Биљана Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Овде свима аминујем Ниси Дрвцету! Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Са'ћу :0104cheesy: verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Са'ћу :0104cheesy: И поправи ту слику у потпису, не видим је! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 :cheesy2: verum est in beer је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 ne vidim razlog sto se cimamo ko kome daje amine.... ja licno aminujem sve i svasta... ako je smesno, cinicno, svidja mi se... ili mi se svidja osoba koja je to postavila(zasto ne!) 0403_feel cemu frka... sto rece Bilja, vise necu, obecavam... do sledece prilike Срђан Ранђеловић and Биљана је реаговао/ла на ово 2 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 17, 2013 Пријави Подели Написано Јун 17, 2013 Коме ? Свакоме ко ми на текући рачун уплати 50 еврића. Зашто ? Чиста економија, закон тржишта - 'оћеш лајк ? Може, бр'те колќо 'оћеш, ал' нема за џабе 0203_cool Шалим се, наравно. Амин дајем сваком тексту који ми се допадне, оном испод ког могу да се потпишем. Gordana . and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 драги брате Зоске.....ево дала сам и теби амин.....иако нисмо на истој таласној дужини.... ....иако ми се не допада оно што си написао.....и жао ми је што не знаш шта је иста таласна дужина....па ти баш зато и дајем амин....тако да се амини дају и из неких петих разлога..... жив и здрав био.... ....а зашто би уопште расправљали зашто неко даје амин....свако има право на своје мишљење.....а и не прима се никаква плата за то.....што значи, нико се не угрожава....дакле, само опуштено.... Нешто ми досадно,па ћу до танчина да одговорим на ово... ^-^ -ДРАГИ брате...ја ћу искрен да будем,и рећи ,да ми ово не звучи искрено...чињеница је да се баш не љубимо много,што не значи да се мрзимо, али разуман човек лако може да скапира кога може квалифиоквати као ДРАГ...било би лепо и хришћански да су нам сви драги,али по нашим слабостима,сујетама и сличним особинама,боље бити искрен и према себи и другима,тако можда и дођемо до безусловне љубави... -ТАЛАСНА ДУЖИНА...не рачунајући форумске атеисте,ја сам мислио да смо овде сви на једној таласној дужини,првенствено мислећи да нам је и дужина,и ширина,висина тежина и све друге мере ХРИСТОС! Дакле,то је основно,а све друго је споредно, да ли неко воли поезију,ложи се на науку, испира уста полтикиком и српством, или слуша хеви метал... Дакле можда сам требао преформулисати и поставити питање,на којој сте твоја екипа и ти дужини, то јест шта вас чини специфичним? 0409_feel -Сад следи твоје"а зашто расправљате " а сама си дала опширан одговор на тему, и још себи ускачеш у уста и кажеш,па свако има право на мишљење?! Плата се за амине,видиш ,можда и добија,ја мислим да и Бог прати форум, а можда га понекад неко од нас и пријатно изненади својим размишљањима, и онако да нико не види лајкује пост... dada И да се опет вратим на наше слабости,сујетни смо треба нам пажња и није лоше неког наградити лајком ,може му поправити расположење,човеку на крају крајева прија да га је неко саслушао,још кад се сложи са њим, ето среће,па и ове виртуелне... Дакле,само опуштено... :0104cheesy: Natasa., Лидија Миленковић and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Aminujem postove sa kojima se slažem, aminujem one koji mi se baš dopadaju, a ima nekih postova kojima bih dodelila i više amina, ako bi se moglo Драшко, Срђан Ранђеловић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 @@Зосима, Зоске, за овај текст бих ти, најискреније дала десет лајкова, и то из два разлога : 1.Зато што се слажем са сваком речи коју си написао 2.Зато што текст одише смиреношћу, разложношћу, уважавањем саговорника, што, нажалост, није увек случај у нашој комуникацији. (Мислим ту и на себе, и на тебе, и на већину нас на форуму), Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Нешто ми досадно, назив теме је коме и зашто дајете амине....и бар ја очекујем да сви одговарамо на тему...а не да се бавимо туђим одговорима....ја не бих реаговала на твој, да ниси поменуо неке речи из мог одговора....разумем да ти је стварно било досадно кад си тако анализирао мој одговор....али многе ствари си могао да напишеш и помињања мог одговора....дакле, ја својим одговорима не коментаришем туђе....сви смо различити и имамо своја мишљења....потпуно је јасно да не можемо сви мислити исто...Господ нас је и створио различите управо због тога да бисмо научили да волимо и прихватамо друге....ја, конкретно, према теби немам посебан однос....ти си један од чланова ЖРУ кога познајем само виртуелно....нема никаква специфична осећања према теби, јер те и не познајем...тако да оно '''се не љубимо баш много'' говори само у своје име...што се мене тиче, то не стоји....назив теме нема никакве везе са нашим Господом, тако да мислим да нема потребе да Њега помињемо у том контексту....како се пише на форуму је нека друга тема, не спада у ову....волела бих да ме просветлиш и кажеш ми која је то моја екипа....нисам знала да на форуму постоје екипе....и то још специфичне....да си стварно мислио да смо овде сви на истој таласној дужини, не би овако реаговао....и нисмо, као што рекох....коначно, наравно да се за амине не добија никаква плата....са ови се слажем.... ја мислим да и Бог прати форум, а можда га понекад неко од нас и пријатно изненади својим размишљањима, и онако да нико не види лајкује пост... dada а ово сам ја такође написала, само на другачији начин.... није лоше неког наградити лајком ,може му поправити расположење,човеку на крају крајева прија да га је неко саслушао,још кад се сложи са њим, ето среће,па и ове виртуелне... ето..мало попричасмо....ствари нису увек такве какве се чини да јесу...овакав виртуелни начин комуникације може донети много неспоразума...ако ме некад неко не разуме или погрешно схвати, ја сам увек ту да објасним .... Срђан Ранђеловић, keka, Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sara" Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Aminujem kad se slažem s napisanim, kad mi se dopada napisano, kad mi je smešno i kad mi je simpatično. za sad tuvidjam e 4 kategorije Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 I can't go back to yesterday because I was a different person then. Alice in Wonderland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Будући да сам врло пристрасан, пре свега драгим људима, не свему што пишу (што не значи да ми се то не свиђа) већ зато што су им писанија искрена, мени блиска по осећању итд... И углавном када је неки пост храбар али не вулгаран, већ искрен и наравно у складу са мојим размишљањем Andre Williams, JESSY, Срђан Ранђеловић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 U opšte nemam kriterijum za davanje amina, nekad idem redom pa klikćem na sve i svašta, nekad me mrzi da klićem i na post ispod kojeg bibih se potpisala, nekad aminujem nekoga ko me baš nervira i tako...a inače Joani, Draletu, Taši ponekad ne dam amin da se ne pogorde JESSY, Драшко and keka је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Andjelkovic Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Nikome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 aminujem koga hoću jer tako sam u mogućnosti bliss jeeee 29dz8zk shuntavilo2 Драшко, Gordana ., Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука