Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

• Гости

Пре неких десетак минута је ова бела позадина на којој су постови била неке бледо цигла боје (на пар секунди), али јача него сад. Можда да се опет мало појача. Мање боле очи.

Може да буде мало "загаситија"? На то мислиш?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Може да буде мало "загаситија"? На то мислиш?

Па не знам је ли то загаситост, углавном била је јача/интензивнија цигла боја. Било је много лепо. Такве је боје била и позадина сваког другог смајлија.

Подели на овим сајтовима

Ја сам за то да се врати да буде пре минут, пре два и тд... то ће и бити. Ко хоће да види у колико сати је, нека погледа сат на компу и нека тачно зна време.

Моје је мишљење да то није професионално. Можда грешим.

До сада је било тако да се види тачно време сваке поруке.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• Гости

Погледајте како је на фејсбуку, управо овако: пре минут, пре два... у томе и јесте професионалност и не морам да се јуримо са сатовима који су нам различити.

Подели на овим сајтовима

Можда је боље да свако подеси временску зону, а не да буде на погрешној.

Замислите да покрећете опцију нови садржај, а пре тога сте видели да је порука на врху постављена ,,пре пет минута''. Колико је живаца потребно да рачунате колико сте били на паузи, да бисте знали које су поруке нове кад покренете нови садржај?

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

ово све је предивно!

свака част о.Ивану и његовом тиму...!уложили сте пуно времена и труда да дизајн изгледа светски!

само нам треба времена да све то простудирамо...

У СВАКОМ СЛУЧАЈУ 1000000001010 facenew22222222 nasznak9877777777777777777

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Мени се супруга буни што не пише изнад сваког одговора која је тема.

Примећујем и да форум дуже отвара сваку страницу.

To je do tebe nesto, meni sve otvara kao munja, u tome i jeste jedna od glavnih prednosti ovog novog voruma...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Па стварно не знам, али и даље мало спорије отварам, нешто ,,врти'' Фајрфокс. Ко зна шта је са мојим системом, поново.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Свака промена представља мали шок за чланове али сигурна сам да ћемо се сви врло брзо навикнути. Треба сачекати сређивање свих функција а то није ни мало лаган посао. Упозната сам.

Негде сам прочитала да је коришћен css језик за дефинисање интерфејса - изгледа форума. У том случају, форум би могао бити транспарентан с тим што би поље где се пише порука били веома мало транспарентни. Позадина форума би могла имати слику Исуса Христа, посветљену како не би заситила изглед. И то изгледало отприлике овако:

isushristoshilandar.jpg

Ткође, мислим да би било добро да свака порука има ознаке за "врх", "доле", али и на дну стрелице "страна пре" и "страна после".

Све у свему, видим да се ради и већ лагано се навикавам на плаву варијанту упркос што ми јако недотају топле боје, али то би решила слика Исуса Христа уместо садашње сиве (налик тканини) nasznak9877777777777777777 .

Подели на овим сајтовима

Допада ми се ! (то је да не спамујем тему)

Где се одјављујем ?(то је зато што не знам где треба да питам)

"Прости верник"

Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе.

http://www.pravoslav...ta Filareta.htm

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...