Grizzly Adams Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Za koga bi bila kontraproduktivna, za ubijenu decu i lekare koje primoravaju da vrse ta ubistva silom zakona po cenu gubljenja licence, ili za majke. Ako bi samo jedno dete bilo rodjeno zato sto je drzava zabranila abortus, zakon je produktivan. Nisam ja ljubitelj zakona, ko ferma zakon, da su zakoni toliko mocni, ziveli bismo u savrsenom drustvu, ali bez slobode. Ja sam ljubitelj slobode ali i odgovornosti, Sloboda DA, izbor DA ali ni na ciju stetu Била би контрапродуктивна за све заједно. Број абортуса се не би смањио, али би се повећао ризик за жене пошто би се обављали у ко зна каквим условима. Делим сасвим твоје емоције према абортусу. Само је у питању начин на који се борити против тог зла. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Мени лично је занимљив јеврејски став по питању уништења оплођених јајних ћелија: http://en.wikipedia.org/wiki/Stem_cell_controversy#Jewish_view "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 ne znamo svi engleski tako dobro da možemo to da razumemo u potpunosti Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Делим сасвим твоје емоције према абортусу. Само је у питању начин на који се борити против тог зла. kolko ja vidim jedini nacin je misionarenjem, podizanjem svesti, upravo ono sto je emanuil napisao u postu #63 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
angst Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 kolko ja vidim jedini nacin je misionarenjem, podizanjem svesti, upravo ono sto je emanuil napisao u postu #63 Уместо осуђивања - разумевање; уместо хипокризије - љубав; уместо празнословља и моралисања - практична помоћ итд... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "He who fights with monsters should look to it that he himself does not become a monster... when you gaze long into the abyss the abyss also gazes into you..." — Friedrich Wilhelm Nietzsche Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Interesantno misljenje da zena koja je podarila 19 zivota i koja je na putu da to uradi jos jedanput nije srecna i da je to uzas . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Eh, danas praznoslovlja i moralisanja imaš na prodaju... kada ljudi prestanu da budu sebični i neodgovorni, prestače i abortusi. I mnogo još toga. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Ja ne mislim da je srećna. Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Ja ne mislim da je srećna. Ја се питам да ли зна имена све своје деце, колико имају година, да ли живе од социјалне помоћи итд... У сваком случају, претешко и за замислити,а камоли живети тако. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 kako kome ocigledno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Interesantno misljenje da zena koja je podarila 19 zivota i koja je na putu da to uradi jos jedanput nije srecna i da je to uzas . Ne treba ništa da čudi....Mislim da je ovakva reakcija i te kako prisutna i primjetio sam je kod mnogo žena.Ne znam samo na osnovu kojeg iskustva tvrde to što tvrde? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Мени је нпр. ту очигледније да из верских разлога или због здравствене непросвећености та жена и не размишља да постоје и други избори у животу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Мени је нпр. ту очигледније да из верских разлога или због здравствене непросвећености та жена и не размишља да постоје и други избори у животу. Ти сада идеш у другу крајност... Свако има свој пут у животу. Она је одлучила тако и срећна је због тога. Исто као што неко може да одлучи другачије. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ВИЛМА Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 Ти сада идеш у другу крајност... Свако има свој пут у животу. Она је одлучила тако и срећна је због тога. Исто као што неко може да одлучи другачије. Ок, говорим из своје праксе, онога што гледам и слушам сваког радног дана, али нећемо сад о томе, да не одемо у офф. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гост Написано Новембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2011 To me asocira na situaciju kad pitas siromaha i bogatasa kako zive i oba odgovore da zive tesko. S` tim sto jedan zaista tako i zivi, i mozda nema da pezivi, a ovaj sto ima vise se takodje zali, ali zato sto ne moze da ode po treci put na more recimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука