Срђан Шијакињић Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Eeee, sva sreca pa je Gospod stradao i za gresnike. Da je, bez strpljenja, odbacio Petra kao izdajnika, ne bi Petar danas bio medju Apostolima. извињавам се на мешању, али увек ми се чинило да резон "шта би Исус учинио" тешко може да се примени на везу, брак итсл. у потпуности невезано за конкретно тему, само гласно размишљам... Mилена КШ and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 @@Margareta, Džentlmeni ne postoje. Tema može da se zaključa. Nije da ih nema... onaj ko je uz mene je džentlmen,nije što je moj, al' jeste Nemoj pogrešno da me shvatiš, znam ja da otvorim vrata i obučem jaknu, pri tom sam, što bi rekli crnogorci, kršna đevojka, nije da me nema, ali znači samo to što se neko ponudi da pomogne, retko kad bih pomoć prihvatila, ne radim ono što ne mogu, nego ono što procenim da ću uspeti... ali je malo bilo bezveze, nas dve vukljamo džakove, oni bukvalno sede i tračare... Trifke је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Svakako. Govorila sam uopsteno o drustvu danas, ne znam zasto vidite vezu/brak. Hriscanin ili ne - covek ne postoji bez zajednice. Stoga, pojedinacno treba da se menjamo da bi drustvo bilo bolje. Dete nasilnika neretko postaje nasilnik i smatram da je najlakse reci: "Eto, isti kao roditelji/okolina, ni trunke od muskarca". To ne resava problem. Mladi ljudi cesto nisu ni svesni koliko su (smo) povezani. A svi treba da ucestvujemo u obraz*ovanju svih. "Svi smo krivi za sve" i 'nedzentlmenstvo' nije pitanje samo romanticnih (s)veza. Izgleda da je bolje da ne pisem vise. Срђан Шијакињић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Izgleda da je bolje da ne pisem vise. Никако, не повежем увек све из прве, на шта се тачно мислило, али најчешће ми је пријатно у том процесу повезивања, овде на форуму. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 извињавам се на мешању, али увек ми се чинило да резон "шта би Исус учинио" тешко може да се примени на везу, брак итсл. у потпуности невезано за конкретно тему, само гласно размишљам... Како не може, читаш ли ти Да Винчијеве кодове? Срђан Шијакињић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 pri tom sam, što bi rekli crnogorci, kršna đevojka, nije da me nema Ништа не верујемо без слике, таква су времена дошла. У ствари, ни слици не верујемо, али је ипак добро да је видимо. Slavko..., Trifke, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Ништа не верујемо без слике, таква су времена дошла. У ставри, ни слици не верујемо, али је ипак добро да је видимо. Слику твоју љубим... ) Бар код тебе то лако, одма слику провалиш јел то оригинал ил је фејк.. Trifke, RYLAH, Mилена КШ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Ништа не верујемо без слике, таква су времена дошла. У ствари, ни слици не верујемо, али је ипак добро да је видимо. Žalim slučaj Trifke је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Nije da ih nema... onaj ko je uz mene je džentlmen,nije što je moj, al' jeste Nemoj pogrešno da me shvatiš, znam ja da otvorim vrata i obučem jaknu, pri tom sam, što bi rekli crnogorci, kršna đevojka, nije da me nema, ali znači samo to što se neko ponudi da pomogne, retko kad bih pomoć prihvatila, ne radim ono što ne mogu, nego ono što procenim da ću uspeti... ali je malo bilo bezveze, nas dve vukljamo džakove, oni bukvalno sede i tračare... Priznajem da ih možda ima,ali ja ih ne vidim. Sve manje ljudi vidim,gde god da se okrenem-niko. Sve neki ljudi što samo liče na ljude. Tako ima koliko hoćeš džentlmena koji samo liče na džentlmene,ali ni jedan original. Ne kažem da meni nedostaje džentlmen,meni to ide na živce,ali se pitam šta se dešava na ovoj planeti ... :0203_cool: ...i dokle će da traje ovaj svet bez ljudi.Pardon,sa malo ljudi,od kojih sam ja na večito na putu da postanem čovek onakav kakv bi Bog želeo da budem. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Мај 21, 2014 Пријави Подели Написано Мај 21, 2014 Симпатичан и стрпљива звер е то је џентлмен.. :0203_cool: Trifke је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nikola Ciric Написано Мај 25, 2014 Пријави Подели Написано Мај 25, 2014 ima jos uvek dobrih momaka i dobrih devojaka..samo je potrebno malo srece da se sretnu u moru ovih drugih drugacijih Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада. Написано Септембар 27, 2014 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2014 Današnji džentlmen ne prevrće očima i ne ismeva devojku kad vidi da se zlopati da napravi selfie na javnom mestu već se ponudi da je fotografiše, tako da devojka dobije normalnu sliku i lepu uspomenu Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Какве даме, такви и џентлмени, не бива једно без другог.....или како зрачиш, тако и привлачиш. Trifke, JESSY and Данче* је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 Trifke је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 21, 2015 Пријави Подели Написано Мај 21, 2015 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука