Jump to content

Коме и зашто дајете "АМИН!" like на форуму?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Aminujem postove meni omiljenih forumasa :D Jos ako sta pametno napisu,e onda ih jos vise volim... :D

Aminujem ono sto mi se u datom trenutku svidi i sa cim dijelim misljenje.Eto,ajmo sad svi amin. :D

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Мало ми недостаје опција да се стави лајк на сопствени пост. Јел може то да се убаци као могућност ?

То оно као на фејсбуку!!! Сами себи да "лајкујемо" постове! :D :D :D :D 

0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha  0110_hahaha

Не знам да ли да плачем или да се смијем! :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Будући да сам врло пристрасан, пре свега драгим људима, не свему што пишу (што не значи да ми се то не свиђа) већ зато што су им писанија искрена, мени блиска по осећању итд...

И углавном када је неки пост храбар али не вулгаран, већ искрен и наравно у складу са мојим размишљањем :)

amin-nas  .mense.

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Не знам да ли да плачем или да се смијем!

danas cemo sa osmehom .smesko.

dobro je sto nema ta opcija, ja bi sve svoje postove aminovala 0102_laugh 

amin-nas  

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...

"Амин" свима чије постове сматрам примереним на дату тему или жустру расправу.

Не мора особа да ми се посебно "свиђа" да би добила "Амин" од мене.

Посебно онима које сматрам за паметније и духовитије од себе.

Подели на овим сајтовима

НА Крстарици има могућност да уз "репутацију" добијеш и коментар зашто и то видиш само ти, а на профилу се не понавља лајковани пост већ пише број поста, ко је дао лајк и коментар. Врло фино сређено. 

Тако онда видиш да ли су жеље и поздрави, слагање и тачно чиме се слаже. Фино за похваљивање, погордавање и улизивање. :)

Подели на овим сајтовима

Мени је на пример веома драго када Марти добије "амин!" на неку поруку, човек само што не спава за компом! Колико је он добрих текстова поставио, а и слика* не зна се! Велику мисију за Цркву врши.

Apsolotno se slazem. Dok jos nisam bio clan foruma vec sam po malo citkao sta se ovde pise Martirije je  pisao puno dobrih, kvalitetnih i poucnih tekstova, kao sto i sada radi. A onda  skoro provalim tj on provali :D da se licno poznajemo i zaista mogu da potvrdim da koliko pravoslavlje siri ovim forumom tako ga siri u svojoj okolini. Veoma dobar covek i veliki ucitelj.

Подели на овим сајтовима

Dajem amin kada se slazem sa nekim stavom ili kada procitam nesto sto mi je na neki nacin zanimljivo ili duhovito (makar se i neslagao sa tiem).

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ух, наједем се нафоре онда када се слажем са нечијим ставом. Хихихи..... :))

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...