. Овако, натегнуте уцене жена - које се већ довољно муче и овако како је - нису коректне. zlata and Margareta је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Недић Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Аман ко уцењује жене?! Где је та будала која уцењује своју жену? Има ли ође такијех?! "В церкви смрад и полумрак..." (В. Высоцкий, Моя цыганская) "Утопија је место где се рађају секте и расколи" (ђакон Андреј Курајев) --- Упокој, Господи, души усопших раб твојих: дједа мојего Мирослава, оца мојего Слободана. --- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Avocado - ja sam žensko, pod 1. Pod dva, pre 2000 godina nije svaka deseta osoba obolevala od raka, a pod tri, pre 2000 godina nije bilo toliko radioaktivnih materija... Pa, meni KUČE ima tumor... ej... kuče! I baba. i komšija. I drugi komšija. I mama moje drugarice. I zet te iste drugarice. Tako da- ništa nisam pogrešila Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Да ли Ви разумете да је моја порука била упућена, између осталог, Вама, јер Ви управо не схватате оно што сам написао у првој поруци: са хришћанске позиције, спирала је етички потенцијално једнака вишеструком абортусу Управо сам теби и упутила свој први пост на овој теми. Због тако екстремних ставова сам се и разочарала у хришћанство, и уопште све религије. Ужасно одбојно делује такав тоталитаризам у ставовима. А не вреди да пуцаш на моју хришћанску савест, ја сам деиста. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука