Jump to content

Gdje su nestali džentlmeni???

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Кратос рече

Kako gde su?Pa eve ih,čitava liga ovde na forumu a vi se pitate gde su....oči će vam isteraju...:))

Mislila sam da si se i ti ozenio :smeh2:

Подели на овим сајтовима

• Одговори 328
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Wikipedia nije pouzdan izvor:)

Pojam gospodin moze da pokrije dzenltmenstvo,pa i da pretekne.Gospodin izrazava sustinu,a dzentlmenstvo  moze da se manifestuje i na formalnom nivou i da na tome i ostane,a moze i da ima sustinsko znacenje.Imamo dzentlmena koji su to po nacinu postojanja,a ima i onih koji su to da bi se predstavili,odnosno da bi bili primeceni.Najgori su dzentlmeni u pokusaju,koji bi da budu dzentlmeni,ali je to previsoka lestvica za njih,kao u skoku u vis.

Нифада :)

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, kordicka93 рече

Mislila sam da si se i ti ozenio :smeh2:

Ma jesam,nego sam zatvorio ženu u špajz pa sad mogu ovde slobodno da pišem ka čovjek..tj ka pravi đentlman.:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Liga Džentlmena рече

Њих су морале да красе особине као што су: љубаѕност, пристојност, поштовање других људи, лепо опхођење према другима,

Те особине би ваљда требало да красе било коју нормалну особу?

Иначе што се тиче друштвеног положаја, овде убедљиво највише џибера и дрипаца има из тзв. 'виших класа'. Тако да нечије порекло нема ама баш никакве везе са тим човеком као особом, укључујући ту и манире.

Подели на овим сајтовима

Zato sam i napisao ovo u zagradi ironicno. 

Sto se tice "internet muvaca", pre neku noc sam igrao nesto, random lik sedi sa mnom, cekamo jos igraca. Upada devojka, pita da li je slobodno.....

Kad ovaj tip - Naravnooooo... POMERAM STOLICU DA DAMA SEDNE... :bu:

Pa alo decko, nismo u restoranu :D

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, GeniusAtWork рече

Иначе што се тиче друштвеног положаја, овде убедљиво највише џибера и дрипаца има из тзв. 'виших класа'. Тако да нечије порекло нема ама баш никакве везе са тим човеком као особом, укључујући ту и манире.

Gde ovde?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, GeniusAtWork рече

Ne znam da li je bila konstatacina ili pitanje, ako je pitanje:

Svaka normalna i zrela osoba treba da poseduje manire odnosno da ima ponasanje. 

Tacno je da poreklo nema veze sa covekovim ponasanjem. I nije tacno da su dripci svi koji imaju novca. Mozda je njihov stav takav prema ljudima koji su manje uspesni ili manje samouvereniji. 

Ono gde mozemo da se slozimo je da se maniri izgradjuju usavrsavanjem i radom na sebi i da nisu uslovljeni poreklom ili klasom. 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, confianza.esc рече

Zato sam i napisao ovo u zagradi ironicno. 

Sto se tice "internet muvaca", pre neku noc sam igrao nesto, random lik sedi sa mnom, cekamo jos igraca. Upada devojka, pita da li je slobodno.....

Ne kontam poentu. Zar postoji razlika u ponasanju u restoranu i u igraonici? Sta sad ova u igraonici nije dama a ova u restoranu jeste? :scratch_head:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 26 минута, Кратос рече

Gde ovde?

У Србији.

пре 7 минута, Liga Džentlmena рече

I nije tacno da su dripci svi koji imaju novca.

То нигде нисам ни рекао, рекао сам да их има поприлично међу таквима.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Liga Džentlmena рече

Ne kontam poentu. Zar postoji razlika u ponasanju u restoranu i u igraonici? Sta sad ova u igraonici nije dama a ova u restoranu jeste? :scratch_head:

Ko je pomenuo igraonicu. Igrao sam igru ONLINE.... dakle, preko interneta. Zato nisi skontao.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, GeniusAtWork рече

У Србији.

То нигде нисам ни рекао, рекао сам да их има поприлично међу таквима.

Tacno lose sam procitao.

Naravno da ih ima. Vidi, da si ti u njihovoj kozi i da si okruzen neuspesnim ljudima koji ti zavide i pokusavaju da te ponize i ti bi postao takav dripac. A sa druge atrane i roditelji tu decu razmaze i udave paznjom. Pa takva deca, bilo muska ili zenska budu dziberaska.

Ne trudim se da opravdam takve ljude, ako mi verujes zaobilazim ih u sirokom luku. Nr mesam se sa takvima. Ipak ima puno normalnijih i zrelijih ljudi medju normalnijim i prostijim svetom. :)

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, confianza.esc рече

Procitaj sta si napisao. Igras nesto, random lik sedi sa tobom, upada cura...

Sta drugo da kontam nego da si u igraonici? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Vegeta рече

Meni se iz ere džentlmena jedino sviđaju dvoboji.

Ma jok brate. Previse agresije. Lepsa je prica vezana za uavodjenje dama. Hehe

One tvoje price rumeni obrascisi i ostalo. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...