Arsenija Написано Јул 21, 2016 Пријави Подели Написано Јул 21, 2016 Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 Rassoban је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 22, 2016 Пријави Подели Написано Јул 22, 2016 And I don't care if I sing off keyI find myself in my melodiesI sing for love, I sing for meI shout it out like a bird set free АлександраВ, Rassoban and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 АлександраВ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јул 23, 2016 Пријави Подели Написано Јул 23, 2016 АлександраВ and Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rassoban Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Bashful Anna је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Rassoban and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 24, 2016 Пријави Подели Написано Јул 24, 2016 Ја знам да сам победио, Јер и после свега никога не мрзим И никога ни за шта не јурим. Жао ми је само што неке људе Нисам волео више. Али биће 365 дана: Пролеће, лето, јесен и зима... И да ли се томе радујем? Па, морам. Зашто да не узмем то што ми се даје? Ионако кад дође - дошло је, Кад прође - прошло је. Светислав Павловић, Rassoban, dada 982 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Јул 28, 2016 Пријави Подели Написано Јул 28, 2016 Светислав Павловић, Pancakes and БанеЛ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Јул 30, 2016 Пријави Подели Написано Јул 30, 2016 Never write a love song Never write a trip hop Never write a ballad Got to get a grip nowCause nothing ever matters If you hide away from it all АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Rassoban and Bashful Anna је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Август 1, 2016 Пријави Подели Написано Август 1, 2016 Bashful Anna, Rassoban and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука