Jump to content

Да ли православни хришћани могу да летују?

Препоручена порука

Te hrišćane koji su se mora nekako domogli i tamo već bili, njih treba potom pitati šta o tome misle. Zašto bez razmišljanja rade sve to isto kao drugi i da li bi to ustvari imalo biti nekako drugačije, da li vide išta na tom tako pogrešno i grješno. Da li vam se to stvarno bar na jedan moment, na jedan trenutak učinilo malo čudnim da tako svi tamo najednom sjedite polugoli zajedno i šta ustvari tamo onda tako toliki goli radite? Da li vam je ikad takva nekakva misao proletjela tada glavom? Bilo bi zanimljivo čuti šta baš vi mislite o tom svemu. Hajde javite se ti takvi s Foruma koji su na tom nekakvom tamo moru bili i pržili se pa napišite jer vam smetalo što ti drugi tamo u kupaćim kostimima sjede, sunčaju, šetkaraju se i kupaju tako polugoli i golišavi pored vas a vi pored njih. Jedino ako tamo neko od vas u kaputu po plaži nije hodao i u njemu se i kupat išao. Tako bi to već bila druga, sasvim posebna priča za sebe!

facenew22222222

Подели на овим сајтовима

Čuo sam jednu izreku:Onaj muškarac koji kaže da mu žena nije iskušenje sa njim je jedno od dvoje ili sumnjamo u njegovu muškost ili laže!!!

Zbog osječaja privlačnosti između dva spola i zbog sprečavanja nemorala plaže trebaju biti odvojene ili ako čovjek ide sa svojom suprugom neka ide malo na usamljenjije mjesto.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Да ли православни хришћани могу да летују?

Ако имају пара,летоваће...надам се само не у Црној Гори.

Solomone u Ulcinju je lijepo , može se kupati na odvojenim plažama!!! facenew22222222 :cheesy: :cheesy:

Подели на овим сајтовима

prijatelju o cemu to pricas? Kakve odvojene plaze?Na sta bi to licilo?

Dosta mi je zena po vasceli dan na poslu, jos mi samo treba da se samo sa njima gledam na plazi! Ajde onda da imamo takve i skole, radna mesta, parkove itd. jer nemoral moze i tuda da cveta koliko ti dusa iste.

Svucen muskarac ne mora po pravilu da bude privlacniji, niti mora da raspiruje mastu vise  od obucenog.

Подели на овим сајтовима

Чак шта више, када врисне целулит и код једних и код других аутоматски ти је 50% непривлачнији/ја.

Онако у одећи, ако већ оће да се машта, замишљаш га/је, па идеализујеш... ал кад цикне салце, нарочито тај грозни целулит, одма ти се пажња усмери на пучину, крабе, шкољке...

Подели на овим сајтовима

Čuo sam jednu izreku:Onaj muškarac koji kaže da mu žena nije iskušenje sa njim je jedno od dvoje ili sumnjamo u njegovu muškost ili laže!!!

Zbog osječaja privlačnosti između dva spola i zbog sprečavanja nemorala plaže trebaju biti odvojene ili ako čovjek ide sa svojom suprugom neka ide malo na usamljenjije mjesto.

Svaka pozuda pre svega je u glavi, tu je uzrok... ako ne lecis uzrok, mozes da se zatvoris i u Alkatraz, al` dzabe...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Svaka pozuda pre svega je u glavi, tu je uzrok... ako ne lecis uzrok, mozes da se zatvoris i u Alkatraz, al` dzabe...

Подели на овим сајтовима

Na vrh mi je glave i suncanja kupanja gnjavaze sacuvaj me boze narocito plaze  facenew22222222

Hajdemo u planine in Balkania

Подели на овим сајтовима

Чак шта више, када врисне целулит и код једних и код других аутоматски ти је 50% непривлачнији/ја.

nisam neki expert, ali iskrena da budem, mislim da u svom zivotu nisam videla muskarca, odraslog, da ima celulit.

Подели на овим сајтовима

nisam neki expert, ali iskrena da budem, mislim da u svom zivotu nisam videla muskarca, odraslog, da ima celulit.

Добро, у реду, онда само сало што се тиче мушких. Ето, чак га ни прелепи Дени није поштеђен, макар у малој мери.

Подели на овим сајтовима

А ти си био и "стари " и "нови" монах? И још 20 сати рада "дневно"  facenew22222222

Исто колико и данашњи служашчи нису служили са св.Златоустим и св.Василијем већ имају сачуване старе типике. А у суштини јесам провео једно љето код старца Тадеја гдје се устајало у 4 ујутро, ишло право на молитву пар сати. Није било ни лаптопа ни џипова ни "цеџених поморанџи", него се ревновало мотиком која ти је од јутарње Литургије до вечери била главна играчка.

Рад је ипак правило а не изузетак у нашим манастирима.То сам хтио да кажем.

Положи Господи храњеније устом мојим, и двер огражденија о устнах мојих. Не уклони сердце моје вo словеса лукавствија, непшчевати вињи о грјесјех, ...

Подели на овим сајтовима

Da, ali za svaku požudu postoji pokretač, kud ćeš boljeg pokretača ka požudi od golog tijela!!!

Подели на овим сајтовима

Добро, у реду, онда само сало што се тиче мушких. Ето, чак га ни прелепи Дени није поштеђен, макар у малој мери.

e tu stvari drugacije stoje. Za razliku od celulita, salce je pozeljno, na pojedinim mestima facenew22222222

Pretpostavljam da si zensko, jer ne znam cime bih drugo sebi mogla da objasnim tvoju fasciniranost Denijem.

Подели на овим сајтовима

e tu stvari drugacije stoje. Za razliku od celulita, salce je pozeljno, na pojedinim mestima facenew22222222

Pretpostavljam da si zensko, jer ne znam cime bih drugo sebi mogla da objasnim tvoju fasciniranost Denijem.

А, не, не. Фасциниран јесам, женско нисам. Мада имам изузетно правилне црте лица.

А Дени, па Дени ме, право да ти кажем, на неки начин, фрустрира. Све те приче о женама...

Не знам, ајде да кажемо да ми је идол.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...