Jump to content

Gdje su nestali džentlmeni???

Оцени ову тему

Препоручена порука

Eeee, sva sreca pa je Gospod stradao i za gresnike. Da je, bez strpljenja, odbacio Petra kao izdajnika, ne bi Petar danas bio medju Apostolima. 

извињавам се на мешању, али увек ми се чинило да резон "шта би Исус учинио" тешко може да се примени на везу, брак итсл. у потпуности :) невезано за конкретно тему, само гласно размишљам... :)

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

@@Margareta,

Džentlmeni ne postoje.   magarac.gif

Tema može da se zaključa.

Nije da ih nema... onaj ko je uz mene je džentlmen,nije što je moj, al' jeste  :)))

Nemoj pogrešno da me shvatiš, znam ja da otvorim vrata i obučem jaknu, pri tom sam, što bi rekli crnogorci, kršna đevojka, nije da me nema, ali znači samo to što se neko ponudi da pomogne, retko kad bih pomoć prihvatila, ne radim ono što ne mogu, nego ono što procenim da ću uspeti... ali je malo bilo bezveze, nas dve vukljamo džakove, oni bukvalno sede i tračare...

• Волим 1

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Svakako. Govorila sam uopsteno o drustvu danas, ne znam zasto vidite vezu/brak.

Hriscanin ili ne - covek ne postoji bez zajednice. Stoga, pojedinacno treba da se menjamo da bi drustvo bilo bolje. Dete nasilnika neretko postaje nasilnik i smatram da je najlakse reci: "Eto, isti kao roditelji/okolina, ni trunke od muskarca". To ne resava problem. Mladi ljudi cesto nisu ni svesni koliko su (smo) povezani. A svi treba da ucestvujemo u obraz*ovanju svih. :)

"Svi smo krivi za sve" i 'nedzentlmenstvo' nije pitanje samo romanticnih (s)veza.

Izgleda da je bolje da ne pisem vise. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

Izgleda da je bolje da ne pisem vise.

Никако, не повежем увек све из прве, на шта се тачно мислило, али најчешће ми је пријатно у том процесу повезивања, овде на форуму. :) 

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

извињавам се на мешању, али увек ми се чинило да резон "шта би Исус учинио" тешко може да се примени на везу, брак итсл. у потпуности :) невезано за конкретно тему, само гласно размишљам... :)

Како не може, читаш ли ти Да Винчијеве кодове?

Подели на овим сајтовима

pri tom sam, što bi rekli crnogorci, kršna đevojka, nije da me nema

Ништа не верујемо без слике, таква су времена дошла. У ствари, ни слици не верујемо, али је ипак добро да је видимо.

Подели на овим сајтовима

Ништа не верујемо без слике, таква су времена дошла. У ставри, ни слици не верујемо, али је ипак добро да је видимо.

Слику твоју љубим... :)):)) :))

Бар код тебе то лако, одма слику провалиш јел то оригинал ил је фејк..

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

Ништа не верујемо без слике, таква су времена дошла. У ствари, ни слици не верујемо, али је ипак добро да је видимо.

Žalim slučaj :D

• Хахаха 1

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

Nije da ih nema... onaj ko je uz mene je džentlmen,nije što je moj, al' jeste :))) Nemoj pogrešno da me shvatiš, znam ja da otvorim vrata i obučem jaknu, pri tom sam, što bi rekli crnogorci, kršna đevojka, nije da me nema, ali znači samo to što se neko ponudi da pomogne, retko kad bih pomoć prihvatila, ne radim ono što ne mogu, nego ono što procenim da ću uspeti... ali je malo bilo bezveze, nas dve vukljamo džakove, oni bukvalno sede i tračare...

Priznajem da ih možda ima,ali ja ih ne vidim.

Sve manje ljudi vidim,gde god da se okrenem-niko. Sve neki ljudi što samo liče na ljude. Tako ima koliko hoćeš džentlmena koji samo liče na džentlmene,ali ni jedan original.

Ne kažem da meni nedostaje džentlmen,meni to ide na živce,ali se pitam šta se dešava na ovoj planeti ...    :0203_cool:    ...i dokle će da traje ovaj svet bez ljudi.Pardon,sa malo ljudi,od kojih sam ja na večito na putu da postanem čovek onakav kakv bi Bog želeo da budem.

:351780:

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 7 months later...

Какве даме, такви и џентлмени, не бива једно без другог.....или како зрачиш, тако и привлачиш. :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

vl-funny-000783.jpg

• Волим 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

dzentlmen.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...