Jump to content

Šta ima na ovom forumu?

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 19. 5. 2024. at 9:57, Šmgo рече

Gde su svi nestali? Otišli da probijaju front :smeh1:

Помаже Бог Шмго.

Као и већину медија у Србији режим је и овај форум узео под своје. Већина форумаша је напустила форум кад се изгубила могућност жешће критике напредњака. Већина занимљивих тема из хришћанског живота је издискутована по више пута, све је ту на форуму ако те занима да читаш.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Bog ti pomogao. Dobar je forum, čak čini mi se najbolji koji sam do sad posetio. Srbin sam poreklom. Živim u Rusiji. Pitanje zbog čega pljuvati režim naročito sada kad je najvažnije da budemo složni. Zar Bog mora ratom da nas ujedini? Gde nema sloge nema rasta ni mira. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Šmgo рече

Bog ti pomogao. Dobar je forum, čak čini mi se najbolji koji sam do sad posetio. Srbin sam poreklom. Živim u Rusiji. Pitanje zbog čega pljuvati režim naročito sada kad je najvažnije da budemo složni. Zar Bog mora ratom da nas ujedini? Gde nema sloge nema rasta ni mira. 

Није питање због чега критиковати режим него због чега укидати слободу говора. Разумем Русе, њима би се распала држава кад би дозволили издајницима да дођу на власт али овде је обрнута ситуација. Што ови буду дуже на власти више ће да нам се распада држава.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

@Н И Н Е

Како то инверзно причаш. Као да сте некаква апликација, без блама бургијате српско јединство.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Psi laju, karavani prolaze. Uvek sam više voleo da budem u karavanu. Viđao sam ljude koji su nadareni, oni su imali problem ne zbog svojih darova već zbog onih koji ih nemaju. Nije lak ovaj život. Veličanstven, al velika borba. Radost i ljubav zauvek ostaje. Ako neko ide hrabro da se bori za nas treba ga podržati...

Подели на овим сајтовима

On 19. 5. 2024. at 1:57, Milan Nikolic рече

Онда такви подржавају врхунске преваранте за власт.

Е ту сам те чекао.

У сваком твом посту некако провејава подршка једном конкретном преваранту који је, нажалост, на власти а на још већу жалост на власти је баш код нас у Србији.

Подели на овим сајтовима

Е брате Шмого, и ти си један од њих?

Тај што га ”финансира” Рокфелер би се бар борио за Косово, не би раздао земљу странцима да је загаде и униште рударећи којешта, не би улагао милијарде у некакав стадион или неки фамозни ”експо” док се становништво лечи смс порукама, не би упропашћавао сва јавна предузећа постављајући послушнике за руководиоце који нису способни ни за шта осим да буду послушници (чак је и од лутрије направио губиташа што је, бар би требало да буде, немогуће), не би му амерички амбасадор све одлучивао (нпр састављао владу, завиривао у касарне, ...), не би био тако пасје понизан пред странцима а тако ”неустрашив” пред домаћима, не би запошљавао реке ботова и паразита по јавним предузећима да на рачун државе спамују, не би сарађивао са хулиганима попут Веље Невоље, ...

Што се мене тиче, и тај што га ”финансира” Рокфелер је неупоредиво бољи од тренутног председника.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...