Jump to content

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

Оцени ову тему

Да ли верујете да су људи крочили на Месец?  

163 члановâ је гласало

1. 1. Да ли верујете да су људи крочили на Месец?

• Да
      66
    • Не
      82
    • Нисам упућен/а
      5

Препоручена порука

• 2 months later...

Овај видео лепо објашњава како Совјети нису успели да пошаљу људе на Месец пре Американаца:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

On 08/01/2017 at 19:23, Ignjatije рече

15940800_599186566943989_1021340726652939647_n.jpg

Yes, you are missing something.

https://www.quora.com/Why-does-the-first-step-on-the-moon-not-match-the-Neil-Armstrongs-suit-boots

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

Ево, после поражавајућег гласања на овој теми где већина не верује да су људи крочили на Месец, почујмо меродавног стручњака о томе.

https://youtu.be/KTx_V3_NLWE

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...
On 14.1.2017. at 16:22, Milan Nikolic рече

komedija za umobolnike

Пошто смо ми, који не верујемо да су Американци слетели на Месец, по вашем мишљењу болесни у мозак, објасни ми, тј просветли ме знањем како је сенка модула дошла до ивице хоризонта иако се Сунце налази високо изнад? Пошто је очигледно да је сенка модула кратка то онда само значи да је Сунце високо изнад и зар онда не би требало да обасјава и већу површину иза модула, а не само пар метара Месечеве површине и онда пуф, непрегледна тама? Осим ако није обичан рефлектор постављен уместо Сунца? Извини, али, ми смо болесни у мозак тј умоболници па нас подучи мало. Не знамо.

Screenshot_20190720-181554.jpg.6def056b5642054759fdf631f0f7e7a2.jpg

Подели на овим сајтовима

Извињавам се на тако ружној шали. Волео бих да направимо мало возило са камерама, и да га спустимо на једно од места Аполо слетања. 

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Плаво Небо рече

Пошто смо ми, који не верујемо да су Американци слетели на Месец, по вашем мишљењу болесни у мозак, објасни ми, тј просветли ме знањем како је сенка модула дошла до ивице хоризонта иако се Сунце налази високо изнад? Пошто је очигледно да је сенка модула кратка то онда само значи да је Сунце високо изнад и зар онда не би требало да обасјава и већу површину иза модула, а не само пар метара Месечеве површине и онда пуф, непрегледна тама? Осим ако није обичан рефлектор постављен уместо Сунца? Извини, али, ми смо болесни у мозак тј умоболници па нас подучи мало. Не знамо.

Niste umobolnici... ali evo podučavanje:

http://www.moonhoaxdebunked.com/2017/07/57-how-come-shadow-of-lm-reaches-horizon.html

iako naravno neće pomoći... jer će se naći još "dokaza"... 

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Плаво Небо рече

Mani se forenzicke fotografije, kompjutera i interneta, tu srece nema. Problem umobolnistva se ne resava znanjem, na zalost.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Avocado рече

Niste umobolnici... ali evo podučavanje:

http://www.moonhoaxdebunked.com/2017/07/57-how-come-shadow-of-lm-reaches-horizon.html

iako naravno neće pomoći... jer će se naći još "dokaza"... 

.

Daj neki link koji poducava kako su uzleteli sa Meseca. Meni je to najveca misterija, iako ne sumnjam da su bili tamo. I najmanja greska na zemlji, uz savrsne lansere i rakete - nosace sondi, pravi probleme. Na mesecu je gravitacija bitno manja, ali uzleteti u povratak bez solidne rampe, jakog pogona, dobrog momenta itd. itd. ... Lako je poslati sondu pa i na Mars, ali vratiti je mislim da je problem, posebno one vece sa posadom.

.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...