Jump to content

Teresa

Члан
  • Број садржаја

    88
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

О Teresa

  • Рођендан Јануар 1

Profile Information

  • Пол :
    Женско

Скорашњи посетиоци профила

3264 посетилаца

Teresa's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

23

Форумска репутација

  1. Sloboda, prednost logike i zdravog razuma. Vidis svojim ocima, slusas svojim usima, govoris svojim recima, mislis i donosis zakljucke na osnovu cinjenica i dokaza, a ne "zato sto tako neko rekao jednom davno". Bez straha pred istinom, sam svoj gospodar. Napredak, a ne stajanje u mestu.
  2. Iskreno, nadam se da ce izgubiti slucaj. Veruj u sta hoces, ali postuj odredjene granice. Religija je privatna i individualna stvar i takva treba da ostane.
  3. Park Jae-San ili PSY je iz Juzne Koreje ne iz Japana...
  4. Gresis. Moze da se odbije reanimacija (ozivljavanje) u slucajevima kada se ista vrsi u bolnici. Ne moze da se odbije na mestu nesrece i sl. Ako je pacijent potpisao i/ili dao saglasnost da ne zeli da bude na aparatima, eticki odbor se ne mesa, OSIM, ako se neko od clanova porodice buni.
  5. Mislis da li bih pristala da se na meni izvrsi eutanazija? Da, bez razmisljanja. Ne zelim da se mucim i hocu da mi smrt bude brza i laka kada za to bude vreme. Sta vise, posto je kod nas eutanazija zabranjena, ako ikada budem (a nadam se da necu) bila u takvoj situaciji ubicu se sama. Samo se nadam da ce mi neko "prekratiti muke" ako ja to ne mogu (ako budem u komi, nepokretna,...) Da li bih ja izvrsila eutanaziju nad nekim, tj. da li bih ubila nekoga da mi zbog bolesti to trazi? Da, bez razmisljanja. Ako volim nekoga nikada ne bih dozvolila da ta osoba umire u mukama ako to ne zeli.
  6. Podrzavam eutanaziju. Svako je gospodar svog zivota i svako ima pravo da odluci na koji nacin ce da "ode". Takodje, rodjaci bi trebalo da ispostuju odluku osobe, u slucaju da ona nije u stanju (ako je u komi ili slicno). A sto se tice prikljucivanja na aparate: U RAZVIJENIM ZEMLJAMA PACIJENTIMA PISE U KARTONIMA DA LI PRISTAJU NA REANIMACIJU I NA APARATE ZA ODRZAVANJE ZIVOTA I BOLNICE MORAJU TO DA POSTUJU. Cisto da znate, posto vidim da se pitate...
  7. Kako kazu, sve se vraca- sve se placa. Koliko su samo "nevernika" hriscani spalili, mucili, podavili itd. Pravi dokaz sta religijski fanatizam pravi od coveka- monstruma! Ponavljam FANATISTI, a ne normalni vernici!!!
  8. Hej, nisam ja ta koja poziva na unistenje. Sto se mene tice, svako ima prava da cita sta hoce. Zabranjivati i spaljivati knjige je odlika diktature najgore vrste. I ne, ne bih zabranila nikakvu literaturu IKADA. Tvoj je izbor da iskorenis to? Ko je umro pa si postao kralj univerzuma? I srce, tvoje spaljivanje "jeretickih" knjiga se NIMALO ne razlikuje od metoda nacista, komunista, islamista, inkvizicije itd. ali, nema ni malo razlike...
  9. Naravno, a sledeci put kada ti neko ugrozi "jedinu istinu" zasto ga ne spalis na lomaci, onako u duhu pravoslavlja. Hm, a mozda i svu ne hriscansku decu, da ti slucajno ne "zatruju" porodicu? Onako, znas, civilizovano, pravoslavno... Sigurna sam da je Isus bas ponosan na tebe...
  10. Odlicne vesti. Ako ovako nastavimo, vise nece postojati problem neplodnosti i svaki covek ce moci da se ostvari kao roditelj. Divno!!! Ko zna, mozda ce uskoro biti pronadjen nacin da i istopolni parovi dobiju svoju decu! To bi bilo predivno!!! Ovakve vesti me zaista obraduju!
  11. Spaljivanje knjiga???????????????? Gde vi zivite? U kojem veku? Strasno!!! Ne postoji NISTA gore od spaljivanja knjiga! Kakve god, o bilo cemu, knjige su deo ljudske kulture i istorije i kao takve treba ih cuvati. aman, setite se biblioteke u Aleksandriji, religijskog "prosvetljenja", spaljivanje knjiga od strane nacista i komunista... Koliko izgubljenog znanja zbog idiotskih ideologija. Svako ko unistava knjige mi se gadi. To nisu civilizovani ljudi, vec neobrazovana *****. Uzas.
  12. Odlicne vesti! Tako treba postupati sa zatucanom, srednjovekovnom, necivilizovanom ...
  13. Teresa

    Спортски инциденти

    Jedina Himna koju ja priznajem je "Hej Sloveni" Samo uz nju stojim i samo nju postujem. Ovu sprdnju od boze pravde ne fermam ni 2%. Rodjena sam u Jugoslaviji i kao takva imam samo jugoslovensku himnu.
×
×
  • Креирај ново...