Jump to content

Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг? Предлози и сугестије

Оцени ову тему

Guest - . . .-

77 члановâ је гласало

1. 1. Како Вам се допада дизајн портала Поуке.орг?

• Одличан и функционалан
    • Све је на свом месту
    • Добар је, може и бољи
    • Задовољавајући
    • Лош
    • Жасу!

Препоручена порука

Meni extra, a posebno sinhronizacija sa fejsom i blog :)

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 458
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A gde je Crkveni kalendar? Bio je kada se otvori neka tema pri dnu , pa kada kliknes imas i kalendar, zitija, molitve i svasta nesto. Gde je to sada?

dance.gif

sossos.gifbeggingpleasesmiley-1.gif

Biće sve pregledno dok se malo ne snađemo.Nije sve još potpuno namešteno i smešteno.Treba malo vremena i strpljenja.Evo pokušaću ja to da nađem,ali nisam sigurna da je sve podešeno.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Први утисак ми је да је превише свега, да је натрпано, али кад мало боље загледам детање, морам рећи да ми се одвалила вилица :229229229: prstgore

Подели на овим сајтовима

Први утисак ми је да је превише свега, да је натрпано, али кад мало боље загледам детање, морам рећи да ми се одвалила вилица :229229229: prstgore

Napokon si stigla :drugarstvo: girl_jumping
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

0304_smile4 :group111: algabacaju

Imaš na četu,levo malo strelicu na gore,koja vraća stranicu na vrh.
Подели на овим сајтовима

Početna zbunjenost prelazi u privikavanje i uočavanje poboljšanja 1000000001010

Malo mi nedostaje toplina starog izgleda,ali biće da sam se emotivno vezala 1405_love

U svakom slučaju čestitke za uloženi trud nasznak9877777777777777777 klapklap

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

Много вам хвала на много хвала и остале похвале а сад да објавим жиро рачун уплате за издржавање оволког сајата илити ЖРУ на који можете дати своје скромне донације не мање од 1000 динара и нема потребе за веће од 1000 евра.

Подели на овим сајтовима

Много вам хвала на много хвала и остале похвале а сад да објавим жиро рачун уплате за издржавање оволког сајата илити ЖРУ на који можете дати своје скромне донације не мање од 1000 динара и нема потребе за веће од 1000 евра.

Žiro ili devizni?Ili oba?Tekući,možda? 0205_whistling
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...