Jump to content

Zemlja je ipak ravna ploca?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 1 year later...
  • Одговори 120
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Mi muslimani imamo takodjer teorije i mozgove! - MY MUSLIMOVÉ MÁME TAKÉ TEORIE A MOZKY

Islamska "nauka": Zemlja je placka a imamo dokaze!

Islámská "věda": Země je placka a máme důkazy!

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, SerbCro рече

water-sticking.gif

DAJE ZEMLJA OKRUGLA VODA BISE, SLIVALA U SVEMIRU I SVI BI SMO SE, PODAVILI!!!!

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

DAJE ZEMLJA OKRUGLA VODA BISE, SLIVALA U SVEMIRU I SVI BI SMO, SE PODAVILI!!!!

TAKOE !TOE LAZ DAJE ZEMLJA OKRUG LA, IYMISLILI LAMINATI DA YAMAJAVU NAROD.. POYY

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

DAJE ZEMLJA OKRUGLA VODA BISE, SLIVALA U SVEMIRU I SVI BI SMO, SE PODAVILI!!!!

пре 1 минут, obi-wan рече

TAKOE !TOE LAZ DAJE ZEMLJA OKRUG LA, IYMISLILI LAMINATI DA YAMAJAVU NAROD.. POYY

Који сте вас двојица царски тандем, ахахаха! :))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, SerbCro рече

5a36431ed6a362f1b200890f606da030--flat-planet-flat-earth-proof.jpg

Ја истражио.

Не знам дал сам вам причао, али сам се бавио астралним пројекцијама раније. И тако, кад изађем из тела свог путем астралне пројекције, ја се винем горе у небо. И после неба има и друго небо. Оно је исто ко ово наше небо, само што није плаво, него је розе боје. 

Е, кад прођеш то небо розе боје, онда се дигнеш у свемир. И видиш и сателите и ракете и метеоре и оне тајне летелице што их људи праве али не пријављују.

И кад се довољно високо дигнеш у свемир, видиш да Земља заправо није равна, него је закљривљена на ободима. Као тањир.

Е, тако вода остаје унутра.

Немате ви појма!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Џуманџи рече

Који сте вас двојица царски тандем, ахахаха! :))

da, uigran tandem ko i ova dva :D ovo ce se desit svima koji se previše mnogo angažuju u rješavanja takvih pitanja placate ili kuglaste Zemlje

Подели на овим сајтовима

@GeniusAtWork,

Резултат слика за земља на леђима корњаче

Попију је слонови и корњача, немаш појма, они зато и служу да се народ не бих подавијо!!!

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, RYLAH рече

Ја истражио.

Не знам дал сам вам причао, али сам се бавио астралним пројекцијама раније. И тако, кад изађем из тела свог путем астралне пројекције, ја се винем горе у небо. И после неба има и друго небо. Оно је исто ко ово наше небо, само што није плаво, него је розе боје. 

Е, кад прођеш то небо розе боје, онда се дигнеш у свемир. И видиш и сателите и ракете и метеоре и оне тајне летелице што их људи праве али не пријављују.

И кад се довољно високо дигнеш у свемир, видиш да Земља заправо није равна, него је закљривљена на ободима. Као тањир.

Е, тако вода остаје унутра.

Немате ви појма!

Tada si služio ocu laži i veruješ da je sve što si video istina ? Biblija kaže da je zemlja stabilna, i da je sunce to koje se pomera. Meni je najači dokaz voda, ona uvek teži izravnjavanju, naravno, dok je u tečnom stanju. Uz to danas postoje dvogledi koji vide ono što inače ne bi mogli videti da je zemlja elipsa...postoji puno videa o tome, ali naravno, ako veruješ sve što naučnici kažu, sve što mediji kažu, nemoj se truditi istraživati. Zanimljivo je to kako nas mediji svakodnevno obasipaju lažnim informacijama, ali im mi i dalje verujemo.  

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, SerbCro рече

Tada si služio ocu laži i veruješ da je sve što si video istina ? Biblija kaže da je zemlja stabilna, i da je sunce to koje se pomera. Meni je najači dokaz voda, ona uvek teži izravnjavanju, naravno, dok je u tečnom stanju. Uz to danas postoje dvogledi koji vide ono što inače ne bi mogli videti da je zemlja elipsa...postoji puno videa o tome, ali naravno, ako veruješ sve što naučnici kažu, sve što mediji kažu, nemoj se truditi istraživati. Zanimljivo je to kako nas mediji svakodnevno obasipaju lažnim informacijama, ali im mi i dalje verujemo.  

Ti se ne zezas! :)

Jao, prvi put srecem ravnozemljasa! Jao, kolko sam uzbudjen... ne desava se svaki dan da sretnes bice za koje si celog zivita verovao da je mitolosko!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Mnogo veca opasnost po hriscansku veru od okrugle Zemlje je svemir. Ako ima ogroman broj galaksija sa stanovnicima koji tamo zive, to znaci da ljudi nisu jedinstveni i kruna Bozije kreacije. To onda znaci da su nas mogli da stvore Ananuki ili zvezdani narod o kome govore mnoge legende.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...