Jump to content

Episkop Grigorije: Jedino vjera može sabrati ljudsku osobu u jedno!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Овог Епископа баш изузетно ценим и поштујем као и наравно све Епископе и свештенике . Када се упокоио блажено почивши Патријарх Павле и када је заседао Синод СПЦ за избор новог Патријарха потајно сам се надао да би то могао бити Епископ Григорије , али опет знајући да је он , колико ми је познато најмлађи Епископ , немогућа мисија . Даће Бог да и он уз Божију помоћ постане једном и Патријарх . Заиста је генијалан !

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Neka nam Irinej poživi dugo godina, a kako naslednika voleo bih videti Grigorija, on je modernistička struja u crkvi, stavovi su mu za svaku pohvalu, sreće se sa dr. verskim zajednicama, mogao bi malo više da ima pozitivniji stav o predsedniku Srbije, ali to je to Grigorije je nada SPC, i naseg naroda.

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

Није Григорије никакав модерниста, већ предањски реалиста. :)

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Свака му је реч царска . 

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Nije on nikakav modernista, on je samo Hrišćanin...

sam je vise puta istakao , da je umerena struja, a da se videti i jer je cesto na ekumenskim molitvenim osminama...

NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI

Подели на овим сајтовима

pardon, menjam mišljenje ovaj covek ima nos do marsa, bolje da ostane vladika... :D Nama treba novi Paja, dakle nikako bydžovan, lepotan i ne znm sta je sve nabrojao, nije mi dobro...

Подели на овим сајтовима

pardon, menjam mišljenje ovaj covek ima nos do marsa, bolje da ostane vladika... :D Nama treba novi Paja, dakle nikako bydžovan, lepotan i ne znm sta je sve nabrojao, nije mi dobro...

postaješ ozbiljan kandidat da ti se pruke stave na odobravanje

Подели на овим сајтовима

postaješ ozbiljan kandidat da ti se pruke stave na odobravanje

pa sad nemoj preterivati, nisam napisao nesto yvredljivo, ali ne mogy da kazem nesto pozitivno kada nije pozitivno, ja ne ymem da lazem nisam takav, a sad sam cyo od njega samog sta on voli.

Подели на овим сајтовима

Nama treba novi Paja

Што хулиш на патријарха Павла?

• Волим 1

"Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости."

А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин.

Свети Владика Николај Велимировић

Подели на овим сајтовима

kako god poslovican je covek i nemam primedbe na njegov rad ajde, ali svakako nije yobicajeno da vladika ima tolika sredstva, no kako god postoje crkveni organi koji to kontrolirajy.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...