Jump to content

Коме и зашто дајете "АМИН!" like на форуму?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Ја веома често лајкујем (аминујем) нечију поруку ако ми се допада стил писања и ако је оргинална. Не бирам корисника и не дајем само мојим пријатељима већ заиста свима ако је то што је написао квалитетно и ако заслужује да буде "аминовано".

"амин!" like дугменце је и убачено да се смање бесмислени постови са 1000 смајлија и заиста смо у томе успели (бар ја мислим) Поред тога јасно видите коме се и шта свиђа на форуму. Верома сам велики противник тога да се "амин!" олако даје. Показатељ нечијег квалитетног писања је и ово дугменце и рејтинг на форуму. Некоме може да буде и мотивација за још бољи рад.

post_offline.pngЗосима

Одговор

"Амин-Лајк" опција на жалост не служи само за потврђивање квалитета нечијег поста,већ се често употребљава у приватним зезанцијама...

онда следи 5-6 лајк амина, па после редом сви постови на ту реплику,се лајкују од исте екипе....

Tacno je oboje. Mozda da razdvojite to dvoje, tj. ponudite i like i amin, s tim sto bi lajk islo za neobavezno-prijateljsko odobravanje a amin za ozbiljno slaganje s ozbiljnim stavom. A onda bi broj lajkova bio popularnost, a amina uvazenost... elem, ako je izvodljivo :)

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

ja ako se slozim ozbiljno sa necijim stavom, onda aminujem.

Подели на овим сајтовима

Ово је први форум на ком учествујем да има опцију - лике/амин...(мада сам пре овог био само на још једном форуму). Ретко дајем лике, као што ретко дајем комплименте у стварном животу. Сматрам да је то што сам пун себе и не желим да признам да су други једнако добри као ја. Најчешће похвалим нешто што ми је јако смешно или ме "погоди" на неки начин...а некад јер мислим да нека особа то очекује.Желео би кад бих имао више лајкова него написаних порука, то ми је циљ. Био сам искрен...верујем да ће ми се то урачунати у правду.

Подели на овим сајтовима

Ја никоме ништа не аминујем.

:)

Они који су дошли на форум после мене, вероватно су приметили да сам им аминовао нешто што нико није, а то радим више из разлога да знају да "нису сами" и да би се активирали и ослободили, па макар учествовали само на оним "лакшим" и забавним темама. Мислим да, после одређеног времена, почеће лагано да буду активни и тамо где се озбиљно разговара.

Подели на овим сајтовима

Ја веома често лајкујем (аминујем) нечију поруку ако ми се допада стил писања и ако је оргинална. Не бирам корисника и не дајем само мојим пријатељима већ заиста свима ако је то што је написао квалитетно и ако заслужује да буде "аминовано".

Takodje. 

Подели на овим сајтовима

...аминујем сваки одговор који  ми се допада на дату тему....или саму тему ако ми се допада....затим неки оригиналан став, реакцију постављача....било да је хумор у питању или избегавање неког конфликта....

....наравно , постоје људи са којима се савршено добро разумем, онда је ту аминовање можда мало чешће....јер, просто срећна сам што постоје људи са којима се јако добро разумем и што смо на ''истој таласној дужини''......:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Moji lajkmini su uglavnom u sivoj zoni, uvek kalkulisem, prebrajam, otvaram egzel tabelu u kojoj vodim evidenciju ko mi kolko lajkmina jos dodje. U glavnom kaplju, ali ne moze od lajkmina da se zivi, mora jos nesto da se pridoda.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

На крају испаде ако добијеш амин, да ти писање и није нешто, можда чак и глупо, неко се можда сажалио, па ти сам протумачи шта је ко хтео амином :)

Од сада без амина за мене. Хоћу ипак да помислим да сам понекад нешто добро написао :)

Или да се уведе егзегеза амина, па да мало тумачимо повезаност текстова и амина :)

Да, то је отприлике то, највише амина има екипа која је на "истим таласним дужинама", што год то значило, јер се они међусобно поливају аминима, само да проговоре...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Одлучила сам да више никоме не дам амин/лике!

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

@@Срђан Ранђеловић,

Кога си питао за дозволу да ми у претходном посту даш амин/лике!??? :)

Има да узмеш само нафору! :D 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

@@Срђан Ранђеловић,

Кога си питао за дозволу да ми у претходном посту даш амин/лике!??? :)

Има да узмеш само нафору! :D

хехеххехехехех :0104cheesy:

Он то само да те афирмише да и даље пишеш, да те ослободи greengrin

Извини Срђане, јаче од мене :)

Нема разлога да се извињаваш ;) Овде свима аминујем :10900:

Подели на овим сајтовима

Да, то је отприлике то, највише амина има екипа која је на "истим таласним дужинама", што год то значило, јер се они међусобно поливају аминима, само да проговоре...
драги брате Зоске.....ево дала сам и теби амин.....иако нисмо на истој таласној дужини....:)....иако ми се не допада оно што си написао.....и жао ми је што не знаш шта је иста таласна дужина....па ти баш зато и дајем амин....тако да се амини дају и из неких петих разлога.....

жив и здрав био....:)

....а зашто би уопште расправљали зашто неко даје амин....свако има право на своје мишљење.....а и не прима се никаква плата за то.....што значи, нико се не угрожава....дакле, само опуштено....:)

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...