Jump to content

Сарадња портала Поуке.орг и ФБ странице "Не псуј Бога"

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Хвала на дивним речима Васке , и Вама Оче Иване , заиста ми је част што сам добио прилику да сарађујем са Вама , и људима који су уз Вас , опет на корист наше Цркве , трудио сам се заједно са Васкетом , и мојим члановима да постанемо једна заједница , макар и преко интернета , просто када нешто радиш из љубави то други осете и неизмерно цене . Духовне Поуке које сам снимао у аудио запису , у својој соби , без некаквих скупоцених помагала , одразиле су се на многе људе , многи су се проналазили у њима , и управо на тај начин решавали проблеме који их муче , тај канал који се зове "Duhovnik1" , има преко 55 000 прегледа . Моја жеља је била да останем анониман , међутим сусретао сам се са разним проблемима , па сам морао много пута да објашњавам ко сам и шта сам , ово ми много значи јер коначно имам моје људе иза себе , и једну велику подршку . Хвала свима , надам се да ћемо још већом снагом радити заједно , јер то је за мене испуњени смисао целе приче .

Подели на овим сајтовима

• 11 months later...
  • Гости

https://www.facebook.com/Ne.Psuj.Boga

380648_10150714706901811_1108363561_n.jpg

Драги пријатељи,

желимо да искористимо потенцијал наше званичне ФБ странице која сваког дана све више и више расте (сада има преко 75.000 чланова), те вас позивамо да нам шаљете слике, слбуме, цитате, песме... све оно што мислите да је интересантно православним хришћанима који користе друштвену мрежу Фејсбук.

Све ово можете слати на ову тему или на наш званичан фб профил https://www.facebook.com/zruportal

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Гости

У веома добром контексту, срећан сам због тога:

Čitav svet pretio je noćas dešavanja na istočnoj obali Amerike. Najmanje 16 ljudi je poginulo, a bar 6,2 miliona širom američkog istoka ostalo je bez struje usled udara uragana "Sendi", koji je pogodio istočnu obalu Sjedinjenih Američkih Država. Izazvao je potpuni haos na ulicama Njujorka, Atlantik Sitija, Nju Dersija.

Dok uragan sve pustoši u Americi, u Srbiji na Fejsbuku je formirana grupa "Sendi, Srbi su uz tebe", na kojem se nalazi samo slika i komentar.

sendi-uragan-fejsbuk-1351589155-224765.jpg

Međutim, mnogi Srbi se i mole da za spas Amerike, pa je tako na statusu grupe "Ne psuj Boga" napisano da se ne širi mržnja i da nikome ne želimo zlo nikome.

"Na zlo nikad ne odgovarajte zlom, veli svetitelj naš Pavle! Primjetio sam razne statuse na račun oluje koja se očekuje u SAD-u, budite mudri kao zmije a bezazleni kao golubovi, ne svetite se ne pišite svašta, ne širite mržnju! Ako smo Hrišćani, Pravoslavci, ne možemo onda riječnikom zla govoriti! Nije narod kriv ništa ako ima vlastodršce naopake, nije ni Američki narod kriv zbog zlodjela koje su nam počinili njihovi čelnici. Mnogo je djece tamo evakuisano, zar njima da želimo zlo!? Znam da će te reći, mnogo je i naše djece stradalo u bombardovanju, ali neka Gospod pogleda sve, i neka On sudi svima, ne stavljajmo se u Njegovu ulogu! Budimo ljudi!", napisano je na statusu koji je lajkovalo 650 ljudi.

uragan-sendi-fejsbuk-ne-psuj-boga-1351589690-224767.jpg

Izvor: Kurir

Подели на овим сајтовима

Svaka cast, ko god da stoji iza ovoga!

Citam na raznim mestima po netu o sinocnom ponasanju, vecinom mladih srba koji su bili u najmanju ruku neprimereni i naravno nehriscanski!

Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’'

Matthew 4:10

Подели на овим сајтовима

A ne ne, ono je bilo katastrofalno, cirkus pravi. Nisu stradali samo amerikanci, bilo je prepucavanja srpskih i hrvatskih branitelja jel, pa onda se malo pređe na muslimane, pa onda redom jel, koga zakače... Marko je lepo napisao na svom statusu, a ja samo mogu da kažem da je mene bilo sramota što sam bila samo posmatrač. Tužno...

Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš!

Starac Porfirije Kavsokalivit

Подели на овим сајтовима

Ја сам се са тим сусрео кад су срушене оне куле близнакиње. Зове ме рођак од 60 година на телефон, бивше војно лице, чује се по гласу да је мало попио. И пита ме је ли гледам на тв, каже он слави. Кажем му да се мане тога, гину недужни људи, шта имамо од тога. Од тада ме више није сматрао за правог Србина :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

braco i sestre to je ono o cemu ja vec duze vreme pricam, da treba da se vratimo pravim vrednostima, veri nasoj, nema nama spasa ako ovako nastavimo, ogrezli smo duboko u nemoral, tj. moralno i ispravno po njihovom ali treba biti covek prema svima (imati ljubavi za sve), zalosno je to sto se dogadja, posto da smo mi iskreni i pravi vernici ovo nam se ne bi desavalo, na zalost ceo svet ide putem bez povratka a na nama je da pokusamo da se spasimo i da ukazemo da spasenja ima, da oni koji imaju oci vide i usi da cuju a ne da se cesu po njima

Подели на овим сајтовима

Da se nešto odgledat i naučit i iz takozvane prirodne, spontane ljudske pedagogije koja se ne uči po knjigama a ni ne polaže na ispitima a opet ju svako zna i bez toga. Ne jednom sam vidio takvu scenu iz života: otac maštrafi šibom jednog sinatora, dođe drugi sin, brat mu, pa mu pravi "dugi nos" i smije mu se, tom kažnjavanom, međutim, otac kad to vidi, ne budi lijen pa izmasira i tog drugog tom istom šibom, za svaki slučaj. Iz čisto pedagoških razloga. U nekim stvarima zna to biti i opasno. Bog je taj koji je otac svima.

Подели на овим сајтовима

Ја сам се са тим сусрео кад су срушене оне куле близнакиње. Зове ме рођак од 60 година на телефон, бивше војно лице, чује се по гласу да је мало попио. И пита ме је ли гледам на тв, каже он слави. Кажем му да се мане тога, гину недужни људи, шта имамо од тога. Од тада ме више није сматрао за правог Србина :)

Што му ниси реко да то амери руше сами своје куле у које су заточили неке индијанце и црнце и нешто мало Срба ?

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...
  • Гости

Ово је заиста велики дан за нас и велика ствар.

Хвала свима који нас прате на фејсбуку

1458469_10151758932171811_245654790_n.jp

https://www.facebook.com/Ne.Psuj.Boga

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Креирај ново...