Гости Guest - . . .- Написано Септембар 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 За веначним столом сада седиш етоооо... Nicholas and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 9, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Ти уживаш док ја плачем, плачем и тугујем..ААА! Плачем и тугујем! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Rađaj sinove idi drugome,samo pusti me na miru ... :lol: Mironosica је реаговао/ла на ово 1 “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Andre Williams Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Кад обучем униформу загледа ме свака жена шта да радим кад ми брате стоји као саливена... кад ме виде ОЧИ ШИРЕЕЕЕ! buuuuuuu Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Boba Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 (измењено) ovo ja pevam mome popi [ a ovu posebno volim Измењено Септембар 9, 2011 од BOBA Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 ''А ја се сећам к`о да јуче беше кад си ми маслачке стављао у косе....'' 1406_love love1 http://www.youtube.com/watch?v=5cWOxU_VEOE Анастасија је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fdpco0UyY80&feature=related ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Toma Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Ijaoooooooo! 'De me nadjeeeeeeeeeeeeeeee! http://www.youtube.com/watch?v=Anfipxo_O1c Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији! Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 u oku tvome slike su jasne... :0104cheesy: Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Radmila Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Za vrijeme rata prvi put ovu pjesmu čujem na radio " Kninu " baš kad smo svi bili rasijani na sve strane i ostade u mome srcu ...ima ih još Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 9, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2011 Чича Дражо где је моје дете ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 "...Крв је текла, крв се лила Дрином због слободе..." "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Ово је једна од сељачкијих тема на форуму. 0110_hahaha Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 26, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Ово је једна од сељачкијих тема на форуму. 0110_hahaha 0110_hahaha "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Септембар 26, 2011 Гости Пријави Подели Написано Септембар 26, 2011 Што? Знате ли ону: Ај берем грожђе, бирам тамјанику ој Зоро, Зорицееееее... http://www.youtube.com/watch?v=orZiKFUYmAQ Mironosica and Александрида је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука