Jump to content

Препоручена порука

A ima i ona prica iz prologa, kad su prosijaci se okupili i razgovarali kako im jedan bogatas nikada nista nije dao zato sto je sebican.onda su mu oni oteli jedan hleb iz ruku.Zbog toga ga je gospod pomilovao i spasio.Ili kad je jedan bogatas gadjao prosijake lukom pa je taj luk prevagnu na vagi da se taj covek spasi.Ja kad budem umro necu se uzdati u svoja dela vec u LJUBAV BOGA ZIVOGA

?? ?????? ?? ?? ?????? ???? ??????, ???? ???? ???? ?????. ? ??????? ?? ????? ?? ???? ?????? ????????? "?? ?????? ?? ????????". ????? ?? ?? "??????". 0110_hahaha

nisam ti ja sin,a nemam nista protiv tvog misljenja o meni i mojim postovima.

????? ?? ????, ? ? ?? ???? ????? ?????? ?? ??? ?? ????? ??????.  0110_hahaha

"??, ?? ????? ?????? ? ????? ???? ?? ????????? ?? ???????. ?? ??? ??? ???? ????  ????? ? ???  ??? ???? ???????? ???? ??????????, ??????? ?????? ????. ?? ???? ?? ??????? ??? ??????? ???????, ?? ??????? ? ??????????, ??? ?? ??????????, ?? ?? ???????? ? ??? ??????? ????? ???????? ???????. ?????? ?? ??? ??????? ????????, ??? ????: "??? ????? ?? ????? ?? ??  ???? ???????? ??? ??????? ????, ????????? ?? ?? ???? ????? ???????? ? ???? ? ? ????? ???? ???????. ?? ????? ?? ?????, ????? ? ???? ?? ???? ???? ????????“7. ? ????????? ????? ??? ??????   (Paul Valery)  ???????? ????? ???? ??????,  ???? ????? ???? ???????? "??????"  ("Cahiers") ? ???? ??  ????????? ????? ????? ???????:  "??? ????? ?? ???e???? ?? ????? ??? ??? ????? ?? ??????". ????? ?? ?????? ?? ????? ??????????? ?????? ????? ???????. ???? ? ????? ????????? ???? ?? ?? ???? ?????? ? ???? ?????? ??????:  „? ??????? ???? ?? ????? ????????? ???? ????, ???? ???? ?? ?????? ??????????? ?????? ?? ?????". ??????? ? ???? ?? ??????????? ???? ???? ???????????,  ?? ???? ???????? ???????? ? ??????????? ????? ????.

Ja sam sad stvarno ubedjen da ste vi zilotski nastrojeni ljudi u stvari samo zrtve svoje seksualne frustracije.ocigledno je da imas viska testosterona idi malo se istresi bice ti bolje.
Подели на овим сајтовима

"??, ?? ????? ?????? ? ????? ???? ?? ????????? ?? ???????.

postupaj sa svakim onako kako zaslužuje i ko ?e ostati neizbiven.....ovo je rekao............. 0110_hahaha

....................

šekspir

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

ovde se svi drže teme.........lazarice gde si...čudo se dogodilo....što reče onaj tv komentator-nebo se otvorilo........SVI SE DRŽE TEME

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

baš si morala da ga formulišeš..................... crvenilo

Постављена слика

ako dovoljno dugo gledate u ovo,slika će se pojaviti............

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest nikolastojanoviccuprija

brate sa ovim daleko bilo mozes samo da hipnotises nekog ko dejvid koperfiled !

PAZNJA !!!Ne preporucujemo duze gledanje u mocartovu sliku - sve sto vam se desi je kontraindikacija i obavezno potraziti savet lekara

Подели на овим сајтовима

Smatram da je smeh jedna od najozbiljnijih stvari

eh,fala Bogu da neko i to primeti........ crvenilo 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...