Jump to content

Православци причају с католицима и протестантима

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pa svi Hrvati su pokatoličeni Srbi, jel de? Pa onda tako i on, šta bi drugo? Zar nije tako Sluncokretu 54?

Pitaj Sluncokreta 54 on to bolje zna. tio bude riznica znanja o pokatoličenim Srbima, imam takav osjećaj.

Ja to nisam rekao, nisam nacionalista to treba dokazati što je rečeno. U pravnom smislu za klevetu se odgovara krivično pa čak i zatvor. 

Подели на овим сајтовима

Да сам ти то, што сам знаш, рекао на почетку показао бих да те сматрам неупућеним, или би ти мислио да сам ја глуп.

У сваком житу има кукоља и свакако да кукољ може преовладати, ипак док буде и једнога класа жита њива ће остати житна њива.

"Срб је Христов, радује се смрти", то је аманет српски заувек.

Држиш ли аманет до краја, Србин си, не држиш, ниси...

А кај веле Хрвати, везе нема...

Smiri se malo sa nacionalističkim ispadima koja to logika napadati nekog što je Katolik? Kako bi se ti osećao da te neko napadne što si pravoslavac? Svako ima pravo na svoj izbor. 

Подели на овим сајтовима

Држиш ли аманет до краја, Србин си, не држиш, ниси...

Koji to amanet, gdje ti živiš čovječe? Srbin može da bude koje god vjere mu padne na pamet da bude.

A  da bi neko držao jedan amanet biva to nekad i tako što prekrši amanet nekakav drugi,stariji,  ima i takvih stvari.

Подели на овим сајтовима

A što mi onda ne reče odmah da ti to misliš na  Hrvate kao pokatoličene Srbe?

Pa da, u pravu si, kardinala Bozanića kad ode u Vatikan

svi oni ostali kardinali tamo odmah u glas pozdravljaju.

Evo nama kolege pokatoličenog Srbina Bozanića iz Zagreba,

Zdravo pokatoličeni Srbinu Bozaniću.

I požalio se on papi kako ga kardinali zovu "pokatoličeni Srbin" umjesto Hrvat

A papa mu kaže. 

Ma pusti ih, ti znaš koliko je njima drago da te tako zovu, oni jednostavno uživaju u tom da te tako zovu.

A i bolje je da je od tebe pokatoličeni Srbin, razvijamo sad taj ekumenizam, znaš da oni vole da ih je svuda.

зезаш за ово?

Подели на овим сајтовима

У чему је мој националистички испад?

Волети свој народ и сматрати да су сви народи настали из мог вољеног народа, па то би био нечувен напад љубављу у време када је целом свету љубав изнад свега... :)

Jel imaš dokaz da su svi narodi na Balkanu nastali od Srba ili propagiraš Jovana Deretića ovde? Voleti svoj narode ne znači nabijati drugim kompleks da su nastali od svog voljenog naroda. 

Подели на овим сајтовима

A što mi onda ne reče odmah da ti to misliš na  Hrvate kao pokatoličene Srbe?

Pa da, u pravu si, kardinala Bozanića kad ode u Vatikan

svi oni ostali kardinali tamo odmah u glas pozdravljaju.

Evo nama kolege pokatoličenog Srbina Bozanića iz Zagreba,

Zdravo pokatoličeni Srbinu Bozaniću.

I požalio se on papi kako ga kardinali zovu "pokatoličeni Srbin" umjesto Hrvat

A papa mu kaže. 

Ma pusti ih, ti znaš koliko je njima drago da te tako zovu, oni jednostavno uživaju u tom da te tako zovu.

A i bolje je da je od tebe pokatoličeni Srbin, razvijamo sad taj ekumenizam, znaš da oni vole da ih je svuda.

Па што јес, јес....воле Срби да се трпају свуда по сваку цену а највише тамо где им није место.

Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni!

Подели на овим сајтовима

Ако би мој народ био рђавији од њиховог народа ту би било основа за комплекс, овако не видим у чему је проблем.?

Не мислим да су сви народи постали од мога народа, него ценим да си правник ЕУ на пропутовању Балканом, обзиром да толико тражиш доказе уз претњу тужбом, па ко велим да те мало насмејем, да се опустиш... :)

Ja nisam pravnik. Niti sam ikada putovao po Balkanu. Koja paranoja niko tebi tužbog ne preti jer nema osnova za to. Ljude treba deliti na dobre i loše. Takođe ja sam opušten ali vidim da ti nisi. 

Подели на овим сајтовима

зезаш за ово?

ma jok, Željko,  to je takav ovdje tipično češki sport. mistifikacija i recesija. Kad ne znaš šta bi napisao onda izmisliš i lupiš nekakvu to bjesomučno urnebesnu volovinu kao ovo, to kod vas radi Njuz. Evo još jedne moje mistifikacije, u Češkoj su na cijeni dobri i duhoviti tvorci mistifikacija, oni se takmiče i utrkuju na blogovima u pravljenju što zanimljivijih, moraju izgledati skoro realno ali urnebesno lude, ko da si ih pisao pod onim gljivama ili poslije olizavanja pune kante krastavih žaba,  joj kad bi oni čuli za Kraljevića marka i Musu Kesedžiju i Vilu Ravijojlu, kakve bi to tamo mistifikacije bile, to ne smijem ni zamislit.

Kakve veze sad ima to s ovim što pričamo, hoćeš dokazati da Milutin Novaković nije Srbin već mali Urugvajac kojeg smo mi dovelli iz sirotišta, preimenovali na Milutin Novaković i od malih nogu ga učili perfektan srpski s beogradskim akcentom i da ministrira po Vatikanu a potom mu dali novi odentitet s ovim istim imenom Milutin Novaković i srpsku ličnu kartu i pasoš i napravili od njega sekretara nadbiskupa beogradskog Hočevara? A da se on u stvarnosti zove Juan Ramirez ili nešto tako?

:

germany-vatican-conservatives-2009-6-27-

Подели на овим сајтовима

Добро оке зезаш.

Ал од куд знам, кад сам прочитао да је претходни папа Србин што не би и Бозанић био Србин, нарочито што су личани његовог племена већином Срби.

Подели на овим сајтовима

Да ли је ова спортска дисциплина заступљена међу свим Чесима, или само православним?

da jeste, i među pravoslavnima i nepravoslavnima česima, praktikuje se svuda

Подели на овим сајтовима

Да ли је ова спортска дисциплина заступљена међу свим Чесима, или само православним?

I koje sada nacionalista? Ja ili ti? Ovo je dokaz da si u pravo to ti a ne ja. Opusti se malo bez provociranja drugih korisnika. 

Подели на овим сајтовима

Kako se zovu kod vas pravoslavaca ovi dječaci, ministranti što poslužuju kao pomoćnici na liturgiji. Evo kako te naše rihtaju i pripremaju na liturgiju, moraju se učit i pjevat. Pubertalni mladenci što mutiraju, to ne bude baš anđeoski miloglasni spjev. Kakva su si to španjelska imena odmah tamo na 5. sekundi podijelili, hahahaha, baš su otkačeni.

Mše za ministranty 2012 - aleluja

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...