confianza.esc Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Mislis devojkama? Evo, sve priznajem javno. Kao Riska iz Srecnih ljudi, sa jednom kasikom sam kuvao 3 dzezve kaVe kordicka93 and ronin је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Hahahahaha, kako ti nije bilo zao Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 3 минута, confianza.esc рече Mislis devojkama? Evo, sve priznajem javno. Kao Riska iz Srecnih ljudi, sa jednom kasikom sam kuvao 3 dzezve kaVe Stipso, na kafi stedis kordicka93 је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Значи Конфијанса и Кордићка нестану у исти дан, па се онда појаве у исти дан. Сад ће и Мала. 3, 2, 1... Тролови који су највероватније један трол. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordicka93 Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Pod hitno da posetis lekara, doslo je do pogorsanja stanja ronin је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 9 минута, Vegeta рече Zamisli imaš damu i neko đubre počne da kleveće protiv tebe ili nje? Jedina satisfakcija se može dobiti tako što ubiješ đubre pred sekundandima, službenikom iz optšine i svedocima, kako dolikuje džentlmenu. Baš zato što su ukinuti dvoboji, danas sve vrvi od klevetnika i lažova, a oni iz 19. veka bi voleli da su imali našu tehnologiju za livestreaming i Youtube. Previse agresije brate.? Sve moze kompromisom da se zavrsi, mada ponekad i mrak zna da pomogne gde zataji dijalog. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 20 минута, Vegeta рече Sa klevetnicima nema kompromisa. Neko sad da krene da laže da si varao ženu ili ona tebe, ili neku sličnu sramotu, to se samo vrućim olovom ili ladnim čelikom rešava. двобоји су у Србији забрањени, мораш да одеш у Парагвај „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 пре 26 минута, Vegeta рече Sa klevetnicima nema kompromisa. Neko sad da krene da laže da si varao ženu ili ona tebe, ili neku sličnu sramotu, to se samo vrućim olovom ili ladnim čelikom rešava. Rambo fazon. ? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 8, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 8, 2018 Džentlemeni ne rade dvoboje, to je primitivno, neplemenito. Džentlemen je hrabar i ume da se bori, da brani sebe i druge, naravno uvek gospodski, pošteno, sportski i fer. Ali dvoboji nisu "gentlemanlike". Barem ne za one engleske. Ako ga neko vređa, džentlemen je iznad toga, okrene se i ode. Šta je dentleman? Džentlemen je britanska (iz viktorijanske ere) verzija 19. i donegde 20. veka onog renesanskog "uomo universale", univerzalnog čoveka. Džentlemen, od gentile man, plemeniti muškarac, je gospodin, učen (za razliku od renesanskog univerzalnog čoveka koji izučava slobodne nauke, artes liberales, džentlemen naginje političkim naukama i ekonomiji), pošten, vredan, pošto vredan i imućan, familijaran je, veran je, državotvoran je, zanima se za politiku, kulturu, istoriju, umetnost, prosto za sve, čita novine i ide u džentlemenske klubove, a naravno bavi se i ponekim sportom, ranije da jaše itd. i barem da mačuje, ali zadnje isključivo i bez izuzetka samo i jedino za samoodbranu. Flojd је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 34 минута, Vegeta рече Nisu se valjda bezgaćnici ubijali zbog klevete ili uvrede časti. U svim značajnim dvobojima zabeleženim u istoriji se borila gospoda. Jok, to su oni izrodi o kojima je pricao @GeniusAtWork ona manjina izroda u krugubtih galantnih ljudi. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 11 часа, Нифада рече Wikipedia nije pouzdan izvor Pojam gospodin moze da pokrije dzenltmenstvo,pa i da pretekne.Gospodin izrazava sustinu,a dzentlmenstvo moze da se manifestuje i na formalnom nivou i da na tome i ostane,a moze i da ima sustinsko znacenje.Imamo dzentlmena koji su to po nacinu postojanja,a ima i onih koji su to da bi se predstavili,odnosno da bi bili primeceni.Najgori su dzentlmeni u pokusaju,koji bi da budu dzentlmeni,ali je to previsoka lestvica za njih,kao u skoku u vis. I skok u vis se nauci. Samo treba vezbati. Niko se nije rodio naucen i spreman za skok. Sve vestine se sticu vremenom i teskim radom.Pa tako i Dzentlmenstvo ili damstvo. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 43 минута, Vegeta рече Evo, baš sam sad imao jednu džentlmensku situaciju. Uletela smrdibuba u bas kroz prozor, proletela pored devojke ispred i sleti kod mene. I ispred i iza mene sede devojke, ali ja sam se stoički uzdržao potrebe da im prosledim bubuljaškicu i uživam u tonovima visoke frekvencije (što bih sigurno uradio u osnovnoj i gimnaziji), nego sam je diskretno izbacio kroz prozor iznad mene. Bravo.! Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 пре 3 часа, Vegeta рече Nisu se valjda bezgaćnici ubijali zbog klevete ili uvrede časti. U svim značajnim dvobojima zabeleženim u istoriji se borila gospoda. Džentlemeni su i te kako nosili gaće Džentlemena kakvog danas znamo nastaje u viktorijanskom dobu, ali sa njom i nestaje. Ostalo je samo to neko sećanje. I imaju se neki novi, moderni (hedonistički luksuzni) džentlemeni koji ali nemaju veze sa džentlemenom viktorijanskog doba. Ali najzad sve to beše taština, privid ako ne i obmana. Nije raniji čovek bio bolji od današnjeg niti je današnji čovek bolji od ranijeg, samo su društvene norme bile drugačije i onda se igrala adekvatna uloga. Džentlemen ponaški je gospodin. A i poreklo reči je slično, jer i "gentiles" i gospoda nekada su bili plemići. Gospodin i gospođa su u 18. veku još najniže plemićke titule, negde ispod viteza, negde jednako sa vitezom, zatim dolaze baron, grof, knez itd. U moderno vreme sa 19. vekom dobijamo tu neku demokratizaciju i ovi pojmovi gospodin i gospođa (nem. Herr, Frau, en. Mister, Miss, fr. Monsieur, Madame itd.) prezale sad na svakog. Sad i Kordun postaje gospodin *šalim se, i ja sam seljačina https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%99%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B5_%D0%B8_%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8%D1%9B%D0%BA%D0%B5_%D1%82%D0%B8%D1%82%D1%83%D0%BB%D0%B5 Flojd је реаговао/ла на ово 1 Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 Budi dobar i plaćaj poreze za narod Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dragi Написано Октобар 9, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2018 U Venecueli se živi bolje nego u Čile. U Beču sam upoznao sam nekoliko Čileanaca migrante, najmanje troje, ali nijednog iz Venecuele Kapitalistička propaganda pravi od Venecuele zemlju koja propada i gde vlada diktatura jednog "zlog" Čaveza a kapitalističke i pro-američke stranke otvoreno rade i učestvuju na izborima. Kod "dobrog" Pinočeta to se nije moglo. A ni u Kubi ne bi zavldao Fidel da Ameri nisu javno pevali pesme gde se prostituišu zajedno majka i ćerka, pravi hit onomad, u Velikoj Britaniji pesma beše zabranjena: Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука