JESSY Написано Септембар 4, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2011 морам признати да ме до данас нико у животу није идеализовао...када имају лепо мишљење о мени или ме похвале за неко добро дело које сам учинила, морам признати да ми то ипак прија...мислим на сваку похвалу за нешто добро...а ако неко претера, и крене ка некој рецимо идеализацији, одмах прекидам и кажем да је у заблуди , да просто не би очекивали нешто од мене што не могу да пружим..увек желим да будем јаа не да се трудим да сваком угодим и имам грижу савести што нисам испунила нечија очекивања...покушала сам да објасним, мислим да ће бити схваћено оно што сам хтела да кажем... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Јануар 5, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2014 pa pomislim mozda da bi bilo lepo da je tacno da sam to sto misle Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 12, 2014 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2014 недам да ме идеализују, чим крену то да раде, одмах почињем да им говорим своје мане и онда се смире. Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука