Jump to content

Коме и зашто дајете "АМИН!" like на форуму?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Ја веома често лајкујем (аминујем) нечију поруку ако ми се допада стил писања и ако је оргинална. Не бирам корисника и не дајем само мојим пријатељима већ заиста свима ако је то што је написао квалитетно и ако заслужује да буде "аминовано".

Ви?

Подели на овим сајтовима

• Гости

добар ти фазон да покупиш још амин-лајкова 301

Како ме провалиш увек, види се да смо обоје добри за маркетинг :)

Мени је на пример веома драго када Марти добије "амин!" на неку поруку, човек само што не спава за компом! Колико је он добрих текстова поставио, а и слика* не зна се! Велику мисију за Цркву врши.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Naravno,tome smo se i nadali jer nam se ranije trgovanje koje je ulični muzičar pokrenuo nije nikako sviđalo.

Napisao si nešto i ako se slažem s tim jednostavno time potvrdim umesto da citiram sa smajlijem kao odgovorom.

Na žalost ta navika još nije izbačena kod članova pa zato još imamo nepreglednih tema i članova sa hiljadama postova od kojih je možda samo trećina bila vredna čitanja.

"амин!" like дугменце је и убачено да се смање бесмислени постови са 1000 смајлија и заиста смо у томе успели (бар ја мислим) Поред тога јасно видите коме се и шта свиђа на форуму. Верома сам велики противник тога да се "амин!" олако даје. Показатељ нечијег квалитетног писања је и ово дугменце и рејтинг на форуму. Некоме може да буде и мотивација за још бољи рад.

Инале, сада развијамо још један сервис где уводимо нове опције лајковања, шеровања и рејтинга који ће донети много, много напредних опција корисницима који се труде да ово место учине квалитетним, заправо најквалитетнијим сајтом у нас. Ја сам један од оних који се не задовољавају просечним стварима, само најбоље.

Мислим да нечији труд и рад треба похвалити, не треба да будемо злобни и тешки на подршку а још мање да мислимо да је у нечијем успеху наш неуспех. То ме, верујте, често веома боли код нас уз Цркви. Верујем да то има и другде, али мене Црква највише занима а ми као носиоци Истине не смемо тако ни да помишљамо, а камоли да радимо.

Подели на овим сајтовима

• Гости

A kolika je vrijednost ovih lajkova,

i kada će to moći da se unovči?

Да, то ће бити на крају године :) имаћемо поклоне за најбоље чланове.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Како ме провалиш увек, види се да смо обоје добри за маркетинг :)

Мени је на пример веома драго када Марти добије "амин!" на неку поруку, човек само што не спава за компом! Колико је он добрих текстова поставио, а и слика* не зна се! Велику мисију за Цркву врши.

ди мене нађе :)

Подели на овим сајтовима

Да, то ће бити на крају године :) имаћемо поклоне за најбоље чланове.

Е сад ми остаје само да направим мој тим људи па да покупимо све награде на крају gringrin 0304_smile4 kolo2

Подели на овим сајтовима

"Амин-Лајк" опција на жалост не служи само за потврђивање квалитета нечијег поста,већ се често употребљава у приватним зезанцијама,типа...

"здраво братија код Моа,јесте ли за пиво"

онда следи 5-6 лајк амина, па после редом сви постови на ту реплику,се лајкују од исте екипе....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

najcesce lajkujem kad mi je nesto smesno, a najvise volim da lajkujem kad je nesto sustina i smisao

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

"Амин-Лајк" опција на жалост не служи само за потврђивање квалитета нечијег поста,већ се често употребљава у приватним зезанцијама,типа...

"здраво братија код Моа,јесте ли за пиво"

онда следи 5-6 лајк амина, па после редом сви постови на ту реплику,се лајкују од исте екипе....

I šta sad? Smeta ti "ekipa" Mo? Ali mora da ti je simpatično,čim ne možeš a da ne pomeneš "Tu ekipu". :P

е видиш неизвежна екипа ,

ништа без љубави па онда из љубави да ти лупим кивска чисто онако екипски да се зна куј ти лупио.

Марти

Juuu vidi ovog Martija šta se gura,polako bre čoveče,ima nas još za kviskiće,stani u red sHa_sarcasticlol

elem,najbolja ekipa sa MOA,a biće ih još,pa naval*te ljudi,ništa nije strašno,majke mi :D

DIDA

па морао сам пре тебе , Мо је мој реон , моја дедовина Just_Cuz_19

“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Јао како је то дивно !

( Ајмо сад сви један лајк-амин )

Izvoli 1312_womens
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...