Ljubičasta Написано Јун 18, 2013 Пријави Подели Написано Јун 18, 2013 Aminujem postove meni omiljenih forumasa Jos ako sta pametno napisu,e onda ih jos vise volim... Aminujem ono sto mi se u datom trenutku svidi i sa cim dijelim misljenje.Eto,ajmo sad svi amin. Срђан Ранђеловић, keka, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Мало ми недостаје опција да се стави лајк на сопствени пост. Јел може то да се убаци као могућност ? JESSY and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Мало ми недостаје опција да се стави лајк на сопствени пост. Јел може то да се убаци као могућност ? То оно као на фејсбуку!!! Сами себи да "лајкујемо" постове! :D :D 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha Не знам да ли да плачем или да се смијем! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Будући да сам врло пристрасан, пре свега драгим људима, не свему што пишу (што не значи да ми се то не свиђа) већ зато што су им писанија искрена, мени блиска по осећању итд... И углавном када је неки пост храбар али не вулгаран, већ искрен и наравно у складу са мојим размишљањем .mense. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 E odlicna tema da npokon pitam da mi neko objasni sta znaci fraza "meni samo naforu" i zasto je adekvatna situaciji kad nekom oduzmemo lajk? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јун 20, 2013 Пријави Подели Написано Јун 20, 2013 Не знам да ли да плачем или да се смијем! danas cemo sa osmehom .smesko. dobro je sto nema ta opcija, ja bi sve svoje postove aminovala 0102_laugh Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стево Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Аминујем оно што је Воља Божја! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 "Амин" свима чије постове сматрам примереним на дату тему или жустру расправу. Не мора особа да ми се посебно "свиђа" да би добила "Амин" од мене. Посебно онима које сматрам за паметније и духовитије од себе. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 НА Крстарици има могућност да уз "репутацију" добијеш и коментар зашто и то видиш само ти, а на профилу се не понавља лајковани пост већ пише број поста, ко је дао лајк и коментар. Врло фино сређено. Тако онда видиш да ли су жеље и поздрави, слагање и тачно чиме се слаже. Фино за похваљивање, погордавање и улизивање. https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 1, 2013 Гости Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 @@Ђуро Станивук, upravo si dobio amin zbog ovoga što si lepo rekao... facenew22222222 e a meni samo naforu Ђуро Станивук, Млађони and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жедни Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Мени је на пример веома драго када Марти добије "амин!" на неку поруку, човек само што не спава за компом! Колико је он добрих текстова поставио, а и слика* не зна се! Велику мисију за Цркву врши. Apsolotno se slazem. Dok jos nisam bio clan foruma vec sam po malo citkao sta se ovde pise Martirije je pisao puno dobrih, kvalitetnih i poucnih tekstova, kao sto i sada radi. A onda skoro provalim tj on provali da se licno poznajemo i zaista mogu da potvrdim da koliko pravoslavlje siri ovim forumom tako ga siri u svojoj okolini. Veoma dobar covek i veliki ucitelj. Драгана П., Anette, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 А тренутно има 51823 поруке, мислим да је апсолутни рекордер мирођија је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Dajem amin kada se slazem sa nekim stavom ili kada procitam nesto sto mi je na neki nacin zanimljivo ili duhovito (makar se i neslagao sa tiem). oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 @@Martirije, често "амин" користим као "хвала" Жедни and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 1, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 1, 2013 Ух, наједем се нафоре онда када се слажем са нечијим ставом. Хихихи..... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука